Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στρατός: Γενική συζήτηση

More
23 Jan 2011 15:58 #88504 by Γιάννης Ρέμας
eliminator ξέρεις αν τον όρκο που δίνουν το μαθαίνουν απέξω και επίσης δίνουν και sleeping bag μαζί με τα άλλα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jan 2011 16:21 #88505 by lavezzi7

eliminator wrote: Βασικα μπαινεις σε ενα σωμα και απο κει και περα υπαρχουν ειδικοτητες οι οποιες βγαινουν τυχαια στον η/υ (μαγειρας, καταστροφεας κ.ο.κ), οχι δε γινεται να βγεις καθολου απο το σταρτοπεδο...που εισαι σχολειο;; Στρατος ειναι εκει my friend τπτ δν επιτρεπεται.

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τον στρατό και δεν είναι όπως τα παρουσιάζεις.Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο δύσκολα αλλά μετά τους πρώτους 1-2 μήνες στρώνει το πράγμα.Τώρα αν μιλάς συγκεκριμένα για τις ειδικές δυνάμεις δεν γνωρίζω αλλά οι πιο πολλοί δεν περνάνε και άσχημα στον στρατό.Η αυστηρότητα δηλαδή είναι πολύ ελαστική.

More
23 Jan 2011 17:46 #88515 by eliminator

lavezzi7 wrote:

eliminator wrote: Βασικα μπαινεις σε ενα σωμα και απο κει και περα υπαρχουν ειδικοτητες οι οποιες βγαινουν τυχαια στον η/υ (μαγειρας, καταστροφεας κ.ο.κ), οχι δε γινεται να βγεις καθολου απο το σταρτοπεδο...που εισαι σχολειο;; Στρατος ειναι εκει my friend τπτ δν επιτρεπεται.

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τον στρατό και δεν είναι όπως τα παρουσιάζεις.Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο δύσκολα αλλά μετά τους πρώτους 1-2 μήνες στρώνει το πράγμα.Τώρα αν μιλάς συγκεκριμένα για τις ειδικές δυνάμεις δεν γνωρίζω αλλά οι πιο πολλοί δεν περνάνε και άσχημα στον στρατό.Η αυστηρότητα δηλαδή είναι πολύ ελαστική.

Ειδικες δυναμεις ειναι αυστηρα τα πραγματα, αλλα επειδη ο κινδυνος ειναι ωραιος υπαρχουν καποιες πολυ ωραιες στιγμες.

@legend10 Αχ, αχ ορκομωσια ετοιμασου...Ναι απεξω και πρεπει να φωναζεις με ολη σου τη δυναμη, τη μερα της ορκομοσιας στο πευκο θα σιχαθεις τη ωρα και τη στιμγη που πηγες ειδικες δυναμεις, γινεται στις 11-12 και σε σηκωνουν 5 και στις 5.30 εισαι ορθιος και κανετε προβες μεχρι να τελειωσει η ορκομοσια(δειαρκει κανα 2ωρακι), μετα τον ορκο εχει παρελαση. Δηλαδη απο την ωρα που ξυπνας μεχρι και τις 1, 2 εισαι ορθιος (να ευχεσαι να μη παρουσιαστεις καλοκαιρι θα σε λιωσει ο ηλιος). Πολλοι λυποθημανε στην ορκομασια, ενας περσι στην ορκομοσια λιποθυμησε και πανικοβληθηκε ο κοσμος, αλλα τον μαζεψαν γρηγορα, δε το αφησαν να πολυφανει. Sleeping bag θα σου δωσουνε μονο αν κανετε χειμερινη διαβιωση το οποιο μετα(αναγκαστικα) θα επιστρεψεις. Μολις πηγαινεις εκει σου δινουν τα στρατιωτικα σου ρουχα τα οποια τα κρατας μεχρι να απολυθεις και αν θες τα παιρνεις και σπιτι σου.

More
23 Jan 2011 18:09 #88518 by Γιάννης Ρέμας
απ ότι κατάλαβα δεν θα στεναχωρηθώ και τόσο αν δεν με πάρουν :mrgreen:

More
26 Jan 2011 11:57 #88693 by Γιάννης Ρέμας
ξέρει κανείς αν επιτρέπετε να βάλεις το sleeping bag πάνω στο κρεβάτι και να κοιμηθείς το έχουν κάνει 2 γνωστοί μου αλλά δεν ξέρω για ειδικές δυνάμεις

More
26 Jan 2011 15:01 #88706 by rafor
Γιατι, το κρεβατι που θα σου δωσουν θα εχει λερα???Επισης eliminator, τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα?Καθε μερα τι ωρα σε ξυπνανε?

More
26 Jan 2011 15:05 #88709 by Γιάννης Ρέμας

rafor wrote: Γιατι, το κρεβατι που θα σου δωσουν θα εχει λερα???Επισης eliminator, τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα?Καθε μερα τι ωρα σε ξυπνανε?

δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω

More
26 Jan 2011 16:25 #88721 by eliminator

rafor wrote: Γιατι, το κρεβατι που θα σου δωσουν θα εχει λερα???Επισης eliminator, τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα?Καθε μερα τι ωρα σε ξυπνανε?

Οταν εχουν αλμα 2-3 και ταν δεν εχουν 5-6.

More
26 Jan 2011 16:46 #88729 by Γιάννης Ρέμας

eliminator wrote:

Οταν εχουν αλμα 2-3 και ταν δεν εχουν 5-6.

άμα ξυπνάνε 2-3 τι ώρα κοιμούνται

More
26 Jan 2011 16:52 #88730 by rafor
Εγω δεν ρωταω για τις Ειδικες Δυναμεις εαν σε αυτες αναφερεσαι.