Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στρατός: Γενική συζήτηση

More
26 Jan 2011 18:27 #88740 by eliminator

rafor wrote: Εγω δεν ρωταω για τις Ειδικες Δυναμεις εαν σε αυτες αναφερεσαι.

Α. νομιζα πως ρωτουσες για ειδικες δυναμεις....Για πεζικο κλπ δεν ξερω.

@legend10 Αναλογα τι ωρα εχει την βραδινη αναφορα, εξαλλου αυτο θελουν στο στρατο, να μην κοιμασαι. Ειναι ο καλυτερος τροπος να σκληραγωγηθεις. Αν καταφερεις να αντεξεις την αϋπνια, αντεχεις τα περισσοτερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2011 20:11 #89177 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά σήμερα πήγα πήρα το χαρτί από το Ρουφ γιατί άμα περίμενα από την αστυνομία θα πήγαινα φυλακή και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να πάω στο μεγάλο πεύκο, μένω Κυψέλη αααα και κάτι άλλο οι φαντάροι έχουν μειωμένο εισιτήριο στις μεταφορές?

More
03 Feb 2011 23:45 #89182 by eliminator

legend10 wrote: παιδιά σήμερα πήγα πήρα το χαρτί από το Ρουφ γιατί άμα περίμενα από την αστυνομία θα πήγαινα φυλακή και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να πάω στο μεγάλο πεύκο, μένω Κυψέλη αααα και κάτι άλλο οι φαντάροι έχουν μειωμένο εισιτήριο στις μεταφορές?

Πληρωνουν το το μισο.

More
03 Feb 2011 23:48 #89183 by Γιάννης Ρέμας

eliminator wrote:

legend10 wrote: παιδιά σήμερα πήγα πήρα το χαρτί από το Ρουφ γιατί άμα περίμενα από την αστυνομία θα πήγαινα φυλακή και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να πάω στο μεγάλο πεύκο, μένω Κυψέλη αααα και κάτι άλλο οι φαντάροι έχουν μειωμένο εισιτήριο στις μεταφορές?

Πληρωνουν το το μισο.

για το άλλο ο αδερφός σου είχε αμάξι? η με ΚΤΕΛ πήγαινε?

More
04 Feb 2011 00:39 #89185 by lavezzi7
Legend πότε μπαίνεις τελικά; :roll:

More
04 Feb 2011 11:41 #89192 by Γιάννης Ρέμας
απο δευτέρα με χάνετε το θέμα είναι πως ακόμα δεν έχω αγοράσει σχεδόν τίποτα τι θα απογίνω χωρίς το pc μου? :cry:

More
04 Feb 2011 11:59 #89195 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote: απο δευτέρα με χάνετε το θέμα είναι πως ακόμα δεν έχω αγοράσει σχεδόν τίποτα τι θα απογίνω χωρίς το pc μου? :cry:

Φαντάρος; Λέω εγώ τώρα. Μπορεί να γίνεις και....στρατιώτης. Άσε που θα ξεκινήσεις την απεξάρτηση από τον κόσμο του gaming.

More
04 Feb 2011 12:42 #89197 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote:

legend10 wrote: απο δευτέρα με χάνετε το θέμα είναι πως ακόμα δεν έχω αγοράσει σχεδόν τίποτα τι θα απογίνω χωρίς το pc μου? :cry:

Φαντάρος; Λέω εγώ τώρα. Μπορεί να γίνεις και....στρατιώτης. Άσε που θα ξεκινήσεις την απεξάρτηση από τον κόσμο του gaming.

αυτά ακούω και θα γίνω λιποτάκτης :mrgreen:

More
04 Feb 2011 13:10 #89200 by lavezzi7
Άντε καλή θητεία να έχεις. :D

More
04 Feb 2011 14:00 #89207 by eliminator

legend10 wrote:

eliminator wrote:

Πληρωνουν το το μισο.

για το άλλο ο αδερφός σου είχε αμάξι? η με ΚΤΕΛ πήγαινε?

Με ΚΤΕΛ ή τρενο ή λεωφορειο κλπ. δηλ. ΜΜΜ.