- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
An arrow in the knee wrote: Εχω ηδη διαβασει και μαλιστα πανω απο 1 φορες,το Αστερι του Βορρα οταν ημουν δημοτικο αλλα για καποιο λογο δεν ειχα προχωρησει στα αλλα βιβλια τα οποια με τον καιρο ξεχασα.
Πολυ ωραια προταση για αναγνωση,δεν βλεπω γιατι να μην συνεχισω την σειρα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
An arrow in the knee wrote: Ναι,ισχυει οτι ειχε πολυ ωραιο φιναλε το Αστερι του Βορρα αν και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας του βιβλιου ηταν μακραν ο Γιορεκ Μπαρνινσον.Εννοειτε βεβαια οτι ολοι ηταν πολυ καλογραμενοι.
Fail ομως η ταινια,οπως και στον Εραγκον που προανεφερα δυστηχως.
Νομιζω οτι θα συνεχισω την σειρα και θα εχω στο νου μου και το Ιστορια χωρις τελος.Ειμαι μεγαλος φαν και του φανταστικου απο μικρος που ξεκινησα να διαβαζω.
Μιλοντας για αγαπημενα βιβλια φαντασιας παντως,να παραθεσω και εγω μια απο τις αγαπημενες μου τριλογιες απο δημοτικο-γυμασιο παλι,τον Μελανοκαρδο(Inkheart) που εχει και ενα αρκετα καλο,αν θυμαμαι καλα,adaptation σε ταινια.Μου αρεσε ιδιαιτερα πολυ η πρωτοτυπη κεντρικη ιδεα των βιβλιων.
Οσο για το username,οταν ειχα φτιαξει τον λογαριασμο δεν ειχα σκοπο να βαλω αυτο το ονομα,αλλα μετα επεσα τυχαια πανω στην εικονα που εχω και προφιλ και αφου γελαγα κανα 2ωρο αποφασισα να το κατοχυρωσω
Mr.Dododi wrote: Διαβάζω αυτή τη περίοδο το Finders Keepers του King. Για την ώρα το πάει καλά...
Dovahkiin wrote:
Mr.Dododi wrote: Διαβάζω αυτή τη περίοδο το Finders Keepers του King. Για την ώρα το πάει καλά...
Τρομερός για το είδος του ο King, αλλά στα περισσότερα βιβλία του δυστυχώς επαναλαμβάνεται και κάπως κουράζει. Το συγκεκριμένο σαν υπόθεση και πλοκή αξίζει, μέχρι εκεί που το έχεις φτάσει?