Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
27 Dec 2016 00:35 - 27 Dec 2016 00:36 #191635 by Αγγελική Γοργορίνη
Αυτό το διάστημα ουσιαστικά βλέπω μόνο Vikings, καθώς για Outlander, Poldark και Bates Motel περιμένω τον επόμενο κύκλο και καινούρια επεισόδια του Once Upon A Time βγαίνουν το Μάρτη.

Κατά το παρελθόν έβλεπα Lost, Penny Dreadful (μαύρο χάλι η 3η και τελευταία σεζόν, αλλά δεν παύει να είναι απ' τις αγαπημένες μου), Breaking Bad, Sons Of Anarchy, The Bastard Executioner, Downton Abbey, Kyle XY.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
Last edit: 27 Dec 2016 00:36 by Αγγελική Γοργορίνη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2016 02:20 #191637 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Dovahkiin wrote: Αυτό το διάστημα ουσιαστικά βλέπω μόνο Vikings

Κατά το παρελθόν έβλεπα Lost, Penny Dreadful (μαύρο χάλι η 3η και τελευταία σεζόν, αλλά δεν παύει να είναι απ' τις αγαπημένες μου), Breaking Bad, Sons Of Anarchy, The Bastard Executioner, Downton Abbey, Kyle XY.

Aξίζει γενικά το Penny ? Vikings πρεπει να την πιάσω και γω την τέταρτη σεζόν. Έχει αρχίσει εδώ και ενα μήνα και δεν έχω αξιωθεί ακόμα.

More
27 Dec 2016 03:42 #191639 by Αγγελική Γοργορίνη

Scorcher wrote: Aξίζει γενικά το Penny ? Vikings πρεπει να την πιάσω και γω την τέταρτη σεζόν. Έχει αρχίσει εδώ και ενα μήνα και δεν έχω αξιωθεί ακόμα.

Σίγουρα παίζει ρόλο και το γούστο του κάθε ατόμου, είναι δηλαδή αρκετά υποκειμενικό. Γενικά θεωρείται πολύ καλή σειρά πάντως. Προσωπικά από την αρχή μου άρεσε πολύ, αλλά στο δεύτερο κύκλο την αγάπησα. Ήταν συγκλονιστικός. Ας μην αναφερθώ καν στην ηθοποιία, απλά τρομερή. Δυστυχώς όμως ο τρίτος κύκλος ήταν αρκετά αποτυχημένος, ειδικά το τέλος του. Δεν ξέρω τους λόγους που ώθησαν στο να διακόψουν τη σειρά, αλλά είχε επίπτωση στη διαμόρφωση του τελευταίου κύκλου, δηλαδή φάνηκε σαν να τον έκαναν στα πεταχτά και εκτός αυτού είχε άλλη νοοτροπία-ατμόσφαιρα σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους, που εμένα με χάλασε πολύ.
Για μένα αξίζει όμως να τη δεις, εξάλλου τα επεισόδια είναι λίγα. Απλά να περιμένεις ότι θα φας μια ωραία ξενέρα στο τέλος. :P

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

More
27 Dec 2016 22:34 #191674 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα να βλέπω το Oz . Μας δείχνει την καθημερινότητα σε μια ειδική φυλακή.
Είδα 3 επεισόδια και σε γενικές γραμμές είναι καλό αλλά δεν με τραβάει. Πολλά κλισέ και τίποτε το ξεχωριστό μέχρι στιγμής για τα γούστα μου, παρότι έχω ακούσει και διαβάσει διθυραμβικά σχόλια. Προφανώς και θα τελειώσω τη 1η σεζον για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχιστεί η ιστορία σε 6 σεζον, εκτός αν είναι με διαφορετικούς χαρακτήρες.

More
28 Dec 2016 01:15 #191679 by Γιώργος Λόλας
To Oz θέλω να το δω κι εγώ. Τελείωσα την πρώτη σεζόν του The OA (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα υπάρξει δεύτερη). Πολύ ωραία σειρά, αν και δεν είναι για όλους. Έχει τρομερό βάθος.

More
29 Dec 2016 01:46 #191724 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Dovahkiin wrote: Για μένα αξίζει όμως να τη δεις, εξάλλου τα επεισόδια είναι λίγα. Απλά να περιμένεις ότι θα φας μια ωραία ξενέρα στο τέλος. :P

Δεν ξέρω τα γούστα σου αλλα και εγώ με την σειρά μου θα σου πρότεινα να δεις το Stranger Things (αυτό λογικά θα το έχεις δει ήδη) και το The Night of. Eίναι και τα 2 φετινά και ειδικά το Night of είναι εξαιρετικό.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
29 Dec 2016 10:49 #191738 by Αγγελική Γοργορίνη

Scorcher wrote: Δεν ξέρω τα γούστα σου αλλα και εγώ με την σειρά μου θα σου πρότεινα να δεις το Stranger Things (αυτό λογικά θα το έχεις δει ήδη) και το The Night of. Eίναι και τα 2 φετινά και ειδικά το Night of είναι εξαιρετικό.

Κι όμως, δεν την έχω δει... Τις είχα βρει όμως και τις δύο στο imdb, λίγο καιρό πριν που έψαχνα καινούρια σειρά να παρακολουθήσω. Το Stranger Things είχα σκεφτεί να το ξεκινήσω, αλλά τελικά κατέληξα σε μια άλλη. Γενικά όχι και τόσο συχνά αποφασίζω να ξεκινήσω κάποια σειρά, γιατί μέχρι να την τελειώσω (ειδικά αν έχουν ήδη βγει κάποιοι κύκλοι) ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω χρόνο για ταινία, και κυρίως είμαι φαν των ταινιών. Αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής όσες έχω δει μ' έχουν ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό, και κάποιες πλήρως (Breakind Bad λατρεία).
Πάντως αυτές τις δύο θα τις έχω στις υπόψη μου, κάποια στιγμή που θα αποφασίσω να ξεκινήσω καινούρια σειρά. :)

More
19 Jan 2017 14:33 #192756 by Καλλινίκη
Εγώ μία σειρά παρακολουθώ και είναι το Grimm και τελειώνει και φέτος μιας και είναι η τελευταία season. Ήταν αναμενόμενο έτσι όπως τελείωσε στην 5η season.

More
19 Jan 2017 17:24 #192764 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα και την 4η σεζόν του Sherlock . Πάρα πολύ καλή σειρά, εξαιρετική παραγωγή, με τρομερούς ηθοποιούς, μουσική κλπ. Λίγο περίεργο το τελευταίο επεισόδιο επειδή ήταν περίπλοκο και πήγαν να κάνουν κάτι μεγαλεπήβολο που δεν είχε το αποτέλεσμα που θα έπρεπε. Παραμένει εξαιρετικό όμως για μένα. Ελπίζω σε μια ακόμη σεζόν, δεν χορταίνεται αυτή η σειρά!

More
19 Jan 2017 18:43 #192775 by Angel

DoUzOs wrote: Είδα όλα τα καινούρια επεισόδια του Big Bang Theory και τελείωσα την 6η σεζόν του Hawaii Five-0. Επίσης, είδα τις σειρές Luke Cage και Jessica Jones (Netflix originals, by Marvel), οι οποίες ήταν φοβερές. Δεν ξέρω αν θα βγουν και άλλες σεζόν (έχουν και οι 2 από μία), αλλά το ελπίζω!

Πολύ καλά και τα δύο(Jessica,Luke).Εγώ βλέπω Gotham,Lucifer,Marvel Agents of Shield,Legends of Tomorrow,Arrow,Flash,Vikings.Έχω δει άλλες πόσες τα τελευταία 4 χρόνια,είναι τόσες που έχω χάσει το μέτρημα :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.