Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
02 Oct 2016 16:53 - 02 Oct 2016 17:00 #188339 by Blood Prince
Εκτός απο την έκτη σεζόν του Game of Thrones την οποία έχω ξεκινήσει να ξαναβλέπω απο την αρχή τις παρασκευές,ένα επεισόδιο την φορά,λόγω υποχρεώσεων απο Οκτώβρη και μετά (Μεταπτυχιακά γάρ) δεν θα έχω πολύ χρόνο για διασκέδαση αλλά παρόλα αυτά,επειδή ήθελα να ξεκινήσω να βλέπω εκτός απο την Game of Thrones και κάποια καινούργια σειρά,στον ελεύθερο χρόνο,αποφάσισα να ξεκινήσω να βλέπω την σειρά iZombie.Εχω κατεβάσει όλη την δεύτερη σεζόν και απ'ότι έχω διαβάσει είναι φοβερή.

Το iZombie είναι μια κωμική σειρά μυστηρίου που θυμίζει την νεκρή εκδοχή της Veronica Mars, μιας και προέρχεται από τον ίδιο δημιουργό, Rob Thomas και είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic της DC αλλά με πολλά διαφορετικά στοιχεία, αφού το comic είναι πιο σκοτεινό ενώ η σειρά φέρνει στο στιλ του Warm Bodies.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω να την βλέπω και αυτή every weekend.Η Rose McIver όλα τα λεφτά απο εμφάνιση αλλά και στον ρόλο της.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Oct 2016 17:00 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2016 17:56 #188342 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ ξεκίνησα να βλέπω το Gotham: Rise of Villains που είχα αμελήσει για καιρό. Μετά θα σκεφτώ τι θα δω, αλλά νομίζω ότι το Legends of Tomorrow θα πάρει σειρά.

More
05 Oct 2016 13:26 #188431 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα χθες το πρώτο επεισόδιο του BoJack Horseman. Καλό ήταν, θα δω και στη συνέχεια πως θα πάει. Το χιούμορ και αυτά που πραγματεύεται έχουν μια ιδιαιτερότητα και βαθύ νόημα από ότι είδα, τουλάχιστον από το πρώτο επεισόδιο.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
09 Oct 2016 17:37 - 09 Oct 2016 17:43 #188561 by Blood Prince
Εκτός απο την σειρά iZombie η οποία απο δύο επεισόδια που έχω δει θα την χαρακτήριζα ως "κωμική αστυνομική σειρά" αποφάσισα μετά απο καιρό να συνεχίσω να βλέπω την τηλεοπτική σειρά Vikings και έτσι κατέβασα την δεύτερη αλλά και τρίτη σεζόν.Την πρώτη σεζόν την έχω δει ήδη. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Oct 2016 17:43 by Blood Prince.

More
11 Oct 2016 22:47 #188622 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε παιδιά, εγώ είδα τα δύο πρώτα επεισόδια του Gotham 2, αλλά δε με τραβάει να το συνεχίσω. Τι γίνεται με αυτή τη σειρά; Ενώ φαίνεται να έχει δυνατή ιστορία, δεν με κρατάει...

More
12 Oct 2016 12:02 #188628 by Georgios Manolis
Είδα τη πρώτη σεζόν του Luke Cage.Η Marvel εκτός απο τις ταινίες το έχει και με τις σειρές.Πολύ καλή αναπαράσταση του Harlem και του τρόπου ζωής του και η χημεία μεταξύ κάποιων χαρακτήρων.
Υπάρχουν κάποιες σκηνές που είναι κλισέ και αχρείαστες θα τις χαρακτήριζα αλλά είναι λίγες.
Λέω να ξεκινήσω και το Agents of Shield κάποια στιγμή.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
12 Oct 2016 17:37 #188635 by Γιώργος Λόλας
Ξεκίνησα κι εγώ να βλέπω Luke Cage. Μου αρέσει πολύ η μουσική και η ατμόσφαιρα, θυμίζει πολύ σε ύφος το Jessica Jones (πάιζει κι εκεί ο Cage). Είδα επίσης ένα επεισόδιο από Sherlock και τα δύο πρώτα επεισόδια του Westworld. Τρομερό το Westworld! Βασικά, είτε θα το βαρεθείς αμέσως, είτε θα το αγαπήσεις. Για μένα ισχύει το δεύτερο.

Παίζουν ηθοποιάρες μέσα (Hemsworth, Anthony Hopkins, Edd Harris και πόσοι άλλοι). Η Dolores (Evan Rachel Wood) είναι... ιδιαίτερα ερωτεύσιμη :P

More
13 Oct 2016 08:40 #188641 by Γιώργος Δημητρούλης
Ξεκίνησα το Westworld απο το HBO το οποίο πολλοί λένε ότι είναι το νέο Game Of Thrones απλά σε διαφορετική εποχή με πολύ ενδιαφέρον καστ και ιστορία.Η σειρά δείχνει εκπληκτική απο τα πρώτα 2 επεισόδια και μακάρι να συνεχίσει έτσι.Είναι εμπνευσμένη απο ταινία του 1973 με τον ίδιο τίτλο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Oct 2016 12:20 #188642 by Georgios Manolis
Θα δω και το Jessica Jones Γιώργο ενοείται οτι βγάζει η Marvel δε χάνεται.
Ξεκίνησα κι εγώ να βλέπω το Westworld με μια επιφύλαξη γιατί άκουγα πολλά για τη σειρά αυτή.Όμως είναι φανταστική.Μουσική,σκηνοθεσία,ηθοποιοί και μου αρέσει εκεί που το πάει η υπόθεση.Αν και δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμα.
Και στο τέλος του πρώτου επεισοδίου έπαιζε το Ain't no Grave απο Johnny Cash,τι άλλο να ζητήσει κανείς? :cheer:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
14 Oct 2016 02:16 - 14 Oct 2016 02:22 #188676 by Πιέρρος Φουστέρης
Έκατσα τις προάλλες και έκανα ένα recap, να δω ποιες σειρές βλέπω/έχω δει, όπως και σε ποια σεζόν/επεισόδιο είμαι. Η φουλ λίστα είναι η εξής:
1) Arrow (17ο επεισόδιο, 4η σεζόν)
2) BoJack Horseman (3η σεζόν, περιμένω 4η)
3) Daredevil (2η σεζόν, περιμένω 3η)
4) Game of Thrones (6η σεζόν, περιμένω 7η)
5) Gotham (2η σεζόν, δεν έχω ξεκινήσει την 3η)
6) Hawaii Five-0 (22ο επεισόδιο, 6η σεζόν)
7) Luther (3η σεζόν, δεν έχω δει τα 2 επεισόδια της 4ης)
8) Sherlock (3η σεζόν + The Abominable Bride, περιμένω 4η)
9) Revolution (Την είχα δει μέχρι τέλους, όταν είχε βγει)
10) Spartacus ( " " )
11) Stranger Things (1η σεζόν, περιμένω 2η)
12) The Big Bang Theory (9η σεζόν, δεν έχω ξεκινήσει την 10η)
13) The Flash (17ο επεισόδιο, 2η σεζόν)
14) Vikings (4ο επεισόδιο, 4η σεζόν)

Επίσης, όπως έχω προαναφέρει, παρακολουθώ, μαζί με τον αδερφό μου, τις "Z Nation", "Banshee" και "The 100". Τις προτείνω όλες (εκτός από το Revolution, γιατί θα αρέσει μόνο σε όσους γουστάρουν το post-apocalyptic περιβάλλον, διότι αυτό είναι το δυνατότερο στοιχείο της σειράς). Και, για να τις αξιολογήσω, ωσάν κριτικός που είμαι (kappa), πρώτο στην λίστα βάζω το καταπληκτικό Luther. Ο Idris Elba έχει γίνει ένας από τους top 5 αγαπημένους μου ηθοποιούς και η ερμηνεία του είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ! Δεύτερο είναι το Sherlock, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται το Game of Thrones με το Gotham. Όχι ότι το Gotham συναγωνίζεται, σε ποιότητα, το GoT, αλλά το σενάριό του μου αρέσει πολύ.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 14 Oct 2016 02:22 by Πιέρρος Φουστέρης.