Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
25 Jan 2013 15:20 #119522 by Πέτρος Αλεξανδρίδης
Και γω προτείνω Death Note για όσους θέλουν να δουν ένα πολύ έξυπνο Anime. Για όσους προτιμάνε δράση ψηφίζω το Fate/Stay Night και στη συνέχεια το Fate/Stay Zero το οποίο είναι απλά επικό!

Snap your fingers , Snap your neck ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2013 18:28 #120277 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Εγώ θα πρότεινα αυτά που έβλεπα εγώ όταν ήμουν μικρός :xeriok:
1)Cardcaptor Sakura
2)Medabots
3)Dragonball
4)One Piece
5)Slam Dunk
6)Digimon (οι 2 πρώτες σεζόν κατά τη γνώμη μου, ήταν και οι καλύτερες)

More
08 Apr 2013 00:14 #122597 by Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
Εγώ δεν ξέρω για σας αλλά έχω να προτείνω ένα που βγήκε σήμερα και λέγεται Attack on Titans (Shingeki no Kyojin). Κλασσική Ιαπωνική φαντασία με γίγαντες και γενικά πολύ θανατικό! Αλλά αξίζει κάθε λεπτό για μένα!

Everyone has a sword within their hearts; the purer the heart, the sharper the sword.

More
11 Jun 2013 22:25 #125741 by FetaMeSousami
Θα προτείνω από αυτά που έχω δει εκείνα που μου άρεσαν περισσότερο και θα πρότεινα σε όλους να δουν:
1) One Piece
2) Death Note
3) Code Geass (Καλύτερο από Death Note για μένα!)
4) Fullmetal Alchemist Brotherhood

More
21 Jul 2013 14:13 #128825 by Tolis Tepenis
Claymore
Evangelion
Berserk
Devil May Cry
Hellsing Ultimate

More
03 Aug 2013 22:28 #130086 by Alex Filos
Πριν λίγο καιρό παραπονιόμουν σε έναν φίλο μου που βλέπει πολλά anime ότι δε βγαίνει τίποτα ενδιαφέρον πια. Όλα είναι ή βασισμένα σε hentai games ή είναι γεμάτα ecchi σκηνές. Η απάντησή του ήταν ότι δεν ήξερα που να κοιτάξω και μου πρότεινε μερικά. Όντως ήταν πολύ καλά έως εξαιρετικά οπότε σκέφτηκα να τα μοιραστώ με την κοινότητα γιατί μπορεί και άλλοι να ψάχνουν κάτι ενδιαφέρον να δουν και να μην πιστεύουν ότι υπάρχει. Επίσης κι εμένα θα με ενδιέφε να διαβάσω προτάσεις από άλλους για anime που δεν ξέρω. Για να μπεί ένα πλαίσιο θα ορίσω αυθαίρετα ως πρόσφατα μόνο anime που έχουν κυκλοφορήσει από το 2010 και μετά.

Οι προτάσεις μου:

Katanagatari: 12 επεισόδεια ωριαία (πράγμα σπάνιο για anime). Βασισμένο σε βιβλίο από τον ίδιο που έχει γράψει το Bakemonogatari αλλά χωρίς καθόλου ecchi στοιχεία. Εξαιρετικό animation και ιδιαίτεροι χαρακτήρες. Τα επεισόδεια έχουν πολύ περισσότερο διάλογο παρά δράση αλλά οι σκηνές της δράσης είναι πάρα πολύ καλές.

Shinsekai yori: Ένα horror anime, από τα πιο σοκαριστικά που έχω δει. Ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό αλλά δε θα άντεχα να το ξαναδώ :?

Kids on the Slope: Slice of life anime που εξελίσσεται σε μια παραλιακή πόλη της ιαπωνίας την δεκαετία του '60. Η πλαγιά του τίτλου είναι η ανηφόρα που οι δύο πρωταγωνιστές ανεβαίνουν κάθε μέρα για να φτάσουν στο σχολείο τους. Δεμένο με εξαιρετική jazz μουσική.

Pshyco-pass: Thriller με πολύ καλά γραφικά σε μια μελοντική κοινωνία όπου η ψυχολογία του καθενώς μπορεί να μετρηθεί και τα εγκλήματα προλαβαίνονται πριν γίνουν. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο κακός.

More
03 Aug 2013 22:42 #130089 by Petros
Εγώ προτίνω
Full Metal Alchemist
Full Metal Alchemist Brotherhood
Sword Art Online
Death Note
Ginga Dentsu Weed
Fairy Tail
Bleach

Εξαιρετικά όλα τους !

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
04 Aug 2013 00:28 #130104 by Παναγιώτης Βατίστας
One Piece , το καλήτερο anime κατα την γνώμη μου

More
04 Aug 2013 02:18 #130107 by Νίκος Τριανταφύλλης
Attack on titan! ολοκαινουργια με 16 επεισοδια μεχρι τωρα κ συνεχιζει καθε κυριακη !!!

[youtube:u1wgv3zc]
[/youtube:u1wgv3zc]

More
04 Aug 2013 02:25 #130109 by Alex Filos
Το Attack on Titan είναι αναμφισβήτητα το πιο hot anime της σεζόν. Είδα τα πρώτα επεισόδεια αλλά δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά με το manga οπότε δεν το συνέχισα. Κάτι που με χάλασε ήταν ότι δεν έδειξαν κάποιες βίαιες σκηνές που υπάρχουν στο manga, πράγμα αναμενόμενο καθώς ακόμα και στην Ιαπωνία υπάρχει περιορισμός της βίας στην τηλεόραση, αλλά απογοητευτικό.