Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
lavezzi7 wrote:
legend10 wrote: παιδιά από 7/2 με χάνετε πάω στις ειδικές δυνάμεις ξέρει κανείς πόσες άδειες μπορεί να έχει κάποιος?
Σε ποια πόλη αρχηγέ;
Αν και σε είχα για μικρότερο...πόσο είσαι;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
19 είμαι επειδή μετά τη πρώτη λυκείου πήγα μετά σε ΕΠΑΣ τελείωσα και πάω τώρα, λογικά από τι στιγμή που είμαι στις ειδικές δυνάμεις στο μεγάλο πεύκο δεν ξέρω ακόμη, θα μάθω από βδομάδα δεν έχει έρθει ακόμα το χαρτί στο αστυνομικό τμήμαlavezzi7 wrote:
legend10 wrote: παιδιά από 7/2 με χάνετε πάω στις ειδικές δυνάμεις ξέρει κανείς πόσες άδειες μπορεί να έχει κάποιος?
Σε ποια πόλη αρχηγέ;
Αν και σε είχα για μικρότερο...πόσο είσαι;
eliminator wrote: @legend10 η θητεια ειναι 9 μηνες και δικαιουσαι 12 μερες αδεια μονο. βεβαια θα εχεις και διανυχτερευσεις κλπ και ειναι οκ.
Μη πας ειδικες δυναμεις, θα φτυνεις αιμα ενω οι αλλοι στο πεζικο θα τρωνε θα χεζουν και θα κοιμουνται.
Με το που πας μεγαλο πευκο πρωτη μερα θα σε λιωσουνε, αστα χαλια θα περασεις, θα θελεις να κοπεις.
legend10 wrote:
eliminator wrote: @legend10 η θητεια ειναι 9 μηνες και δικαιουσαι 12 μερες αδεια μονο. βεβαια θα εχεις και διανυχτερευσεις κλπ και ειναι οκ.
Μη πας ειδικες δυναμεις, θα φτυνεις αιμα ενω οι αλλοι στο πεζικο θα τρωνε θα χεζουν και θα κοιμουνται.
Με το που πας μεγαλο πευκο πρωτη μερα θα σε λιωσουνε, αστα χαλια θα περασεις, θα θελεις να κοπεις.
δεν νομίζω να μπορώ να αλλάξω επίσης 12 μέρες άδεια το μήνα η όλο το 9μηνο? 8O
eliminator wrote:
legend10 wrote:
δεν νομίζω να μπορώ να αλλάξω επίσης 12 μέρες άδεια το μήνα η όλο το 9μηνο? 8O
Σε δοκιμαζουν εκει περα αμα τα πας καλα σε κρατανε αμα οχι σε στελνουν πεζικο(αν θες να φυγεις κανε το ψοφιμι για να φυγεις) ολο το 9μηνο 12 μερες εννοειται ρε.
eliminator wrote: Κινητο επιτρεπεται να εχεις μαζι σου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ(δηλ. αμα εχεις καινουργιο κινητο δε θα το παρεις μαζι σου, αν σου εχει ξεμεινει κανα παλιο παρε το παλιο) να το εχεις μαζι σου ειπα αλλα οχι να μιλας με αυτο δηλ. αν σε πιασουν σε μαμησαν, μπορεις να μιλας οταν εχεις εξοδο κλπ. Ο,τι κανεις καντο χωρις να σε βλεπουν. τωρα για να ακους και βλεπεις την ομαδα στο καψιμι μπορεις, αλλα οταν παλιωσεις, οταν εισαι νεοσυλλεκτος δε σου επιτρεπουν να μπαινεις καψιμι.(στις ειδικες δυναμεις μονο) Π.χ στο πευκο δεν υπαρχει περιπτωση να δεις ουτε ενα ματς, καθονται και φυλανε ποιος μπαινει και ποιος οχι, επισης δεν εχεις ελευθερο χρονο ουτε για υπνο ουτε για την ομαδα, ολο σκοπιες, εκπαιδευση, καψονια κλπ κλπ.