Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
12 Apr 2016 21:41 #179847 by Γιάννης Μοσχονάς
Ξαναβλέπω το Monk για να γελάσω με τα καμώματα του αγαπημένου χαρακτήρα και παράλληλα τσεκάρω την σειρά Limitless γιατί είμαι μεγάλος οπαδός της ταινίας, μέχρι στιγμής ικανοποιεί την δίψα μου για γνώση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2016 23:37 #180151 by Georgios Manolis
Το Promo της δεύτερης σεζόν του Mr Robot.
Πρέπει να το ξεκινήσω απο τη πρώτη σεζόν....επειγόντως!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
18 Apr 2016 10:15 #180222 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κόλλησα με το Daredevil(στο προτελευταίο της πρώτης σεζόν είμαι) μέσα στο Σ/Κ, πάρα πολύ καλή σειρά. Πολύ καλοί ηθοποιοί, ωραίες μάχες και η πλοκή του σου κρατάει πάντα το ενδιαφέρον.

More
18 Apr 2016 12:33 #180231 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Shikabane_Hime7 wrote: Κόλλησα με το Daredevil(στο προτελευταίο της πρώτης σεζόν είμαι) μέσα στο Σ/Κ, πάρα πολύ καλή σειρά. Πολύ καλοί ηθοποιοί, ωραίες μάχες και η πλοκή του σου κρατάει πάντα το ενδιαφέρον.

Αγαπάω Daredevil!!! Η δεύτερη σεζόν θα σου αρέσει ακόμη περισσότερο! Και θυμήθηκα μόλις τώρα ότι πρέπει να πληρώσω το Netflix!! :ohmy: :ohmy:
The following user(s) said Thank You: Vasilis96, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
18 Apr 2016 12:38 #180233 by Vasilis96

Shikabane_Hime7 wrote: Κόλλησα με το Daredevil(στο προτελευταίο της πρώτης σεζόν είμαι) μέσα στο Σ/Κ, πάρα πολύ καλή σειρά. Πολύ καλοί ηθοποιοί, ωραίες μάχες και η πλοκή του σου κρατάει πάντα το ενδιαφέρον.

Και εμενα μαρεσε πολυ το Daredevil.Οι περισσοτερες τετοιες σειρες που βασιζονται σε comics συνηθως στοχευουν εφηβους.Παρε για παραδειγμα το Arrow που το αρχισα 2α λυκειου και 4 χρονια μετα θελω να σπασω την μαπα σε καθε χαρακτηρα εκει μεσα.Ειδικα η υποκριτικη ειναι οτι να ναι.Το Daredevil το βλεπω ανετα,μου αρεσει πολυ και χωρις να σκεφτομαι ποτε θα ανατριχιασω απο την χαζομαρα που θα πει ο πρωταγωνιστης.

Εγω βλεπω Better call saul,τελειωνω την δευτερη σεζον του Fargo και ειμαι στην δευτερη σεζον στο House of Cards.Εχω ορεξη να δω Sherlock αλλα αργει ακομα...
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
05 May 2016 00:23 #180923 by Aνέστης Αδαμίδης
Τρίτη-Τετάρτη τις πέρασα βλέποντας τη δεύτερη σεζόν Daredevil. Ωραία ήταν, είχε πλοκή που με έκανε να νομίζω ότι δεν θα είχε νόημα να συνεχίσει η σειρά σε μερικά σημεία, λόγω έλλειψης περιεχομένου. Ευτυχώς δεν γινόταν όμως έτσι, και το τέλος με άφησε με μια αμυδρά εντύπωση του τι θα γίνει στην επόμενη σεζόν (όσο να το κάνουμε, έχω μια μικρή επίγνωση επάνω στην ιστορία του χαρακτήρα).

Κάποιο συγκεκριμένο κοστούμι με απογοήτευσε (Ηλέκτρα, κοιτάζω εσένα!!!), παρόλα αυτά ήταν μια πολύ ωραία ιστορία.

More
05 May 2016 10:01 #180928 by Νικολής Ασημάκης
Είδα πρόσφατα το Band of Brothers. Πολύ γαμάτη σειρά. Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους.
The following user(s) said Thank You: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

More
19 Jun 2016 13:38 #182794 by Aνέστης Αδαμίδης
Πριν λίγες μέρες τελείωσα το Star Wars: The Clone Wars και μετά είδα και την ταινία. Πολλές λεπτομέρειες που χάθηκαν λόγω Disney...
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
19 Jun 2016 21:53 #182800 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Βλέπω το American Crime Story. Έχω δει μέχρι στιγμής δύο επεισόδια και φαίνεται αρκετά καλό.

More
20 Jun 2016 01:11 #182811 by Γιώργος Λόλας
Αυτό θέλω να το δω κι εγώ κάποια στιγμή. Πρόσφατα ξεκίνησα την νέα σεζόν του αγαπημένου Person of Interest. Προχθές ξεκίνησα επίσης τρίτη σεζόν του Silicon Valley (τρελό γέλιο, δείτε το!) και χθες είδα μονοκοπανιά 5 επεισόδια από το Superstore.