Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Είναι πολύ καλή σειρά, πιστεύω τα υπόλοιπα που δεν έχεις δει θα σου αρέσουν ακόμα περισσότερο. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι οι ηθοποιοί της σειράς έχουν εξελιχθεί μέσα από αυτήν και έχουν εξαιρετικές ερμηνείες. 1-2 θεματάκια έχω μόνο αλλά θα στα αναφέρω να μου πεις και εσύ τη γνώμη σου όταν τα δεις όλα.Prince of Persia 30 wrote: Μιας που πλέον ολοκληρώθηκε η έκτη σεζόν στο Game of Thrones θα ξεκινήσω μετά απο καιρό να βλέπω την σειρά The Walking Dead απο εκεί που την είχα αφήσει.Δηλαδή απο τα μισά τέταρτης σεζόν που έφυγαν απο την φυλακή όπου είχαν κλειστεί για να προστατευτούν απο τα Ζόμπι.Φοβερή σειρά. Εχω ξετρελαθεί.Ξεκίνησα να την βλέπω πριν ξεκινήσω να βλέπω Game of Thrones.Από τις top σειρές που έχω δει.
TheReaper wrote: ^ Αναρωτιέμαι, θα μείνει κανείς για να σκοτώσουν ή θα βρουν καμιά θεραπεία στο τέλος; Εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε αυτή η σειρά κι όταν με κοροϊδεύουν επειδή δεν τη παρακολουθώ, τους φέρνω ως παράδειγμα τις ταινίες Resident Evil. Κατάντησαν "σειρά"...
Είναι εντελώς διαφορετικό σε μια σειρά όπως ήταν το Smallvile (που δεν ήταν και καμιά απίστευτη σειρά, αλλά για την εποχή της ήταν συναρπαστική) και διαφορετική η περίπτωση αυτή. Δηλαδήτι θες να μου πεις; Ότι τόσα χρόνια *ένα* λάθος δεν κάνανε; Τι είχανε μαζί τους; Τον Bear Grylls να τους λέει "τα ζόμπι που σκοτώνουμε είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, οπότε πρέπει να τα φάμε"; Είτε θα είχε τελειώσει το φαγητό τους (και εννοείται θα είχε λήξει αυτό που είχε στα καταστήματα ή άλλα μέρη), για να καλλιεργήσουν από μόνοι τους, κομμάτι δύσκολο και το να ξεκινήσουν από την αρχή δε θα γινόταν για κανέναν λόγο.Prince of Persia 30 wrote:
TheReaper wrote: ^ Αναρωτιέμαι, θα μείνει κανείς για να σκοτώσουν ή θα βρουν καμιά θεραπεία στο τέλος; Εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε αυτή η σειρά κι όταν με κοροϊδεύουν επειδή δεν τη παρακολουθώ, τους φέρνω ως παράδειγμα τις ταινίες Resident Evil. Κατάντησαν "σειρά"...
Εμένα μου φαίνονται οι 11 με 12 σεζόν που θέλουν να το συνεχίσουν αρκετά πολλές.btw Τελικά δεν έχω ενδιαφέρον να δω ούτε την πέμπτη σεζόν,αφού στην ουσία,μετά απο τόσο καιρό,έχω ξεχάσει και όσα έχω δει.