Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στρατός: Γενική συζήτηση

More
07 Dec 2008 16:42 #49305 by Alex
Γιατί πηγαίνει κανεις Στρατο ξηράς;Έχβ να πετύχω καποιον παρα πολύ καιρό...Ειναι που τα βύσματα σταματησαν...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2008 13:42 #49515 by Αντώνης Παπαθανασίου
About #@%$ing time! Πάνω που σκεφτόμουν να την κόψω... μάλλον θα περιμένω μέχρι το 2010 :D

More
19 May 2009 14:41 #52952 by Milkman14
Η δικια μου αναβολη ειναι μεχρι το 2013 για το στρατο ξηρας και μετα σκεφτομαι σοβαρα να παω για 5ετης :!: :!: :!:

More
19 May 2009 21:50 #52977 by Nikos Georgopoulos

Milkman14 wrote: Η δικια μου αναβολη ειναι μεχρι το 2013 για το στρατο ξηρας και μετα σκεφτομαι σοβαρα να παω για 5ετης :!: :!: :!:

Αν εννοείς να γίνεις μονιμάς τότε ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ! Ειλικρινά σου λέω θα το μετανιώσεις. Δεν έχουν άτομα και βαράνε σκοπιές οι μονιμάδες πλέον.

More
20 May 2009 12:36 #53012 by Milkman14

Geonick wrote:

Milkman14 wrote: Η δικια μου αναβολη ειναι μεχρι το 2013 για το στρατο ξηρας και μετα σκεφτομαι σοβαρα να παω για 5ετης :!: :!: :!:

Αν εννοείς να γίνεις μονιμάς τότε ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ! Ειλικρινά σου λέω θα το μετανιώσεις. Δεν έχουν άτομα και βαράνε σκοπιές οι μονιμάδες πλέον.

Αυτο που λες το εχω ακουσει αλλα εδω υπαρχει μια διαφορα,εχω μαθει οτι οταν προσκομιζεις ''χαρτια'' π.χ πτυχιο ανωτατης σχολης,πτυχιο αγγλικων,ECDL κ.τ.λ εχεις την δυνατοτητα να παρεις βαθμο πραγμα με το οποιο βρισκεσαι λιγο ποιο ''ψηλα'' απο τον κανονικο φανταρο και υπαρχει και η πιθανοτητα να μην και σκοπιες αλλα θα σε στελνουν να κανεις αλλες δουλιες.Τωρα για να παω κατευθειαν μονιμως δεν μπορω γιατι πρεπει να ξαναδωσω πανελληνιες πραγμα το οποιο ουτε στον αιωνα τον απαντα δεν το κανω.Οποτε μας μενει το 5ετες το οποιο δεν γνωριζω και πολλα,το μονο που ξερω ειναι σε εκπαιδευουν για 5 χρονια και μετα τι κανεις :?: :?: εδω ειναι που υπαρχει προβλημα.

More
20 May 2009 14:19 #53020 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε συ μην πιστεύεις τις μούφες που σου λένε. Αμα δεν μπεις μέσω σχολής Ευελπίδων ή ΣΜΙ τότε θα είσαι ΕΠΟΠ. Ακόμα και σε γραφείο να είσαι το πρωί, το βράδυ δεν το γλιτώνεις το περίπολο. Εδώ ακόμα και οι Λοχαγοί κάνουν εφόδους μέχρι τα 35-40 τους. Άμα αντέχεις με λίγο ύπνο πάντως (για καμιά 20αριά χρόνια τουλάχιστον), με μέτριο φαγητό, με χάλια κρεβάτια στρατοπέδου και με μεταθέσεις σε άλλες πόλεις κάθε τρεις και λίγο τότε μπράβο σου.

Πάντως πέρα από την σύνταξη που την παίρνεις νωρίς, δεν υπάρχει άλλος λόγος να γίνεις στρατιωτικός. Ειδικά αν ασχολείσαι με υπολογιστές υπάρχουν πολύ καλύτερες δουλειές, πίστεψέ με. Ούτε 1/10 ΕΠΟΠ δεν ξέρει να ανοίγει PC. Θα σου λένε kκαι τα βλαχοκουτσομπολιά στην πρωινή αναφορά ("Που 'σαι ρε....κομπιουτερά?" :lol: ). Σκέψου το και μην ακούς τι σου λένε οι γονείς σου περί σίγουρης δουλειάς. Έχω ένα φίλο ΕΠΟΠ στη Λαμία και το έχει μετανιώσει. 3 φορές έχει σκεφτεί να παραιτηθεί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 May 2009 14:36 #53022 by Milkman14
Δηλαδη τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα? 8O .Θα εχω στο μυαλο μου αυτα που μου ειπες αλλα καλο ειναι να παρω και αλλες γνωμες επι του θεματος για να καταληξουμε καπου.Ευχαριστω πολυ :)

Manos wrote: Ούτε 1/10 ΕΠΟΠ δεν ξέρει να ανοίγει PC. Θα σου λένε kκαι τα βλαχοκουτσομπολιά στην πρωινή αναφορά ("Που 'σαι ρε....κομπιουτερά?" :lol: ).

Φανταζεσαι να γινεται κατι τετοιο,πω..πω..αυτα ειναι :lol: καθε μερα θα παιζω 'ξυλο' με ολους εκει μεσα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
16 Jun 2009 16:31 #54319 by Μάνος Γρυπάρης
Πάρτε και μια ιδέα από...μεγάλες στιγμές απ' το στρατό....

[youtube:22bo1604]
[/youtube:22bo1604]

[youtube:22bo1604]
[/youtube:22bo1604]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Jun 2009 17:06 #54321 by Angus
απο τον Αυγουστο γινεται 9 μηνες η θητεια...

More
23 Apr 2010 17:06 #71194 by Χρήστος Αρμυριώτης
11/05 Β' ΕΣΣΟ 2010 - 6ο ΣΠ Κορίνθου :D

Κανένας άλλος για εκεί??? :P