Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στρατός: Γενική συζήτηση

More
04 Jun 2015 11:15 - 04 Jun 2015 11:16 #162214 by Φοίβος Ζαφείρης
Καλά είστε. Στο εκπαιδευτικό κέντρο έχασα 10 κιλά γιατί απλώς αποφάσισα να σταματήσω να τρώω και αν έχεις δυο φράγκα επάνω σου δε τα πετάς στα σαντουϊτσάκια του Στεργίου στο ΚΨΜ, τα παίρνεις τσιγάρα. Στη βάση, πάλι, μας έφερναν από αλλού φαγητό εξαιτίας λειψανδρίας και δούλεψε τόσο βρώμικο από σύρματα και τρύπες στους τοίχους που απολύθηκα τριπλάσιος.

Ωραίες μέρες. Όχι, σοβαρά, μου λείπουν.
Last edit: 04 Jun 2015 11:16 by Φοίβος Ζαφείρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jun 2015 13:10 #162220 by Τάσος Μαραγκός
Ποιος δεν εχει βγει απο μεσα με +10 κιλα?
εγω μπηκα 80 μετα απο το κεντρο βγηκα 74...μετα την μεταθεση στην ΚΩ απολυθηκα στα 92...χαχααχαχ...+12 κιλα απο οτι μπηκα...ΚΨΜ ημουν αλλωστε,ολη μερα ετρωγα...

More
04 Jun 2015 16:21 - 04 Jun 2015 16:21 #162241 by Georgios Manolis
Γι αυτό υπάρχει ο στρατός ρε σεις μας κάνει στυλάκια. :lol:
Κι εγώ παίζει να έχασα 10 κιλά όταν μπήκα στο κέντρο εδώ στα Θερμά στις Σέρρες,το φαι δεν τρωγόταν και ειδικά οι φακές τι να πω,σαν να έτρωγες ηλκτρονικές φακές απο παλιό βίντεο...
Στον Έβρο που πήγα μετά όμως είχανε γ@μώ τους μάγειρες και τρώγαμε καλά.Η καλύτερη ομελέτα και η καλύτερη καρμπονάρα που έχω φάει ever!
Όσα κιλά έχασα σε λίπος τα έβαλα αργότερα σε διάπλαση μετά το στρατό όταν άρχισα να ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες.
Με λίγα λόγια με βοήθησε σε πολλά επίπεδα η εμπειρία στο στρατό αλλά υπήρχαν και πολλές άσχημες αναμνήσεις και οι φακές του ΚΕΝ ήταν μια απο αυτές! :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 04 Jun 2015 16:21 by Georgios Manolis.

More
31 Mar 2017 11:38 - 31 Mar 2017 11:40 #196330 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
3 πράγματα που είχε πει ο Λοχαγός μου στη μονάδα μου έχουν μείνει και ισχύουν:

1) "Σε αυτή τη χώρα είμαστε αμύνεσθαι περί πάρτις! Την παρτούκλας μας κοιτάμε όλοι!"
2) "Ο Στρατός είναι η τελευταία σας ευκαιρία να είστε ξέγνοιαστοι και στα τέτοια σας να τα ξύνετε. Μετά αρχίζει η ζωή και οι δυσκολίες και όταν βγείτε εκεί έξω θα αναπολείτε το στρατό αρκετοί." (πόσο δίκιο είχε)
3) "Όταν μιλάνε τα τίποτα μη δίνετε σημασία"(το είχε πει για μια βλαμμένη Λοχία που είχε κάνει μια άδικη και υπερβολική παρατήρηση προς έναν στρατιώτη.

Εγώ έχω καλές αναμνήσεις παρότι είχα μπει(το 2013 στα 26 μου) με πολύ άγχος. Ευτυχώς Κέντρο ήμουν με τον κολλητό του ξαδέρφου μου και βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο. Κέντρο Ναύπλιο, μετά Ρόδο και Κάρπαθο με απόσπαση και μετά πήγα στο Μενίδι από όπου και απολύθηκα. Παίζει μεγάλο ρόλο πρώτα η νοοτροπία σου και ο χαρακτήρας σου, αν μπεις με ωχαδερφισμό δεν θα περάσεις καλά. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο το τι άτομα θα συναντήσεις τόσο σε στρατιώτες αλλά και στελέχη. Εγώ πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις συνάντησα εξαιρετικά άτομα. Γενικά από το στρατό πιστεύω έχουμε τις καλύτερες και πιο αστείες, κωμικοτραγικές ιστορίες και ατάκες.

ΥΓ: Μπήκα 70, βγήκα 83 κιλά :p
Last edit: 31 Mar 2017 11:40 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
29 Jul 2017 01:08 #203119 by Aνέστης Αδαμίδης
Υποδεκανέας Reaper ρε γατάκια! Όποιος θέλει ας πει οτιδήποτε. Τους έκανα να μιλάνε για την αφεντιά μου. Και δεν χάλασα το χαρακτήρα μου, να γίνω κωλανθρωπος

More
29 Jul 2017 12:34 #203132 by Georgios Manolis
Θα δοκιμαστεί ο χαρακτήρας σου αρκετές φορές ακόμα.Ο στρατός είναι μια πιο "extreme" εκδοχή του Ελληνικού δημοσίου.Τίποτα δεν έχει λογική.Αν τον αποδεχτείς έτσι τον στρατό,ως τρελάδικο θα τα πας μια χαρά.Καλή συνέχεια φίλε μου! :)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"

More
29 Jul 2017 13:21 #203134 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, υπάρχει ένα πρόβλημα. Απολύονται, ΤΕΛΟΣ!! Ότι χώσιμο ήταν να φάω, το έφαγα, ότι βλακεία ήταν να ακούσω την άκουσα και ότι κωλάνθρωπο ήταν να δω, τον είδα. Τώρα βάλτε του φωτιά αν θέλετε. Εγώ την Κυριακή επιστρέφω Αθήνα.

Θέλω να πιστεύω ότι ο χαρακτήρας μου έμεινε ατοφιος, παρά τις προσπάθειες μερικών εδώ μέσα. Χαίρομαι που κατάφερα και βρήκα τα ελάχιστα αξιόλογα άτομα που υπήρχαν εδώ και ελπίζω να κρατήσουμε επαφή. Αλλιώς θα είχα κάνει καμία "επέκταση" θητείας, αν με καταλαβαίνεις.

More
30 Jul 2017 12:30 #203169 by Georgios Manolis
Μια χαρά είσαι τότε.Αν και δεν συμφωνώ με τη λέξη και την σημασία της,καλός πολίτης!

The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
30 Jul 2017 13:47 #203171 by Lyricaldemon
Γράψε κόσμο,κέρδισε από καταστάσεις,φίδιασε όταν πρέπει,stay sharp και καλός πολίτης!

More
24 Oct 2017 10:56 #207196 by Νικηφόρος Μητράκος
Να θέσω το αιώνιο ερώτημα: πιστεύετε πως αξίζει ο στρατός στην τωρινή του κατάσταση ή όχι;

Είχαμε μια σχετική συζήτηση πρόσφατα με κάτι φίλους εν μέσω μερικών λίτρων μπύρας και άναψαν κάπως τα αίματα.