Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
20 Jun 2016 11:42 #182822 by Πιέρρος Φουστέρης
Έχω καιρό να συνεχίσω τις σειρές που παρακολουθώ. Βλέπω τις εξής:
Vikings (δεν έχω δει κανένα επεισόδιο από την 4η σεζόν)
The Big Bang Theory (η μόνη που δεν έχω μείνει πίσω, τα έχω δει όλα, μέχρι στιγμής)
Gotham (4 επεισόδια για να τελειώσω την δεύτερη και πιο καινούρια σεζόν)
Arrow και The Flash (έχω πάρα πολλά επεισόδια που δεν έχω δει από τις καινούριες σεζόν)
Hawaii 5-0 (κάπου στα 5-6 επεισόδια από την πιο καινούρια σεζόν)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2016 14:05 #182827 by Blood Prince

DoUzOs wrote: Έχω καιρό να συνεχίσω τις σειρές που παρακολουθώ. Βλέπω τις εξής:
Vikings (δεν έχω δει κανένα επεισόδιο από την 4η σεζόν)
The Big Bang Theory (η μόνη που δεν έχω μείνει πίσω, τα έχω δει όλα, μέχρι στιγμής)
Gotham (4 επεισόδια για να τελειώσω την δεύτερη και πιο καινούρια σεζόν)
Arrow και The Flash (έχω πάρα πολλά επεισόδια που δεν έχω δει από τις καινούριες σεζόν)
Hawaii 5-0 (κάπου στα 5-6 επεισόδια από την πιο καινούρια σεζόν)

Hawaii έβλεπα και εγώ παλιότερα στο σκαι και είχα δει αρκετά επεισόδια αλλά μετά την παράτησα,όπως και Vikings πρέπει να έχω δει μια σεζόν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
20 Jun 2016 23:10 #182846 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εκπληκτικό 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones. Αναμένω εκρηκτικό(if you know what i mean Cercei <3 ) season φινάλε!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jun 2016 23:12 - 20 Jun 2016 23:16 #182848 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Εκπληκτικό 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones. Αναμένω εκρηκτικό(if you know what i mean Cercei <3 ) season φινάλε!

Το κατεβάζω τώρα και ανυπομονώ να το δω.Αυτό που σου ζητάω μόνο για να σε προλάβω είναι να μην αποκαλύψεις γεγονότα...ότι αποκαλύψεις μέσα σε spoilers.. επίσης θα μπορούσες να το αναφέρεις και στο topic του Game of Τhrones αλλά δεν πειράζει,ταιριάζει και εδώ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Jun 2016 23:16 by Blood Prince.

More
21 Jun 2016 00:13 #182856 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Εκπληκτικό 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones. Αναμένω εκρηκτικό(if you know what i mean Cercei <3 ) season φινάλε!

Το κατεβάζω τώρα και ανυπομονώ να το δω.Αυτό που σου ζητάω μόνο για να σε προλάβω είναι να μην αποκαλύψεις γεγονότα...ότι αποκαλύψεις μέσα σε spoilers.. επίσης θα μπορούσες να το αναφέρεις και στο topic του Game of Τhrones αλλά δεν πειράζει,ταιριάζει και εδώ.

Προσέχω πολύ με τα σποιλερ μην ανησυχείς. Αυτό που έγραψα για Σερσει έχει ειπωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο, δεν είναι κάτι.

More
29 Jun 2016 22:45 - 29 Jun 2016 23:42 #183268 by Πιέρρος Φουστέρης
Ξεκίνησα χθες το Game of Thrones, αφού παρακολούθησα το φινάλε της 6ης σεζόν μαζί με την κοπέλα μου και τους φίλους της. Μου κίνησε το ενδιαφέρον (είχα σκεφτεί παλαιότερα να την ξεκινήσω, αλλά δεν μπήκα στον πειρασμό) και έχω δει, μέχρι στιγμής, τα πρώτα 6 επεισόδια της 1ης σεζόν, λόγω λίγου χρόνου. Προβλέπονται μαραθώνιοι και "καταβρόχθισμα" μέχρι τέλους μέσα σε λίγες μέρες!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 29 Jun 2016 23:42 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Jul 2016 02:12 #183345 by Aνέστης Αδαμίδης
Επειδή δε θέλω να κάνω νέο τόπικ μόνο γι' αυτό, θα αναφέρω πως διάβασα μια είδηση η οποία λέει ότι ο ηθοποιός Tom Felton θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν της σειράς The Flash. Αν είναι έγκυρη η πηγή, ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει το ρόλο του Julian Dorn,συναδέλφου του Barry Allen.

Πηγή: comicbook.com
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
06 Jul 2016 02:39 #183664 by Aνέστης Αδαμίδης
Για όσους ενδιαφέρονται, έχει ανακοινωθεί συνεργασία μεταξύ Netflix-CW και πλέον οι περασμένες σεζόν των σειρών Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow και Supergirl θα είναι διαθέσιμες στο Netflix. Επίσης, θα αναρτώνται και οι επερχόμενες σεζόν, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες 8 ημέρες μετά την ολοκλήρωσή τους.

Άλλες σειρές που θα δωθούν στη διαθεσιμότητα του Netflix είναι οι iZombie, Supernatural, The 100, The Vampire Diaries, The Originals, Crazy Ex-Girlfriend, Jane the Virgin καθώς και οι επερχόμενες σειρές Riverdale, Frequency και No Tomorrow.

Πηγή: comicbook.com
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
06 Jul 2016 03:51 - 06 Jul 2016 14:09 #183668 by Kostas Sema
Καλησπέρα

Πρόσφατα είδα το Banshee και έχω να πω ότι πραγματικά αξίζει. Από τις καλύτερες σειρές.Worth it.Επίσης και το Wayard Pines είναι αρκετά ωραίο.
Last edit: 06 Jul 2016 14:09 by Blood Prince.

More
06 Jul 2016 11:05 - 06 Jul 2016 11:06 #183685 by Georgios Manolis
Ξεκίνησα να βλέπω το Wayward Pines πολύ ενδιαφέρον και με ωραίο cast.Επίσης λέω να δοκιμάσω το The 100 καθώς απ'οτι ακούω και διαβάζω είναι καλό.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 06 Jul 2016 11:06 by Georgios Manolis.