- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
rafor wrote: Γιατι εχεις παει για να ξερεις?Παντως σιγουρα σου κοβεται η μαγκια...Συν χαλια φαγητο το οποιο οι μαμακιδες σιγουρα ουτε που θα ακουμπουν.Επισης καλως ή κακως πρεπει να περασουμε ολοι μας στρατιωτικη εκπαιδευση,γιατι εαν γινει καποιος πολεμος δεν θα πολεμησουν τα γεροντια του 40'.
TheReaper wrote: Εξαρτάται το μέρος που θα είσαι και ποιος θα είναι ο διοικητής σου. Οι δύο κολλητοί μου(ένας εκ των οποίων είναι ο general_lee) ήταν ο ένας Σάμο και ο άλλος Μυτιλήνη. Ο general έμεινε στη Σάμο και καλοπερνάει. Ο άλλος, ήρθε στη Βάρη με μετάθεση και πάνω στις δύο εβδομάδες πήρε φυλακή. Μέχρι να έρθει όμως δεν καταλάβαινε στρατό. Βλέπεις τη διαφορά; Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα.
legend10 wrote:
TheReaper wrote: Εξαρτάται το μέρος που θα είσαι και ποιος θα είναι ο διοικητής σου. Οι δύο κολλητοί μου(ένας εκ των οποίων είναι ο general_lee) ήταν ο ένας Σάμο και ο άλλος Μυτιλήνη. Ο general έμεινε στη Σάμο και καλοπερνάει. Ο άλλος, ήρθε στη Βάρη με μετάθεση και πάνω στις δύο εβδομάδες πήρε φυλακή. Μέχρι να έρθει όμως δεν καταλάβαινε στρατό. Βλέπεις τη διαφορά; Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα.
δεν πιστεύω να κακοπέρασε στη Μυτιλήνη και εγώ θέλω να πάω εκεί ώστε να πηγαίνω τα βράδια στο χωριό μου σε ένα καλό κρεβάτι και σε ένα μέτριο φαγητό γιαγιάς
legend10 wrote: τι μπορεί να μου προσφέρουν οι ειδικές δυνάμεις εκτός από τα μόρια και το να υπερηφανεύομαι?