Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
20 Apr 2017 03:02 - 20 Apr 2017 03:06 #197158 by Αγγελική Γοργορίνη

Pinelopi88 wrote:

Dovahkiin wrote: Τέλος, συνεχίζω και με το Once Upon a Time, το οποίο όσο ψέμα κι αν είναι κι όσο κι αν το παρατραβάνε σε κάθε σεζόν, τόσο με πορώνει. :P

Αχ ναι, έχω φάει γερό κόλλημα κι εγώ με το Once upon a time . Έχεις ακούσει αν θα υπάρξει νέος κύκλος; :)

Ίσως υπάρξει και 7η σεζόν, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Είναι όντως πορωτική!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
Last edit: 20 Apr 2017 03:06 by Αγγελική Γοργορίνη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2017 03:21 #197159 by Γιώργος Λόλας
Πλάκα πλάκα το Once Upon a Time το έχω αφήσει στην πρώτη σεζόν. Μάλλον θα το συνεχίσω. Τώρα βλέπω και την πέμπτη σεζόν του Prison Break. Έχουν παίξει τρία επεισόδια και είναι λες και δεν πέρασε μια μέρα από τότε που τελείωσε η τέταρτη σεζόν!

More
20 Apr 2017 08:01 #197161 by Κωνσταντίνος Constantine
Μία σειρά που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και δεν έχει συζητηθεί αρκετά ως τώρα είναι το Mindhunter του Netflix, που έρχεται Οκτώβριο του 2017. Αν ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα crime investigation series, θα μπαίνει στο μυαλό του εκάστοτε εγκληματία, κάτι σαν τις καλές ντεντεκτιβίστικες ιστορίες του Batman, και όχι απλά να βρίσκει μία εικόνα, να την κάνει zoom 80x και να βλέπει αριθμό αυτοκινήτου στην αντανάκλαση ματιών κάποιου. Έχουν βγάλει trailer, αναμένουμε για περισσότερα.

More
01 May 2017 12:36 #197716 by Νικος Κ
Ξεκίνησα πριν λίγες μέρες το Frontier. ΄Εχει ενδιαφέρον. Μου αρέσει πολύ η εποχή του καθώς θυμίζει πολύ το Assassin's Creed 3.

More
02 May 2017 13:37 #197791 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα την πρώτη σεζόν του Rick and Morty και τώρα τελειώνω και τη 2η. Πραγματικά απίστευτο καρτούν, από τα καλύτερα που έχω δει, τρελό γέλιο, απίστευτα διασκεδαστικό.

More
02 May 2017 14:53 #197801 by Βασιλης Γαλανος
Έχω ακούσει τόσα καλά λόγια για το Rick and Morty παντού αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι να το αρχίσω. Όταν το τελειώσεις πες μια γνώμη γιατί νομίζω υπερβάλει ο κόσμος(που μακάρι να είναι όσο καλό λένε).
Εγώ, αφού τέλειωσα την τελευταία σεαζόν του Walking Dead, άρχισα το Lost το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλό. Το μόνο παράπονο μέχρι τώρα είναι τα ηχητικά εφέ που ώρες ώρες είναι ότι νάνε.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
02 May 2017 18:25 #197811 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Έχω ακούσει τόσα καλά λόγια για το Rick and Morty παντού αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι να το αρχίσω. Όταν το τελειώσεις πες μια γνώμη γιατί νομίζω υπερβάλει ο κόσμος(που μακάρι να είναι όσο καλό λένε).
Εγώ, αφού τέλειωσα την τελευταία σεαζόν του Walking Dead, άρχισα το Lost το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλό. Το μόνο παράπονο μέχρι τώρα είναι τα ηχητικά εφέ που ώρες ώρες είναι ότι νάνε.

Και εγώ επιφυλακτικός ήμουν στην αρχή. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι και να αλλάξει η γνώμη μου για τη σειρά. Έχει ιδιαίτερο χιούμορ, σε πολλές φάσεις είναι απλά mindless, σε άλλες προσπαθεί να περάσει μηνύματα και σε άλλα απλά κριτικάρει/κοροιδεύει. Αυτό που μου άρεσε εμένα είναι ότι βγάζει αβίαστα γέλιο, σε μένα τουλάχιστον. Επίσης πολλά από τα κουλά και αστεία που γίνονται τα έχω σκεφτεί και εγώ με έναν φίλο μου και αυτό με έκανε να ξεκαρδιστώ ακόμα περισσότερο.

More
03 May 2017 21:50 #197855 by Marios Ntallaris
Απολαύστε το έπος!!!

More
07 May 2017 17:20 - 07 May 2017 17:22 #198024 by Blood Prince
Τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να βλέπω κάποια επεισόδια στην Nova απο την σειρά Sleepy Hollow.

Ανακάλυψα πως μου αρέσει και σκέφτομαι να ετοιμάσω να δω όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 May 2017 17:22 by Blood Prince.

More
07 May 2017 19:07 #198030 by Βασίλης
To prison break απλα δεν βλεπεται...
Πωπω μαγκες,τι πατατα..Τι το ηθελαν να το ξανα-αρχισουν?