Έχοντας πάρει φόρα ξεκινώντας να διαβάζω βιβλία , έχω αρχίσει να κάνω συλλογή top συγγραφέων που ανέκαθεν με ενδιέφεραν.
Δεν είμαι από αυτούς που αγοράζουν απεριόριστα αλλά τα βιβλία που αγοράζω είναι συγκεκριμένα και μάλιστα τα φιλτράρω. Δεν έχω σκοπό για την ώρα να αγοράζω συνεχώς καινούργια βιβλία αλλά να φτιάξω μια συλλογή την οποία θα διαβάζω πολλές φορές διαχρονικά.
Αν για παράδειγμα αγόραζα τα πάντα όλα για την Μέση Γη θα μπορούσα να αγοράσω και Hobbit, Ατελείωτες Ιστορίες, Πτώση της Γκοντόλιν, Μπέρεν και Λούθιεν αλλά θεωρώ πως με Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Σιλμαρίλλιον και Παιδιά του Χούριν έχω το πλήρες πακέτο.
Δεδομένου πως ο Μάρτιν, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα όλη την σειρά βιβλίων Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου , και μπορεί να μην την ολοκληρώσει ποτέ , έχω ως στόχο να αγοράσω τα τρία πρώτα , τουλάχιστον μέχρι το περίφημο Red Wedding.
Οπότε χθες παρήγγειλα τα 2 από 3 που με ενδιαφέρουν ώστε να μελετήσω τον περίφημο κόσμο που λατρέψαμε από την τηλεοπτική σειρά. Το τρίτο κυκλοφορεί στα ελληνικά σε δύο τόμους δυστυχώς.