- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Arcadematerial wrote: έχω ακούσει με τα σημερινά δεδομένα ότι δεν αξίζει να πας κύπρο..
του 07 όταν ένα φιλαράκι μου ήτανε κύρπο περνάνε 500 euro τα αεροπορικά όλα πληρωμένα..
τώρα σίγουρα τα λεφτά πιο λίγα και τα αεροπορικά από την τσέπη σου
Agisilaosss wrote: 130 και σημερα παιδια..Δεν ξερω πως περασε ο καιρος και ομως περασε..Δυστυχως ο στρατος ειναι μια υποχρεωση στην Ελλαδα την οποια δεν μπορεις να την αποφυγεις και ειμαι της αποψης οτι οσο πιο νωρις την διεκπεραιωσεις τοσο το καλυτερο να φευγει απο πανω σου και να μπορεις μετα να κανεις τα σχεδια που εχεις για την ζωη..Γιατι το μονο που σε κανει ο στρατος ειναι να σε κραταει πισω.Δεν λεω οτι δεν περναω καλα,δεν ειμαι και στον Ευρο,στην Θεσσαλονικη ειμαι προς Θεου απλα με κραταει πισω σε πολλα.Γι αυτο φιλικη συμβουλη αν μπορειτε και αν θελετε πηγαινετε στρατο στα 18 σας πριν απο τις σπουδες,καντε παγωμα των σπουδων για ενα χρονο, τοτε που δεν εχετε το μυαλο πανω απο το κεφαλι,πηγαινετε να τελειωνετε και μετα καντε την ζωη σας.
Για να το λες προφανως κατι θα ξερεις.Δεν το προσπαθησα κιολας να σου πω την αληθεια και ειναι στιγμες που σκεφτομαι τι θα μπορουσα να ειχα κανει για να το αποφυγω αλλα μετα σκεφτομαι οτι εφοσον μπηκα στον χορό θα χορέψω.Ολα μια εμπειρία είναι.Μια ιδεα.Lordwinter wrote:
Agisilaosss wrote: 130 και σημερα παιδια..Δεν ξερω πως περασε ο καιρος και ομως περασε..Δυστυχως ο στρατος ειναι μια υποχρεωση στην Ελλαδα την οποια δεν μπορεις να την αποφυγεις και ειμαι της αποψης οτι οσο πιο νωρις την διεκπεραιωσεις τοσο το καλυτερο να φευγει απο πανω σου και να μπορεις μετα να κανεις τα σχεδια που εχεις για την ζωη..Γιατι το μονο που σε κανει ο στρατος ειναι να σε κραταει πισω.Δεν λεω οτι δεν περναω καλα,δεν ειμαι και στον Ευρο,στην Θεσσαλονικη ειμαι προς Θεου απλα με κραταει πισω σε πολλα.Γι αυτο φιλικη συμβουλη αν μπορειτε και αν θελετε πηγαινετε στρατο στα 18 σας πριν απο τις σπουδες,καντε παγωμα των σπουδων για ενα χρονο, τοτε που δεν εχετε το μυαλο πανω απο το κεφαλι,πηγαινετε να τελειωνετε και μετα καντε την ζωη σας.
Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλά ο στρατός είναι η μόνη υποχρέωση στην Ελλάδα που μπορείς να αποφύγεις και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Στα υπόλοιπα που λες πάντως θα συμφωνήσω, κοινώς όποιος θέλει να πάει, ας πάει νωρίς.