Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
07 Jan 2022 14:22 #259865 by Απόστολος Μητσακούλης
Ειμαι στο τριτο επισοδιο του wicher season 2. Μεχρι στιγμης μ`αρεσει πολυ περισσοτερο απο την πρωτη. Εχει και γνωριμα πραγματα απο την παιχνιδαρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2022 23:20 - 09 Jan 2022 23:21 #259962 by Blood Prince

Ειμαι στο τριτο επισοδιο του wicher season 2. Μεχρι στιγμης μ`αρεσει πολυ περισσοτερο απο την πρωτη. Εχει και γνωριμα πραγματα απο την παιχνιδαρα.

Υποτίθεται βασίζεται στα βιβλία. Τώρα γνώριμα να φανταστώ εννοείς και την Bruxa , η οποία είναι στο βιβλίο Τελευταία Ευχή , στην ιστορία με τον Νίβελεν,

Για Black Sails είχα αποφασίσει να μην την ετοιμάσω τελικά, καθώς έχω να δω το Πειρατές της Καραϊβικής αλλά με έβαλες σε σκέψεις.

Ετοίμασα την The Last Kingdom, 4 σεζόν και τώρα ετοιμάζω την mini σειρά Chernobyl της HBO.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Jan 2022 23:21 by Blood Prince.

More
10 Jan 2022 16:04 #259976 by Aνέστης Αδαμίδης
Τελείωσα το Cobra Kai Season 4. Καλό ήταν, Απέδειξε το πόσο λογικό είναι να αφήνουμε 2 πράγματα: το παρελθόν στην ησυχία του και το μέλλον να εξελιχθεί.

More
10 Jan 2022 17:07 #259984 by Blood Prince
Βρήκα το Black Sails , 4 σεζόν αλλά είναι 68 GB. Λέει 8 ώρες να κατέβει. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
10 Jan 2022 21:54 #259991 by Aνέστης Αδαμίδης
Λέω να ψάξω τη σειρά Hellsing στο Netflix. Λογικά έχει βγει η τελευταία σεζόν.

Έχω παρατηρήσει ότι πολλές σειρές έχουν πάρει άσχημα τον κατήφορο.

More
14 Jan 2022 18:53 #260183 by Απόστολος Μητσακούλης

Αξίζει, τουλάχιστον εμένα που άρεσε πολύ. Καλό ξεκίνημα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Jan 2022 21:23 - 14 Jan 2022 21:25 #260191 by Blood Prince

Ού έχω να δω ένα σωρό...Vikings season 5B. The Last Kingdom 4 seasons, Black Sails 4 seasons,The Wheel Of Time, Witcher season 2,Locke and Key season 2 και Haunting of Hills House. 

Αν βλέπω δύο επεισόδια την εβδομάδα, την βγάζω ένα χρόνο χαλαρά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Jan 2022 21:25 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
15 Jan 2022 21:16 #260229 by Απόστολος Μητσακούλης

Ού έχω να δω ένα σωρό...Vikings season 5B. The Last Kingdom 4 seasons, Black Sails 4 seasons,The Wheel Of Time, Witcher season 2,Locke and Key season 2 και Haunting of Hills House. 

Αν βλέπω δύο επεισόδια την εβδομάδα, την βγάζω ένα χρόνο χαλαρά.
Ωραίος, έχεις πράγμα να δεις. Εγώ περιμένω να βγούν όλα τα επισόδια απο το attack on titans για να τα δω.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
16 Jan 2022 01:49 #260235 by Aνέστης Αδαμίδης
Τέλος και η σειρά Van Helsing. Νομίζω ότι η διακοπή που υπήρχε μεταξύ 4ης και 5ης σεζόν, δεν έκανε ιδιαίτερα καλό στη σειρά. Βέβαια, υπήρχε το πρόβλημα της πανδημίας, οπότε μέχρι να μπουν σε μια σειρά, υπήρξε ίσως λίγο χάος. Σε κάθε περίπτωση, το Netflix την έληξε, με ένα καλούτσικο τέλος. Είχε δυνατή αρχή σίγουρα. Όποιος θέλει, προτείνεται να τη δει.

More
20 Jan 2022 13:26 #260387 by Aνέστης Αδαμίδης
Ξεκινάω Stranger Things. Εντάξει μόνο λίγα χρόνια αργότερα, αλλά σιγά το πράγμα. Τώρα με έπιασε η όρεξη να το δω.