Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Shijune wrote: Είναι 2 φίλοι μου τώρα στρατό και εκτός του ότι τον έναν χωρίς βύσμα τον πήγαν στον τόπο του κοντά, είναι και μέρα παρά μέρα έξω (κυρίως για να μην τους ταίζουν απ ότι κατάλαβα,ΔΝΤ). Στο 2ο μήνα πήραν και οι 2 τα κανονικά τους κινητά, PSP και μου λένε πως άλλοι φέραν και λαπτοπς. Δε νομίζω να είναι τόσο χάλια πλέον όσο τα περιγράφουν. Τουλάχιστον αν δεν πας ειδικές δυνάμεις...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Έχεις πάει για να λες; Και ποιος στο είπε αυτό;eliminator wrote: Μη ξαναπειτε οτι ο στρατος στην Ελλαδα ειναι χαλαρα. Το πεζικο ναι, οι ελληνικες ειδικες δυναμεις ειναι οι δευτερες καλυτερες στο κοσμο.
eliminator wrote: Μη ξαναπειτε οτι ο στρατος στην Ελλαδα ειναι χαλαρα. Το πεζικο ναι, οι ελληνικες ειδικες δυναμεις ειναι οι δευτερες καλυτερες στο κοσμο.
legend10 wrote:
eliminator wrote: Μη ξαναπειτε οτι ο στρατος στην Ελλαδα ειναι χαλαρα. Το πεζικο ναι, οι ελληνικες ειδικες δυναμεις ειναι οι δευτερες καλυτερες στο κοσμο.
που τα ξέρεις όλα αυτά που λες είσαι στρατιωτικός? επίσης με το σώμα που έχω θα μπορώ να μπω στις ειδικές δυνάμεις ? 1,75 και 55 κιλά και πια κατηγορία είναι πιο εύκολη?
rafor wrote: Ερωτηση: Ποιοι σε κατατασουν σε ομαδες(πυροβολικο,μηχανικο κλπ)?Το θεμα ειναι ομως οτι οι 12 μονο αδειες ειναι παρα πολυ λιγες...Γινεται για παραδειγμα να βγεις 10 λεπτα απο το στρατοπεδο?