Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία που έχετε διαβάσει

More
24 Aug 2005 17:06 #1567 by Γιώργος Γκούμας
Πειτε κανενα καλο βιβλιο που διαβασατε ή ειδατε και σκοπευετε να παρετε συντομα...Εγω διαβασα τον "Κωδικα των Τεσσαρων" των Caldwell & Thomason. Ειναι του στυλ "Κωδικα Ντα Βιντσι" του Νταν Μπραουν, αλλα δεν εχει τοσο καταιγιστικη δραση.Δεν ειναι ασχημο για καποιον που του αρεσει τετοιου ειδους λογοτεχνια.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2005 17:32 #1572 by Μάνος Γρυπάρης
Τον Νόμο του Μέρφι 1 & 2 και τον Νόμο του Μέρφι για την Πληροφορική.
Κοινώς, "αν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει!"
μικρα βιβλιαρακια που μπορειτε να παρετε απο τον Παπασωτηριου

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Aug 2005 19:00 #1578 by Αντώνης Κατρής
Εγώ πάλι είμαι από τους κλασσικούς που διάβασαν τον Κώδικα Da Vinci και παρά το ότι δεν είμαι και πολύ φανατικός του διαβάσματος (γενικά), το βιβλίο αυτό με τράβηξε αμέσως.... Όσοι έχετε ασχοληθεί με τα Broken Sword και γενικά με adventures θα νιώσετε στο στοιχείο σας

More
22 Sep 2005 12:11 #3132 by dimitris
POLI KALO BIBLIO!EGW TO TELEISOA MESAS E 3 MERES...:d

More
22 Sep 2005 12:44 #3135 by Σταύρος
Osoi goustarroun etsi genikos kalo kai exupno humor....Terry Pratchett (me ton kosmo tou Discworld) . Apo ekei einai oi hrwes kai o kosmos twn adventures Discworld(1&2) kai Discworld Noir

Am endiafereste parte to Colour Of Magic(to 1o vivlio ths seiras). Tha proteinai na to parate sta agglika giati nai men borei na einai ligo duskolo alla den xanei sthn metafrash opws sta ellhnika

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Sep 2005 23:59 #3169 by a Guest
"Ο Τελευταίος Λευκός ’νθρωπος",έγινε η μετάφραση πρόσφατα στη χώρα μας(επιτέλους)!
Έργο γραμμένο το '30 από τον Robert E.Howard,το συγγραφέα του Conan!
To συνιστώ σε όσους αρέσουν τα epic fantasy :icon victory:

More
23 Sep 2005 00:13 #3171 by Αντώνης Παπαθανασίου
Η Κοιλάδα των Ρόδων

Το 1921 ο Ελβετός φιλέλληνας Πάουλ Αμαντέους Ντήναχ, μετά από ένα ατύχημα πέφτει σε ληθαργικό ύπνο (κλινικά νεκρός για 15 λεπτά). Η συνείδηση του διολισθαίνει μπροστά στο χρόνο. Βρίσκεται στο έτος 3.906 μ Χ. διατηρώντας όμως την συνείδηση του εαυτού του. Είναι μεταβιωμένος στον φυσικό επιστήμονα Ανδρέα Νόρθαμ. Γνωρίζει τότε και μας μεταφέρει τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα από το 2000 έως το 4000 μ.Χ..Αναφέρεται στα επιτεύγματα του μεγάλου εκείνου πολιτισμού της 4ης χιλιετηρίδας, στον οποίο θα ζήσουν οι μακρινοί απόγονοι των σημερινών Ευρωπαίων. Οραματίζεται μια Πανοικουμένη με ιδιότυπο σοσιαλισμό, υπό την αιγίδα των Ευρωπαίων, η οποία διαβιώνει μέσα σε μια ανώτατη πνευματική ζωή παράλληλα με την υλική ευημερία Όλες εν γένει οι αξίες και τα υψηλά ιδανικά φτάνουν στο απόγειό τους. Το 3.906 μ.Χ. η κοιλάδα των Ρόδων, η πνευματική πρωτεύουσα της γης (κάπου στη Νότιο Ευρώπη, στην περιοχή της Μεσογείου) κατοικείται από 6.000.000 ανθρώπους, το απαύγασμα του πνευματικού κόσμου της υδρογείου. Εκεί ο Homo Sapiens-Sapiens (Αλέξης Βόλκυ) μεταμορφώνεται (αποκτώντας την Υπερόραση, την άμεση φώτιση και επαφή με το Φως) σε Homo Occidentalis-Novus, τον νέο άνθρωπο με ανατομικές αλλαγές στα κυριώτερα εγκεφαλικά κέντρα. Τα όσα αναφέρει Ο Ντήναχ (λέιζερ, πυρηνική ενέργεια, θερμοπυρηνική έκρηξη, τρισδιάστατες εικόνες κ.ά.) από το 1921 έως το 2001 έχουν όλα επαληθευθεί.

Αλήθεια ή επιστημονική φαντασία; Έχω διαβάσει ενα μεγάλο μέρος, αλλα το έχασα :( Μόλις το βρώ, λόγω της τσιμπημένης τιμής του, αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να του το δανείσω να το διαβάσει, μερικά πράγματα θα σας κάνουν το λιγότερο να ανατριχιάσετε :cool:

More
23 Sep 2005 08:51 #3189 by Μπάμπης Κάιδος
Den einai anagki na eisai sigkrafeas epistimonikis fantasias gia na kaneis teties provlepseis... Kai oi theoritikoi fisikoi kanoun! Idou ena poli endiaferon arthro:
www.physics4u.gr/articles/2004/michiokaku1.html

More
24 Sep 2005 16:41 #3237 by Igor
Exei diavasei kanenas to oxto???

More
14 Oct 2005 19:51 #4003 by Γιώργος Γκούμας
Δεν το εχω διαβασει και μου εχει ξεφυγει λιγο αυτο το τοπικ....Για πες περι τινος προκειται και προτεινεται και καμια καλη περιπετεια για τα Χριστουγεννα!!!!