Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Το Vikings Valhalla είδα στο google ότι ακυρώνετε και θα βγει απο το netfix( αν θυμάμαι καλά).
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Και εμένα μου άρεσε αρκετά αυτή η σειρά. Κρίμα που δν θα το συνεχίσουν. Συχνό φαινόμενο.
Το Vikings Valhalla είδα στο google ότι ακυρώνετε και θα βγει απο το netfix( αν θυμάμαι καλά).
Αυτό ακριβώς ήθελα να σχολιάσω τώρα .
Πρίν λίγο είδα 4 επεισόδια μαζεμένα από την δεύτερη σεζόν και μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ ..... απορώ τι δεν άρεσε και δεν θα συνεχιστεί μετά την τρίτη σεζόν....
Μου κάνει ο άλλος , του αρέσουν οι Vikings και δεν του άρεσε λόγω εποχής , πως δεν είχε ενδιαφέρον, ότι να'ναι.
Εμένα γιατί μου άρεσε σε εκπληκτικό βαθμό ; Αποτελεί η καλύτερη σειρά ever για μένα .
Πολύ καλό ήταν. Τώρα που θα αλλάξει ο ηθοποιός δν ξέρω αν θα έχει την ίδια ροή. Θα δούμε.Είδα όλη την τηλεοπτική σειρά Witcher , και έκανα παύση της συνδρομής για 1 μήνα . Μετά ανάλογα, θα κινηθώ , αν θα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον . Θα αρχίσουν και τα Χριστουγεννιάτικα σιγά σιγά .
Η τρίτη σεζόν πάντως στο συνολό της αρχίζοντας από το τρίτο επεισόδιο παρουσιάζε αρκετές ομοιότητες με το βιβλίο αν και υπήρχαν και διαφορές . Το ίδιο και η πρώτη σεζόν . Οι μεγαλύτερες διαφορές ήταν στην δεύτερη σεζόν πχ η φάση με την Bruxa καμία σχέση με τα γεγονότα που αναφέρονται στο βιβλίο.
Πάντως κάποια πράγματα τα γνώριζα από πριν πχ η Ciri που βρέθηκε στην έρημο και κατέληξε στους παρανόμους , ο Γκέραλτ στο δάσος Μπρόκιλον , η ψεύτικη Ciri στον Emir κ.λ.π