Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
16 Oct 2016 16:08 #188719 by Ioannis Chatzitournos
Βλέπω το Star Trek the original series, το Conviction και περιμένω να αρχίσει το The Young Pope και ο 7ος κύκλος του The Walking Dead.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2016 18:41 #188721 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα προχθές το τελευταίο επεισόδιο του anime του Danganronpa με το οποίο ολοκληρώθηκε και το στόρυ. Απίστευτη ιστορία η όλη φάση, τρομεροί χαρακτήρες και σενάριο με ανατροπές και στα παιχνίδια και στα anime. Δεν ξέρω αν θα βγάλουν άλλα παιχνίδια αλλά το στόρυ πάντως ολοκληρώθηκε με οριστικό φινάλε. Το προτείνω σε όσους έχουν παίξει τα παιχνίδια καθώς συμπληρώνει πολλά κομμάτια του παζλ.

More
31 Oct 2016 21:14 #189068 by Πιέρρος Φουστέρης
Είδα όλα τα καινούρια επεισόδια του Big Bang Theory και τελείωσα την 6η σεζόν του Hawaii Five-0. Επίσης, είδα τις σειρές Luke Cage και Jessica Jones (Netflix originals, by Marvel), οι οποίες ήταν φοβερές. Δεν ξέρω αν θα βγουν και άλλες σεζόν (έχουν και οι 2 από μία), αλλά το ελπίζω!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
31 Oct 2016 21:34 #189070 by Βασίλης
Εξορκιστης:Πολυ πολυ καλη!Την βλεπεις ανετα!

Westworld:Ειμαι μεγαλος φαν του δημιουργου αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η τρελα με τη σειρα..Προσωπικα δεν με εντυπωσιασε.Φυσικα ειναι καλη,αλλα οχι και τοσο ωστε να δικαιολογει ολη αυτη την διαφημιση που πεφτει γυρω απο το ονομα της..

Τhe Night of: αψογη!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Nov 2016 22:42 #189106 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ έχω χάσει την επαφή μου, αλλά είμαι στο τρίτο επισόδειο της δεύτερης σεζόν Gotham, και δεν έχω ξεκινήσει τίποτα από καινούριες σεζόν/σειρές. Θα ασχοληθώ με Luke Cage, Punisher, Arrow, Flash και θα αρχίσω κάποια στιγμή το Agent of SHIELD.

More
02 Nov 2016 13:09 #189113 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα την πρώτη σεζόν του Bojack Horseman, ότι καλύτερο έχω δει μετά το South Park! Έχει και πολύ γέλιο με έξυπνο αλλά και απλό χιούμορ και πραγματεύεται όμως πάρα πολύ σοβαρά θέματα όπως την κατάθλιψη, την μοναξιά και πολλά άλλα που έχουν σχέση με την κοινωνία μας. Must see σε όσους αρέσουν οι σειρές με νόημα + χιούμορ.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
11 Dec 2016 22:05 #190754 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα την 1η σεζόν του Westworld και έχω να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει σε σειρά. Πραγματικά απίστευτη αλλά και περίπλοκη σειρά. Εκπληκτικές ερμηνείες και τρομερό concept το οποίο ακολουθεί τα βήματα του βιβλίου του Jurassic Park(η ταινία Westworld του 1973 είναι από τον συγγραφέα του Jurassic Park τον αείμνηστο Michael Crichton)
Must see για μένα αλλά δεν απευθύνεται σε όλους σαν θεματολογία. Το κουβάρι της πλοκής στη σειρά ξετυλίγεται σαν μια ζωγραφιά σε καμβά που δημιουργείται σιγά σιγά. Απίστευτη πραγματικά.

Επίσης το Bojack Horseman το έχω φτάσει κοντά στο τέλος της 3ης σεζόν. Τρομερά συναισθήματα, τα έχω γράψει και στο παραπάνω post.

More
12 Dec 2016 00:19 #190773 by Βασιλης Γαλανος
Τρομερη σειρα το Westworld οντως.Ο Hopkins απλα εχει δωσει ρεστα αν και ολο το cast ειναι τρομερο

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
12 Dec 2016 12:02 - 12 Dec 2016 12:14 #190791 by Georgios Manolis
Ναι καλά το Westworld μας έκαψε οτι είχε απομείνει μες στο μυαλό.Φοβερό!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 12 Dec 2016 12:14 by Georgios Manolis.

More
22 Dec 2016 13:04 #191423 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα την τρίτη σεζόν του Bojack Horseman. Εξαιρετική σειρά, δυνατό φινάλε. Περιμένω την 4η!