Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία που έχετε διαβάσει

More
14 Oct 2005 20:10 #4004 by Igor
Den exo katalavei.Koita...Imoun selida 50 kai exasa to vivlio.Tora rotao an einai kalo gia na kano ton kopo na to xanagoraso..
Kalo fenete...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2005 23:12 #5564 by giorgos
poly kalo to oxto alla megalo.exei pollous xaraktires vasika kai polla peritta skinika..alla einai poly eksypno!

My Lifestyle Determines My Deathstyle!

More
19 Nov 2016 13:28 #189545 by Omnibot
Τελευταίο book που έπιασαν τα Retro-χεράκια μου ήταν το Metro 2034. Μεγάλη απογοήτευση σε σχέση με το 1ο.

More
18 Dec 2016 14:44 #191115 by Παναγιωτης Παπαδοπουλος
Τώρα τελευταία τελείωσα το The children of Hurin. Πρόκειται για ακυκλοφόρητο βιβλίο από τον Tolkien που ανήκει στον κόσμο του Αρχοντα. Το βιβλίο βγήκε εν τέλι το 2007. Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Όποιου του αρέσει αυτό το είδος σίγουρα θα το απολαύσει.

More
23 Dec 2016 11:09 #191452 by Αγγελική Γοργορίνη
Τώρα διαβάζω την "Κυρία Ντάλογουει" από Βιρτζίνια Γουλφ, μάλιστα είμαι στις τελευταίες σελίδες. Ντάξει, δε με συγκλονίζει προσωπικά, με κουράζουν οι υπερβολικά γεμάτες περιγραφές της, αν και θεωρείται από τα πιο αναγνωρισμένα λογοτεχνικά διαμάντια του 20ού αιώνα. Πέρα απ' την υποκειμενική όμως ματιά μου, σίγουρα αντιλαμβάνομαι τη λογοτεχνική ποικιλομορφία και σπουδαιότητα του βιβλίου.
Σειρά έχει μετά ο μεγάλος Ντοστογιέφσκι με τις "Λευκές Νύχτες", ή ίσως ο "Οξαποδώ" του Μωπασσάν.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
23 Dec 2016 18:17 #191473 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Διαβάζω το Enders της Λίσα Πράις, συνέχεια του Starters. Καλό είναι, έχει ύφος cuberpunk και μου αρέσει. Επίσης διαβάζω και το "Οι Θεοί της Ατλαντίδας" του David Gibbins. Καταιγιστικό σε δράση και ενδιαφέρον μέχρι εκεί που το έχω φτάσει.

Σποραδικά διαβάζω και την Κόλαση του Δάντη.

More
23 Dec 2016 20:57 #191479 by Βασιλης Γαλανος
Πριν καμια εβδομαδα,τελειωσα την Κληρονομια,το τελευταιο βιβλιο της τετραλογιας του Εραγκον και για την ωρα δεν διαβαζω κατι.
Η αληθεια ειναι βεβαια,οτι δεν εχω ιδεα τι να διαβασω μετα :P

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
23 Dec 2016 23:54 #191484 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Πριν καμια εβδομαδα,τελειωσα την Κληρονομια,το τελευταιο βιβλιο της τετραλογιας του Εραγκον και για την ωρα δεν διαβαζω κατι.
Η αληθεια ειναι βεβαια,οτι δεν εχω ιδεα τι να διαβασω μετα :P

Διάβασε αν δεν έχεις διαβάσει την Τριλογία του Κόσμου του Φίλιπ Πούλμαν .
Η αγαπημένη μου τριλογία βιβλίων.

More
24 Dec 2016 00:20 #191485 by Βασιλης Γαλανος
Εχω ηδη διαβασει και μαλιστα πανω απο 1 φορες,το Αστερι του Βορρα οταν ημουν δημοτικο αλλα για καποιο λογο δεν ειχα προχωρησει στα αλλα βιβλια τα οποια με τον καιρο ξεχασα.
Πολυ ωραια προταση για αναγνωση,δεν βλεπω γιατι να μην συνεχισω την σειρα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
24 Dec 2016 00:46 #191486 by Αγγελική Γοργορίνη
An arrow in the knee , επίσης αν σου αρέσει πολύ αυτό το είδος, προτείνω με τα χίλια το "Ιστορία Χωρίς Τέλος" του Μίχαελ Έντε. Το είχα διαβάσει κανά τριάρι φορές μικρή, αλλά πιστεύω ότι και από ενήλικες διαβάζεται άνετα αν τους αρέσουν βιβλία φαντασίας (βέβαια δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά όπως και να έχει είναι must βιβλιαράκι).

Μπάι δε γουέι, έχεις το ψευδώνυμο που ήθελα να βάλω κι εγώ... Ευτυχώς που λιγο πριν φτιάξω λογαριασμό είδα τυχαία την επαφή σου και το άλλαξα. :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”