Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στρατός: Γενική συζήτηση

More
23 Oct 2014 23:12 #150721 by Ανδρέας Καλέργης
Δεν εχω παει στρατο ακομα :P εχω 2-3 χρονια ακομα, εχω ακουσει πως τελευτεα ειναι ολα αραγμα και ετσι..δεν ειναι οπως ειναι παλια....

!!!!!!ΕΛΛΑΣ!!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2014 13:55 #150735 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ναι ρε υπομονή είναι το μόνο που έχω σε περίσσευμα(αν θέλει κανείς του δίνω,τιμές συζητήσιμες ) ...Απλά είναι μεγάλο χάσιμο χρόνου ρε γαμωτο..είμαστε από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες που έχουμε τέτοιου είδους στράτευση ..τουλάχιστον στην Κύπρο σε πληρώνουν 250 ευρώ το μήνα.το ξέρω δεν είναι κανένα τρελό ποσό αλλά αν το πολλαπλασιάσεις με τον καιρό που θα μείνεις μέσα σε εμάς δηλαδη 9 μήνες θα βγεις και θα έχεις π.χ 1800 ευρώ στην άκρη να τα κανείς ότι θέλεις..και αυτός είναι ένας λόγος που έχω σκεφτεί να δηλώσω να πάω Κύπρο αλλά από την άλλη δεν λέει να ξενιτευτω

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
25 Oct 2014 18:31 #150823 by james
έχω ακούσει με τα σημερινά δεδομένα ότι δεν αξίζει να πας κύπρο..
του 07 όταν ένα φιλαράκι μου ήτανε κύρπο περνάνε 500 euro τα αεροπορικά όλα πληρωμένα..
τώρα σίγουρα τα λεφτά πιο λίγα και τα αεροπορικά από την τσέπη σου

More
25 Oct 2014 22:20 #150850 by Donnie Darko

Arcadematerial wrote: έχω ακούσει με τα σημερινά δεδομένα ότι δεν αξίζει να πας κύπρο..
του 07 όταν ένα φιλαράκι μου ήτανε κύρπο περνάνε 500 euro τα αεροπορικά όλα πληρωμένα..
τώρα σίγουρα τα λεφτά πιο λίγα και τα αεροπορικά από την τσέπη σου

Έχω και εγώ φίλους στην Κύπρο όπου έχουν περάσει στρατό απο εκεί πραγματικά αν βγάλεις τους μήνες με άψογη συμπεριφορά δεν σου μειώνουν τα λεφτά..Αλλά έστω να παραπονεθείς η τεμπελιάζεις σου μειώνουν την αμοιβή..Τώρα αν το κάναν ελλάδα ευχαρίστως να πήγαινα :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
16 Nov 2014 22:13 - 16 Nov 2014 22:16 #152331 by Αντώνης Καλογερής
Ο στρατός είναι μια πολύ μεγάλη κοροιδία και ξεκίνησε απ'τα πολύ παλιά χρόνια.Ο λόγος που πηγαίνουμε ποιός είναι?Να μάθουμε απο μια σωστή ηλικία κάπου στα 18-19,να είμαστε σούζα στους ανωτέρους μας,να είμαστε συνεπείς στην ώρα μας και να ολοκληρώνουμε τις δουλειές μας. :angry: Ο πρώτος μου μήνας στο Μεγάλο Πεύκο ήταν και γαμώ!Πρωινό ξύπνημα καΙ όλη την υπόλοιπη μέρα,ασκήσεις που γούσταρα τρελά και αγκαρίες,που με τα σωστά παιδιά είχαν τρελή πλάκα!Μετά πήγα Σπάρτη για εκπαίδευση μάγειρα(καλοί μαλάκες ήταν,γιατί ούτε αβγό δεν ξέρω να βράζω)και έπρεπε να μείνουμε εκεί για 2 βδομάδες μέχρι να φύγει η προηγούμενη σειρά απ'το Γύθειο όπου θα εκπαιδευόμασταν.Το μόνο που έχω να πω για το στρατόπεδο της Σπάρτης είναι ότι μέχρι και 5χρονα μπορούσαν να μπουν μέσα και να του βάλουν φωτιά.Άμα ξεκινήσω ιστορίες απο κει δεν θα τελειώσω ποτέ.Και στο Γύθειο μπορώ να πω ότι πέρασα καλά.Είχαμε πολλές υπηρεσίες σε ένα στρατόπεδο 100τ.μ. που λέει ο λόγος,αλλά ήταν όλα κομπλέ.Όπως καταλάβατε οι πρώτοι 3 μήνες ήταν και γαμώ!Πέρασα τέλεια!Ότι μαλακία μας κατέβαινε στο κεφάλι,την κάναμε με τα παιδιά! :silly: Μετά πήγα στην Σάμο,στο Καρλόβασι,στο 4οΕ.Τ.Ε.Φ. και εκεί είδα πόσο ξεφτίλα είναι ο ελληνικός στρατός:Οι μόνιμοι έρχονταν στις 7 το πρωί,απ'τις 10 περιμένανε να πάει 3, για να σχολάσουν,εμείς κάναμε όλες τις δουλειές τους και τα ακούγαμε κιόλας απο πάνω έχοντας ή δεν έχοντας κάνει σωστή δσουλειά. :angry: Έκανα καταμετρήσεις,σε αποθήκες με χιλιάδες ρούχα τα οποία τα καίγαμε επειδή είχαν σκουριάσει κουμπιά ή επειδή οι παραλλαγές είχαν ξεθωριάσει την στιγμή που άλλα παιδιά δεν είχαν να αγοράσουν 2ο φανελάκι.Γνώρισα τόσους κομπλεξικούς ανθρώπους που αν τους αντιμίλαγες,ήταν και λες και τους είχες σκοτώσει την οικογένεια.3βδομάδες δεν είχαμε νερό λόγω του κυανίου που είχαν βρει μέσα στην δεξαμενή και δεν μπορούσαμε ούτε μπάνιο να κάνουμε και αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε σε ξενοδοχεία για να πλυθούμε και να ξυριστούμε.Αυτά είναι κάποια απ'τα πιο soft πράγματα που έζησα μέσα στον στρατό και αν κάποιοι νομίζουν ότι είμαι κατά αυτού,σας λέω ότι κάνετε λάθος.Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι συνεπής στην ώρα μου,μου αρέσουν πολύ οι ασκήσεις και μου έχουν δώσει και τιμητικές γι'αυτό.Μέχρι και τα σκα... κάποιου μαλ... καθάρισα απ'το μπάνιο επειδή οι άλλοι σιχαίνονταν.Αλλά μέχρι εκεί τίποτα άλλο.Βολές με το ζόρι γιατί τα πυρομαχικά κοστίζουν,ούτε εκπαίδευση ούτε τίποτα.Να δω και εσείς,πως και αν,αντιδρούσατε αν σας στέλνανε σε ένα άλλο στρατόπεδο για υποστήριξη και καταλήγατε να κάνετε εσείς όλες τις υπηρεσίες,με αποτέλεσμα οι στρατιώτες εκεί να είναι συνέχεια έξω επειδή ο Λοχαγός ήταν συγγενής με πολλούς απο'κει.Για να κλείσω κάποια στιγμή την έκθεση,αυτό που μου έμεινε απ'τον στρατό είναι:86 μέρες φυλακή για πολλούς και διάφορους λόγους,αντιπάθεια με το όλο θέμα που λέγεται <Ελληνικός Στρατός>,2 άτομα απ'τα 800+που γνώρισα μέσα(και για να ξέρετε όλοι μέσα στον στρατό είναι Power Rangers,όλοι έχουν κωλοφτιαγμένα αυτοκίνητα,κάνουν κόντρες,κάνουν σούζες με Ducati ή MV Agusta,όλοι ξέρουν τουλάχιστον απο 1 πολεμική τέχνη και έχουν πάει με 1.000+γκόμενες).

ΥΓ:Φτύνω όλους τους γαλονάδες με τις κλάρες τους επειδή είναι διορισμένοι για να κάνουν χάρες και να παίρνουν 10.000+ρουσφέτια.Παρόλα αυτά είμαι και σίγουρος πως υπάρχουν και άξια άτομα στον στρατό,απλά εγώ,δεν έιχα την τύχη να συναντήσω κάποιο.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!
Last edit: 16 Nov 2014 22:16 by Αντώνης Καλογερής.

More
06 Dec 2014 10:23 #153362 by Georgios Manolis
Ο στρατός δεν είναι για να μαθαίνουμε να καθόμαστε σούζα στους ανωτέρους κλπ.Είναι επειδή δεν έχουμε επαρκή αριθμό από επαγγελματίες οπλίτες και γι αυτό χρειάζεται να ξέρουμε 5 πράγματα αν γίνει κάτι με τους απέναντι.Κι όπως έλεγε κι ένας λοχαγός μου στο στρατό "Δε ξέρεις τι τρέχει με τους απέναντι" και είχε δίκιο.
Στην Τουρκία μπορεί να έχουνε κυβέρνηση για τα μάτια όμως όλοι το ξέρουν ότι ο στρατός κάνει ότι θέλει.Η νοοτροπία τους έχει μείνει όπως παλιά και δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη.Στη πειθαρχία δεν τους φτάνουμε γιατί είμαστε όλοι το μακρύ μας και το κοντό μας.Το ερώτημα που με απασχολεί είναι: Αν και όταν έρθει αυτή η ώρα να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πρόβατα,τι θα κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες.
Όσοι είστε σε θητεία σας εύχομαι καλοί πολίτες και να πιστεύετε στους εαυτούς σας και να τα βλέπετε όλα σαν μια πρόκληση γιατί αυτό είναι. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
01 Apr 2015 12:18 #158843 by Αγησίλαος Σιντόρης
130 και σημερα παιδια..Δεν ξερω πως περασε ο καιρος και ομως περασε..Δυστυχως ο στρατος ειναι μια υποχρεωση στην Ελλαδα την οποια δεν μπορεις να την αποφυγεις και ειμαι της αποψης οτι οσο πιο νωρις την διεκπεραιωσεις τοσο το καλυτερο να φευγει απο πανω σου και να μπορεις μετα να κανεις τα σχεδια που εχεις για την ζωη..Γιατι το μονο που σε κανει ο στρατος ειναι να σε κραταει πισω.Δεν λεω οτι δεν περναω καλα,δεν ειμαι και στον Ευρο,στην Θεσσαλονικη ειμαι προς Θεου απλα με κραταει πισω σε πολλα.Γι αυτο φιλικη συμβουλη αν μπορειτε και αν θελετε πηγαινετε στρατο στα 18 σας πριν απο τις σπουδες,καντε παγωμα των σπουδων για ενα χρονο, τοτε που δεν εχετε το μυαλο πανω απο το κεφαλι,πηγαινετε να τελειωνετε και μετα καντε την ζωη σας.

Thomas Fuller

More
01 Apr 2015 13:38 #158846 by Παντελής Δασκαλέλος

Agisilaosss wrote: 130 και σημερα παιδια..Δεν ξερω πως περασε ο καιρος και ομως περασε..Δυστυχως ο στρατος ειναι μια υποχρεωση στην Ελλαδα την οποια δεν μπορεις να την αποφυγεις και ειμαι της αποψης οτι οσο πιο νωρις την διεκπεραιωσεις τοσο το καλυτερο να φευγει απο πανω σου και να μπορεις μετα να κανεις τα σχεδια που εχεις για την ζωη..Γιατι το μονο που σε κανει ο στρατος ειναι να σε κραταει πισω.Δεν λεω οτι δεν περναω καλα,δεν ειμαι και στον Ευρο,στην Θεσσαλονικη ειμαι προς Θεου απλα με κραταει πισω σε πολλα.Γι αυτο φιλικη συμβουλη αν μπορειτε και αν θελετε πηγαινετε στρατο στα 18 σας πριν απο τις σπουδες,καντε παγωμα των σπουδων για ενα χρονο, τοτε που δεν εχετε το μυαλο πανω απο το κεφαλι,πηγαινετε να τελειωνετε και μετα καντε την ζωη σας.

Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλά ο στρατός είναι η μόνη υποχρέωση στην Ελλάδα που μπορείς να αποφύγεις και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Στα υπόλοιπα που λες πάντως θα συμφωνήσω, κοινώς όποιος θέλει να πάει, ας πάει νωρίς.

More
01 Apr 2015 14:02 #158847 by Αγησίλαος Σιντόρης

Lordwinter wrote:

Agisilaosss wrote: 130 και σημερα παιδια..Δεν ξερω πως περασε ο καιρος και ομως περασε..Δυστυχως ο στρατος ειναι μια υποχρεωση στην Ελλαδα την οποια δεν μπορεις να την αποφυγεις και ειμαι της αποψης οτι οσο πιο νωρις την διεκπεραιωσεις τοσο το καλυτερο να φευγει απο πανω σου και να μπορεις μετα να κανεις τα σχεδια που εχεις για την ζωη..Γιατι το μονο που σε κανει ο στρατος ειναι να σε κραταει πισω.Δεν λεω οτι δεν περναω καλα,δεν ειμαι και στον Ευρο,στην Θεσσαλονικη ειμαι προς Θεου απλα με κραταει πισω σε πολλα.Γι αυτο φιλικη συμβουλη αν μπορειτε και αν θελετε πηγαινετε στρατο στα 18 σας πριν απο τις σπουδες,καντε παγωμα των σπουδων για ενα χρονο, τοτε που δεν εχετε το μυαλο πανω απο το κεφαλι,πηγαινετε να τελειωνετε και μετα καντε την ζωη σας.

Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλά ο στρατός είναι η μόνη υποχρέωση στην Ελλάδα που μπορείς να αποφύγεις και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Στα υπόλοιπα που λες πάντως θα συμφωνήσω, κοινώς όποιος θέλει να πάει, ας πάει νωρίς.

Για να το λες προφανως κατι θα ξερεις.Δεν το προσπαθησα κιολας να σου πω την αληθεια και ειναι στιγμες που σκεφτομαι τι θα μπορουσα να ειχα κανει για να το αποφυγω αλλα μετα σκεφτομαι οτι εφοσον μπηκα στον χορό θα χορέψω.Ολα μια εμπειρία είναι.Μια ιδεα.

Thomas Fuller

More
28 Apr 2015 14:47 - 28 Apr 2015 16:04 #160041 by Τάσος Μαραγκός
Και εγω σκεφτομουν πριν μπω,οτι επρεπε να ειχα μπει πριν τις σπουδες γτ θα ειμαι μεγαλος κτλ,αλλα τελικα ισως να μοιυ βγηκε και καλυτερα γτ ημουν σε μια μοναδα με πολυ λιγο κοσμο,543 στην Κω,οπου αν και πολλες υπηρεσιες,λιγο κοσμο,εγω περασα ΤΡΕΛΑ.Οι δυο πρωτοι μηνες ηταν καπως αλλα μετα και με τις φιλιες αλλα και με το ποστο που πηρα ΚΨΜ εκαναν πολυ ευκολη την θητεια μου.

Ο στρατος για μενα εχει ξεφυγει απο αυτο που ελεγαν οι προηγουμενες γενιες,εμπειρια.Τωρα απλα ειναι μια υποχρεωση για να παρεις το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ χαρτι που σου χρειαζεται στην αγορα εργασιας.Αρα,Αγησιλαε υπομονη και ζησε την θητεια οσο μπορεις.
Last edit: 28 Apr 2015 16:04 by Μάνος Γρυπάρης.