Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
30 Sep 2013 13:27 #133015 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Elfen Lied είναι αυτό με το κοριτσάκι με τις εκπληκτικές δυνάμεις.
Εγώ θα έλεγα και naruto μια και συνδυάζει πολλά πράγματα. Αγαπημένο μου είναι και το Claymore...

Και γενικά τώρα που το σκέφτομαι μου έρχονται στο μυαλό ένα σωρό! Που πάλι θέλω να τα ξαναδώ! Robotech/Macross, Ghost in the Shell Stand alone Complex, Initial D κλπ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2013 00:41 #133067 by Alex Filos

Zaratoth wrote: Neon Genesis Evangelion με την ταινία End of Evangelion. Μια πολύ περίεργη εμπειρία που σίγουρα, δεν θα αρέσει σε όλους. Προσωπικά το λάτρεψα.

Τα τρία αριστουργήματα της Gainax: Neon Genesis Evangelion (η original σειρά και η ταινία End of Evangelion, όχι οι καινούριες ταινίες), Furi Kuri, Kare Kano.

Όπως είπε και ο Zaratoth δεν θα αρέσουν σε όλους.

More
01 Oct 2013 10:39 #133073 by Νικόλας Μαρκόγλου
Επίσης Kabamaru.. με την ελληνική μεταγλώττιση. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια όποτε και να το δω πεθαίνω στα γέλια!

More
01 Oct 2013 16:26 #133099 by Βασίλης Καμακάρης

MarkodisRM wrote: Επίσης Kabamaru.. με την ελληνική μεταγλώττιση. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια όποτε και να το δω πεθαίνω στα γέλια!

Πω τι μου θύμησες τρελά ήταν ο Kabamaru, ξέρεις που μπορώ να τα ξαναδώ?

More
06 Oct 2013 03:09 #133352 by Γιώργος Εγγλέζος
Sword Art Online, για μας τους Gamers είναι must. Αν και λίγο παλιό, και αν και έχει λίγα επεισόδια (25) είναι πολύ καλοφτιαγμένο και έχει μοναδικό concept!

More
06 Oct 2013 12:03 #133354 by Argiris Papaioannoy
Jumaru για οποιον δεν το εχει δει η σε κατι πιο καινουργιο, Zoku Natsume Yuujinchou και [C] The Money of Soul and Possibility Control (ψαγμενια και ετσι). Ενα must που αγαπαω επισης ειναι το Nurarihyon no Mago. Λατρευω anime με yokai...

More
06 Oct 2013 13:33 #133360 by Petros

Senzin wrote: Jumaru για οποιον δεν το εχει δει η σε κατι πιο καινουργιο, Zoku Natsume Yuujinchou και [C] The Money of Soul and Possibility Control (ψαγμενια και ετσι). Ενα must που αγαπαω επισης ειναι το Nurarihyon no Mago. Λατρευω anime με yokai...

πολύ ενδιαφέρον! και μένα μου αρέσουν τα Ghosts και γενικά supernatural. προστοπαρών τα αγαπημένα μου Anime που τα προτείνο είναι το Full Metal Alchemist, Attank on Titan, death note. Αυτά προς το παρόν δεν έχω δει και πολλά Anime.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
15 Oct 2013 15:51 #133886 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Jumaru = Plawres Sanshiro
Καλά κανένας φανατικός των mecha? τς τς τς νεολαία... :P

More
15 Oct 2013 16:49 #133888 by Alex Filos
Υπάρχουν πολλά αξιόλογα Mecha anime με πολύ περισσότερο βάθος απ' ότι κάποιος θα περίμενε από τεράστια robot.

Τα τρία καλύτερα, για μένα, είναι τα εξής:

1. Neon Genesis Evangelion (η original σειρά, όχι οι πρόσφατες ταινίες) + End of Evangelion

2. RahXephon (η σειρά, η ταινία είναι άθλια και αν τη δεις σου χαλάει και τη σειρά)

3. Gundam 08th MS Team

More
15 Oct 2013 17:17 #133897 by Geroge Ligopsychakis
Εγώ από Anime μικρά έχω να προτείνω τα εξής

-Angel Beats!
-Code Geass: Hangyaku no Lelouch R1/R2
-Fullmetal Alchemist: Brotherhood
-Ao no Exorcist
-Bakuman.