- Thank you received: 12
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σε όσες δουλειές έχω πάει δεν μου έχει ζητήσει κανείς το απολυτήριο στρατού. Άσε που πέρασαν περίπου 2 χρόνια για να βγει (σου δίνουν προσωρινό χαρτί βέβαια οπότε οκ). Υπάρχουν όμως και εταιρείες που το ζητάνε. Τώρα αν κάποιος έχει δηλώσει Ι5 και το καλύψει αλλιώς λέγοντας π.χ. "Το έχασα", "Που να τρέχω να ξαναβγάλω" ή έστω πεις "Δεν πήγα για οικονομικούς λόγους" ή κάτι τέτοιο πιστεύω θα είναι οκ.Εκτός αν πέσεις σε χαζό αφεντικό που είναι κολλημένος και θέλει να δει οπωσδήποτε χαρτί στρατού .pro-patzis wrote: Και εγω σκεφτομουν πριν μπω,οτι επρεπε να ειχα μπει πριν τις σπουδες γτ θα ειμαι μεγαλος κτλ,αλλα τελικα ισως να μοιυ βγηκε και καλυτερα γτ ημουν σε μια μοναδα με πολυ λιγο κοσμο,543 στην Κω,οπου αν και πολλες υπηρεσιες,λιγο κοσμο,εγω περασα ΤΡΕΛΑ.Οι δυο πρωτοι μηνες ηταν καπως αλλα μετα και με τις φιλιες αλλα και με το ποστο που πηρα ΚΨΜ εκαναν πολυ ευκολη την θητεια μου.
Ο στρατος για μενα εχει ξεφυγει απο αυτο που ελεγαν οι προηγουμενες γενιες,εμπειρια.Τωρα απλα ειναι μια υποχρεωση για να παρεις το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ χαρτι που σου χρειαζεται στην αγορα εργασιας.Αρα,Αγησιλαε υπομονη και ζησε την θητεια οσο μπορεις.