Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία που έχετε διαβάσει

More
24 Dec 2016 01:16 #191487 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Εχω ηδη διαβασει και μαλιστα πανω απο 1 φορες,το Αστερι του Βορρα οταν ημουν δημοτικο αλλα για καποιο λογο δεν ειχα προχωρησει στα αλλα βιβλια τα οποια με τον καιρο ξεχασα.
Πολυ ωραια προταση για αναγνωση,δεν βλεπω γιατι να μην συνεχισω την σειρα.

Το Αστέρι του Βορρά έχει ένα από τα καλύτερα και συγκλονιστικότερα φινάλε σε βιβλίο από όσα έχω διαβάσει. Η ταινία καμία σχέση με το βιβλίο, προσπάθησαν να την κάνουν λιγότερο σκοτεινή και έκοψαν πολλά. Διάβασε τα και τα υπόλοιπα, είναι λίγο περίπλοκα αλλά πραγματικά είναι επικό σε όλα, χαρακτήρες, πλοκή, θεματολογία.
Η Λύρα Μπελάκουα είναι ο αγαπημένος μου θηλυκός χαρακτήρας σε οτιδήποτε. Η Clementine(από το Walking Dead της Telltale) μου την θυμίζει πολύ σαν χαρακτήρας. Είναι τρομερά βιβλία. Μπορώ να κάθομαι να γράφω θετικά σχόλια για αυτά μέχρι το πρωί :p

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2016 01:38 #191488 by Βασιλης Γαλανος
Ναι,ισχυει οτι ειχε πολυ ωραιο φιναλε το Αστερι του Βορρα αν και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας του βιβλιου ηταν μακραν ο Γιορεκ Μπαρνινσον.Εννοειτε βεβαια οτι ολοι ηταν πολυ καλογραμενοι.
Fail ομως η ταινια,οπως και στον Εραγκον που προανεφερα δυστηχως.
Νομιζω οτι θα συνεχισω την σειρα και θα εχω στο νου μου και το Ιστορια χωρις τελος.Ειμαι μεγαλος φαν και του φανταστικου απο μικρος που ξεκινησα να διαβαζω.

Μιλοντας για αγαπημενα βιβλια φαντασιας παντως,να παραθεσω και εγω μια απο τις αγαπημενες μου τριλογιες απο δημοτικο-γυμασιο παλι,τον Μελανοκαρδο(Inkheart) που εχει και ενα αρκετα καλο,αν θυμαμαι καλα,adaptation σε ταινια.Μου αρεσε ιδιαιτερα πολυ η πρωτοτυπη κεντρικη ιδεα των βιβλιων.

Οσο για το username,οταν ειχα φτιαξει τον λογαριασμο δεν ειχα σκοπο να βαλω αυτο το ονομα,αλλα μετα επεσα τυχαια πανω στην εικονα που εχω και προφιλ και αφου γελαγα κανα 2ωρο αποφασισα να το κατοχυρωσω :P

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
10 Jan 2017 20:58 #192237 by Αγγελική Γοργορίνη
Πρόσφατα τελείωσα τις "Λευκές Νύχτες" του Ντοστογιέφσκι (μοναδικό, τι να λέμε τώρα) και λογικά αύριο τελειώνω το "Βασιλιά Ληρ" του Σαίξπηρ. Επίσης πολύ θετικές εντυπώσεις μου έχει αφήσει μέχρι στιγμής και θα μου δώσει και στη συνέχεια σίγουρα.

Αργότερα ίσως πιάσω το "Βιβλίο Της Ανησυχίας" του Πεσσόα, παρέα με τα βιβλία της σχολής λόγω εξεταστικής. :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
11 Jan 2017 00:05 #192247 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Ναι,ισχυει οτι ειχε πολυ ωραιο φιναλε το Αστερι του Βορρα αν και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας του βιβλιου ηταν μακραν ο Γιορεκ Μπαρνινσον.Εννοειτε βεβαια οτι ολοι ηταν πολυ καλογραμενοι.
Fail ομως η ταινια,οπως και στον Εραγκον που προανεφερα δυστηχως.
Νομιζω οτι θα συνεχισω την σειρα και θα εχω στο νου μου και το Ιστορια χωρις τελος.Ειμαι μεγαλος φαν και του φανταστικου απο μικρος που ξεκινησα να διαβαζω.

Μιλοντας για αγαπημενα βιβλια φαντασιας παντως,να παραθεσω και εγω μια απο τις αγαπημενες μου τριλογιες απο δημοτικο-γυμασιο παλι,τον Μελανοκαρδο(Inkheart) που εχει και ενα αρκετα καλο,αν θυμαμαι καλα,adaptation σε ταινια.Μου αρεσε ιδιαιτερα πολυ η πρωτοτυπη κεντρικη ιδεα των βιβλιων.

Οσο για το username,οταν ειχα φτιαξει τον λογαριασμο δεν ειχα σκοπο να βαλω αυτο το ονομα,αλλα μετα επεσα τυχαια πανω στην εικονα που εχω και προφιλ και αφου γελαγα κανα 2ωρο αποφασισα να το κατοχυρωσω :P

Εννοείται λατρεμένος και ο Γιόρεκ! Οι ταινίες δυστυχώς ναι, fail. Έραγκον έχω διαβάσει μόνο το πρώτο, δεν με συγκίνησε. Η Ιστορία Χωρίς Τέλος είναι απίστευτο βιβλίο, ο Έντε είναι απίστευτος συγγραφέας. Τη σειρά Wheel of Time την έχεις διαβάσει; Είναι πολλά βιβλία αλλά θέλω να ασχοληθώ κάποια στιγμή γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

More
11 Jan 2017 00:45 #192255 by Βασιλης Γαλανος
Την σειρα που λες δεν την εχω ακουσει,αλλα για τους ιδιους ακριβως λογους δεν εχω ασχοληθει ακομα με την σειρα Dragonlance,αν την ξερεις,που κινειται στο ιδιο μηκος κυματος με τα βιβλια Wheel of Time,αποτι καταλαβενω,απο αποψη setting τουλαχιστον.Ειναι περιπου 80 βιβλια(!!)αλλα καποια στιγμη πρεπει να τα τσεκαρω και αυτα μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
27 Jan 2017 22:51 #193096 by Αγγελική Γοργορίνη
Πριν λίγες μέρες διάβασα τον "Οξαποδώ" του Μωπασάν και μπορώ να πω ότι είναι ένα καταπληκτικό διήγημα για το είδος του. Ο αφηγητής και πρωταγωνιστής βιώνει κάτι υπερφυσικό το οποίο το καταγράφει υπό μορφή ημερολογίου: συνειδητοποιεί μέσα από κάποια συμπτώματα και γεγονότα, ότι τον ακολουθεί παντού και πάντοτε ένα άυλο πλάσμα το οποίο θέλει να τον υποδουλώσει, επηρεάζοντάς τον ψυχοσωματικά σε μεγάλο βαθμό. Δεν του μένει άλλη λύση κι αποφασίζει ότι πρέπει να βρει έναν τρόπο να το εξοντώσει. Οι περιγραφές του πραγματικά είναι τρομερές, νιώθεις πως αυτά που εξιστορεί συμβαίνουν μπροστά σου και πως το ον αυτό είναι όντως αληθινό. Το συστήνω με τα χίλια σε όσους ενδιαφέρονται για βιβλία του υπερφυσικού. Είναι σύντομο βιβλιαράκι αλλά παρόλα αυτά διαμάντι. Έχει διατυπωθεί επίσης μια άποψη κατά την οποία ο Χ. Τζ. Γουέλς εμπνεύστηκε απ' αυτό το βιβλίο για τη συγγραφή του βιβλίου του "Ο Πόλεμος των Κόσμων".

Τώρα διαβάζω τους "Δέκα Μικρούς Νέγρους" απ' την αγαπημένη μου Αγκάθα Κρίστι. Δε μ' έχει απογοητεύσει ποτέ κανένα της βιβλίο, οπότε ούτε κι αυτό πρόκειται.

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
14 Mar 2017 19:08 #195220 by Μάρκος Ασκανιάν
Διαβάζω αυτή τη περίοδο το Finders Keepers του King. Για την ώρα το πάει καλά...

Adododo!!!

More
14 Mar 2017 21:20 #195233 by Αγγελική Γοργορίνη

Mr.Dododi wrote: Διαβάζω αυτή τη περίοδο το Finders Keepers του King. Για την ώρα το πάει καλά...

Τρομερός για το είδος του ο King, αλλά στα περισσότερα βιβλία του δυστυχώς επαναλαμβάνεται και κάπως κουράζει. Το συγκεκριμένο σαν υπόθεση και πλοκή αξίζει, μέχρι εκεί που το έχεις φτάσει?

More
14 Mar 2017 22:04 #195241 by Νικολής Ασημάκης
Διαβάζω σιγά σιγά αυτή την περίοδο το Night Watch του Pratchett. Ωραίο βιβλίο.

More
15 Mar 2017 19:46 #195284 by Μάρκος Ασκανιάν

Dovahkiin wrote:

Mr.Dododi wrote: Διαβάζω αυτή τη περίοδο το Finders Keepers του King. Για την ώρα το πάει καλά...

Τρομερός για το είδος του ο King, αλλά στα περισσότερα βιβλία του δυστυχώς επαναλαμβάνεται και κάπως κουράζει. Το συγκεκριμένο σαν υπόθεση και πλοκή αξίζει, μέχρι εκεί που το έχεις φτάσει?

Είμαι στη μέση περίπου και οφείλω να πω πως έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Adododo!!!