Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία που έχετε διαβάσει

More
15 Mar 2017 21:00 #195287 by Δημήτρης Χατζής
Εγώ έχω διαβάσει God of war, Warcraft (1η τριλογία μέχρι στιγμής), Το κοράκι (αυτό διαβάζω τωρα), Μαύρος πύργος.
Και όλα μπορώ να πω είναι τέλεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2017 17:30 #195599 by Αγγελική Γοργορίνη
Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα την "Τελευταία Νύχτα στο Τρέμορ Μπιτς" του Μικελ Σαντιαγο. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ το οποίο εκτυλίσσεται σ' ένα μικρό χωριό της Ιρλανδίας. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας συνθέτης soundtrack που έχει χάσει την έμπνευσή του κι έτσι αποφάσισε να μείνει σ' αυτό το μέρος προκειμένου να την ξαναβρεί.

Είμαι αρκετά αρχή ακόμα, αλλά ήδη από ένα σημείο και μετά έχει αποκτήσει αρκετό ενδιαφέρον και δε μπορείς παρά να ανυπομονείς να μάθεις τη συνέχεια. Πέρα από κάτι εντελώς κλισέ διαλόγους, φλυαρίες πού και πού χωρίς λόγο κι αρκετά απλοϊκή δομή του λόγου, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον και η ώρα περνάει ευχάριστα διαβάζοντάς το. Ελπίζω μόνο να μη φάω καμιά ξενέρα στην πορεία, κάτι το οποίο συχνά συνηθίζεται σε τέτοιου είδους βιβλία. Έχω περιέργεια να δω αν δικαιολογείται η σύγκριση που του έχει αποδοθεί με μεγάλους συγγραφείς του είδους αυτού, όπως Stephen King.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 May 2017 17:54 #197985 by Μάρκος Ασκανιάν
Πάει το Finders Keepers και η αλήθεια είναι ότι το τέλος ήταν πολύ προβλέψιμο. Σε γενικές γραμμές πάντως δε θα το έλεγα κακό.

Adododo!!!

More
06 May 2017 18:09 #197986 by Αγγελική Γοργορίνη
Έχοντας διαβάσει μπόλικα βιβλία αυτόν τον καιρό (games και βιβλία δε μπορώ να τα αποχωρίζομαι λεπτό :lol: ), λέω σήμερα να πιάσω πάλι τον Λάβκραφτ με τη "Σκιά Πέρα απ' το Χρόνο". Μιας που πλησιάζει η αγαπητή εξεταστική και μαζί της το διάβασμα, επιβάλλεται ένα χαλαρό ανάγνωσμα ώστε μετά να πέσω στα βαθιά.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
28 Sep 2019 00:58 - 29 Sep 2019 00:55 #227257 by Blood Prince
Το Αλχημιστής του Πάουλο Κοέλιο το διάβασα πρίν 14 χρόνια.

14 χρόνια μετά,διάβασα για πρώτη φορά άλλο λογοτεχνικό βιβλίο το οποίο ήταν η Τελευταία Ευχή του Αντρεϊ Σαπκόφσκι.Μιλάμε το βιβλίο ήταν πραγματικά απολαυστικό σε σημείο που σκέφτομαι να αλλάξω χόμπι και αντί να παίζω Videogames να διαβάζω μυθιστορήματα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Sep 2019 00:55 by Blood Prince.

More
29 Sep 2019 00:56 #227271 by Blood Prince
Χάζευα τα βιβλία στα Public και παρήγγειλα το βιβλίο "Το σπαθί του πεπρωμένου". Δεν άντιστάθηκα.

Η Τελευταία Ευχή ήταν απόλαυση-ηδονή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Feb 2020 01:53 - 19 Feb 2020 01:55 #231701 by Blood Prince
Σήμερα διάβασα όλο το μυθιστόρημα Το Αίμα των Ξωτικών και νιώθω μια πίκρα που τελείωσε το ταξίδι μου στον μαγευτικό κόσμο του Σαπκόφσκι για την ώρα. :(

Ελπίζω μέσα στο 2020 να μεταφραστεί και το Time of Contempt στα Ελληνικά και ευχαρίστως ξαναδιαβάζω τα βιβλία Η Τελευταία Ευχή,Το Σπαθί του Πεπρωμένου και το Αίμα των Ξωτικών από την αρχή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Feb 2020 01:55 by Blood Prince.

More
06 Dec 2020 17:43 - 15 Dec 2020 00:17 #242000 by Blood Prince
Μέσα στο καλοκαίρι διάβασα τα Ενα Τραγούδι για την Αρμπόν,Assassin's Creed Αναγέννηση,Παγωμένος Κόσμος AG Riddle αλλά αυτό που με ενθουσίασε πάρα πολύ είναι το Ιππότης των Επτά Βασιλείων του GRRM...το διάβασα σε Adobe Reader,390 σελίδες σε 9 μέρες.

Εχω επίσης σε Adobe Reader το Νεκρωταφίο Ζώων από Stephen King αλλά δεν ξέρω εαν θα το ξεκινήσω τώρα, και επίσης έχω δει την ομώνυμη ταινία. (Με ενδιαφέρει να γνωρίσω τον τρόπο γραφής του Stephen αλλά άμα έχω δει την ταινία πρώτα δεν μου είναι και ότι καλύτερο.) edit Το διάβασα,και πιθανόν θα ετοιμάσω blog, όπου θα γράψω την κριτική μου.

Περιμένω το Time of Cοntempt από Witcher να κυκλοφορήσει στα ελληνικά και σκέφτομαι εάν το αγοράσω ή αγοράσω το Fire and Blood του Martin.Και τα δύο τα έχω στα Αγγλικά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 15 Dec 2020 00:17 by Blood Prince.

More
22 Dec 2020 15:04 - 22 Dec 2020 15:10 #243227 by Blood Prince
Ολοκλήρωσα το αλχημιστής από Paulo Coelho.Ευανάγνωστο ήταν με λίγα φανταστικά στοιχεία.Το θεωρώ βιβλίο αυτοβελτίωσης χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο.Είναι λίγες σελίδες και μπορεί να το διαβάσει και κάποιος που δεν έχει συνηθίσει να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία.Οταν ήμουν 20 χρονών είχα ενθουσιαστεί περισσότερο,

Ξεκίνησα το βιβλίο η εκδίκηση από Yrsa Sigurdardottir.Μέχρι Κυριακή θα το έχω διαβάσει λογικά.Είναι αστυνομικό θρίλερ-μυστηρίου με υπερφυσικά στοιχεία.Είμαι βέβαια στην αρχή αλλά μέχρις στιγμής δεν έχω τρομάξει αν και θεωρείται τρόμου.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Dec 2020 15:10 by Blood Prince.

More
30 Dec 2020 22:16 - 30 Dec 2020 22:21 #243824 by Blood Prince
Ολοκλήρωσα σήμερα το βιβλίο Η εκδίκηση από Yrsa Sigurdardottir.

Μου πήρε παραπάνω μέρες να το διαβάσω απ'οσο υπολόγιζα καθώς πρός στο τέλος έχασα το ενδιαφέρον και το προχωρούσα πιο αργά, λόγω του ότι μου ήταν προβλέψιμο.Εκανα 9 μέρες.

Πολλοί θεωρούν πως είναι τρομακτικό αλλά δεν θα το έλεγα.Οσοι βλέπουν horror ταινίες δεν θα τρομάξουν. Για να τρομάξει κάποιος ή θα πρέπει να μην είναι εξοικειωμένος με την απόδοση του horror στην τέχνη, ή να πιστεύει πραγματικά πως υπάρχουν φαντάσματα στα αλήθεια ή να είναι ευαισθητοποιημένος γύρω από το horror στοιχείο.

Για μένα ήταν ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με υπερφυσικά στοιχεία το οποίο είχε αρκετό ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχτεί.Πρός το τέλος μου φάνηκε προβλέψιμο όπως και επαληθεύτηκα διαβαζοντάς το όλο.Επίσης έμεινα με την απορία του ποιά τύχη είχε ένας από τους χαρακτήρες.

Εχει μεταφερθεί και στην μεγάλη οθόνη με την ταινία I remember you την οποία και θα ξαναδω απόψε.Απ'οτι θυμάμαι τα γεγονότα στην ταινία είναι διαφορετικά από του βιβλίου αν δεν κάνω λάθος και δεν αποτελεί ακριβή μεταφορά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Dec 2020 22:21 by Blood Prince.