Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στρατός: Γενική συζήτηση

More
21 Jan 2011 21:29 #88300 by rafor
Γιατι εχεις παει για να ξερεις?Παντως σιγουρα σου κοβεται η μαγκια...Συν χαλια φαγητο το οποιο οι μαμακιδες σιγουρα ουτε που θα ακουμπουν.Επισης καλως ή κακως πρεπει να περασουμε ολοι μας στρατιωτικη εκπαιδευση,γιατι εαν γινει καποιος πολεμος δεν θα πολεμησουν τα γεροντια του 40'.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jan 2011 21:33 #88301 by Lalo007

rafor wrote: Γιατι εχεις παει για να ξερεις?Παντως σιγουρα σου κοβεται η μαγκια...Συν χαλια φαγητο το οποιο οι μαμακιδες σιγουρα ουτε που θα ακουμπουν.Επισης καλως ή κακως πρεπει να περασουμε ολοι μας στρατιωτικη εκπαιδευση,γιατι εαν γινει καποιος πολεμος δεν θα πολεμησουν τα γεροντια του 40'.

Αυτα δεν τα λεω γιατι μου κατεβηκαν.Πατερα αεροπορο εχω.Φανταρος δεν πας μονο στρατο ξηρας.Σε στελνουν και αεροπορια.Και απλα για να καταλαβεις τουλαχιστον εκει οι φανταροι ειναι μονο καμια σκοπια και λιγη εκπαιδευση.Αυτα τα καψονια,η πιεση κτλ πλεον δεν ισχυουν.Οσον αφορα το οτι οποιος περασει φανταρος ειναι σε θεση να πολεμησει δεν το σχολιαζω. :mrgreen:

More
21 Jan 2011 21:36 #88302 by Aνέστης Αδαμίδης
Πλέον όλοι(σε ποσοστό 90%) πηγαίνουν στον στρατό ξηράς. Έχει βγει διαταγή για να μην πηγαίνουν σε αεροπορία-ναυτικό αρκετά άτομα. Αλλιώς κι εγώ είχα δηλώσει αεροπορία, αλλά όταν μου ήρθε χαρτί για την αναβολή έγραφε για στρατό ξηράς.

More
21 Jan 2011 21:38 #88303 by Lalo007
Τι να σου πω και στον στρατο ξηρας δεν νομιζω να αλλαζουν πολλα πραγματα.

More
21 Jan 2011 21:51 #88308 by Aνέστης Αδαμίδης
Εξαρτάται το μέρος που θα είσαι και ποιος θα είναι ο διοικητής σου. Οι δύο κολλητοί μου(ένας εκ των οποίων είναι ο general_lee) ήταν ο ένας Σάμο και ο άλλος Μυτιλήνη. Ο general έμεινε στη Σάμο και καλοπερνάει. Ο άλλος, ήρθε στη Βάρη με μετάθεση και πάνω στις δύο εβδομάδες πήρε φυλακή. Μέχρι να έρθει όμως δεν καταλάβαινε στρατό. Βλέπεις τη διαφορά; Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα.

More
21 Jan 2011 21:54 #88310 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote: Εξαρτάται το μέρος που θα είσαι και ποιος θα είναι ο διοικητής σου. Οι δύο κολλητοί μου(ένας εκ των οποίων είναι ο general_lee) ήταν ο ένας Σάμο και ο άλλος Μυτιλήνη. Ο general έμεινε στη Σάμο και καλοπερνάει. Ο άλλος, ήρθε στη Βάρη με μετάθεση και πάνω στις δύο εβδομάδες πήρε φυλακή. Μέχρι να έρθει όμως δεν καταλάβαινε στρατό. Βλέπεις τη διαφορά; Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα.

δεν πιστεύω να κακοπέρασε στη Μυτιλήνη και εγώ θέλω να πάω εκεί ώστε να πηγαίνω τα βράδια στο χωριό μου σε ένα καλό κρεβάτι και σε ένα μέτριο φαγητό γιαγιάς :D

More
21 Jan 2011 21:58 #88313 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote:

TheReaper wrote: Εξαρτάται το μέρος που θα είσαι και ποιος θα είναι ο διοικητής σου. Οι δύο κολλητοί μου(ένας εκ των οποίων είναι ο general_lee) ήταν ο ένας Σάμο και ο άλλος Μυτιλήνη. Ο general έμεινε στη Σάμο και καλοπερνάει. Ο άλλος, ήρθε στη Βάρη με μετάθεση και πάνω στις δύο εβδομάδες πήρε φυλακή. Μέχρι να έρθει όμως δεν καταλάβαινε στρατό. Βλέπεις τη διαφορά; Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα.

δεν πιστεύω να κακοπέρασε στη Μυτιλήνη και εγώ θέλω να πάω εκεί ώστε να πηγαίνω τα βράδια στο χωριό μου σε ένα καλό κρεβάτι και σε ένα μέτριο φαγητό γιαγιάς :D

Aυτό λέω. Στη Μυτιλήνη δεν ήταν καθόλου άσχημα. Αλλά οι δικοί του τον ήθελαν κοντά τους και έβαλαν βύσμα για να έρθει Αθήνα. Οπότε πάρε και 10 μέρες φυλακή. Έτσι για δώρο Πρωτοχρονιάς.

More
21 Jan 2011 22:02 #88314 by rafor
Και με βυσμα κιολας???Πραγματικα το παλικαρι ηταν πολυ ατυχο, εφαγε και φυλακη 10 μερες...

More
21 Jan 2011 22:13 #88322 by Γιάννης Ρέμας
να δούμε θα βρω και εγώ τίποτα μήπως πάω Καλλονή που είναι 30 χλμ από το χωριό μου :-k

More
21 Jan 2011 22:58 #88325 by eliminator

legend10 wrote: τι μπορεί να μου προσφέρουν οι ειδικές δυνάμεις εκτός από τα μόρια και το να υπερηφανεύομαι?

Μπορεις να μπεις στην πυροσβεστικη, στην αντιτρομοκρατικη και στην ομαδα ΔΙΑΣ χωρις να περασεις σχολεια κλπ(εδω θελεις λιγη τυχη), και αν πας αλεξιπτωτα μπορεις να δουλεψεις σε αερολεσχη, και θα εισαι εκπαιδευτης σε ελευθερες πτωσεις. Ξερεις αυτες στο Youtube που πεφτουν απο το απειρο.....