Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι laptop να αγοράσω?

More
04 Apr 2016 18:53 #179361 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν εχει την GTX 960m καρτα και κανει γυρω στα χιλια θα ειναι πολυ καλο. ;) Εχει καλο service η εταιρια?.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Apr 2016 18:56 - 04 Apr 2016 19:02 #179362 by Blood Prince

Mystique wrote: Αν εχει την GTX 960m καρτα και κανει γυρω στα χιλια θα ειναι πολυ καλο. ;) Εχει καλο service η εταιρια?.

Καλό είναι δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά στα 1000 € βρίσκεις και καλύτερα,και παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής.

edit:Μπορεί άλλο να έχει GTX 950m χειρότερη κάρτα γραφικών δηλαδή αλλά λίγο καλύτερο επεξεργαστή. :cheer:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 Apr 2016 19:02 by Blood Prince.

More
04 Apr 2016 18:59 #179364 by Κατερίνα Μαρίνου
Βαλε καποια link απο τα καλυτερα μοντελα σε παρομοια τιμη να δω εγω και να βλεπουν και οι φιλοι μας που ενδιαφερονται ν'αγορασουν εναν αξιοπρεπη φορητο. ;)

More
04 Apr 2016 19:02 #179365 by Anastasios Vozatzidis

Mystique wrote: Αν εχει την GTX 960m καρτα και κανει γυρω στα χιλια θα ειναι πολυ καλο. ;) Εχει καλο service η εταιρια?.

Το site τους ειναι ωραιο αλλα για σερβις δεν ξερω μιας και δεν ηρθα στην αναγκη τους ακομα! Καλύτερα specs δύσκολα θα βρείς για αυτές τις τιμές, θα σου πω ομως το μεγάλο του μειονέκτημα που είναι η οθόνη, δεν μου αρέσει καθολου αν και έχω συνηθίσει τώρα.. οποτε θέλω όμως να δω ποιότητα το συνδέω στην full hd tv οποτε προσωπικά έχω λύση!

More
04 Apr 2016 19:05 #179366 by Blood Prince

Celebrongr wrote:

Το site τους ειναι ωραιο αλλα για σερβις δεν ξερω μιας και δεν ηρθα στην αναγκη τους ακομα! Καλύτερα specs δύσκολα θα βρείς για αυτές τις τιμές, θα σου πω ομως το μεγάλο του μειονέκτημα που είναι η οθόνη, δεν μου αρέσει καθολου αν και έχω συνηθίσει τώρα.. οποτε θέλω όμως να δω ποιότητα το συνδέω στην full hd tv οποτε προσωπικά έχω λύση!

Εμένα η οθόνη είναι 15.6" HD TFT με LED Backlight και ανάλυση 1366 x 768 και με βολεύει αρκετά. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
04 Apr 2016 19:10 #179369 by Κατερίνα Μαρίνου
Ειναι μικρη η οθονη των φορητων δυστυχως αλλα νομιζω οτι μπορουμε να τα συνδεουμε και στην κανονικη οθονη που εχουμε για το desktop μας, ετσι δεν ειναι?. Μεσω HDMI υποδοχης?. ;)

More
04 Apr 2016 19:14 - 04 Apr 2016 19:16 #179370 by Anastasios Vozatzidis

Prince of Persia 30 wrote:

Celebrongr wrote:

Εμένα η οθόνη είναι 15.6" HD TFT με LED Backlight και ανάλυση 1366 x 768 και με βολεύει αρκετά. :lol:

Led Full HD ειναι του Υ50-70 νομιζω απλα τα χρωματα και η γωνία θέασης ειναι τραγικα, το παλιο μου λαπτοπ που ηταν της ΗP ητανε με πολυ ποιο καλη οθονη! Δεν γνωριζω για το δικο σου, θα πρεπει να το βαλεις διπλα σε ενα αλλο για να δεις αν εχει καποια διαφορα!

Mystique wrote: Ειναι μικρη η οθονη των φορητων δυστυχως αλλα νομιζω οτι μπορουμε να τα συνδεουμε και στην κανονικη οθονη που εχουμε για το desktop μας, ετσι δεν ειναι?. Μεσω HDMI υποδοχης?. ;)

Ναι, ακριβως αυτο κανω! Αν και ειναι ευκολια το να το σερνεις απο εδω και απο εκει οπου σε βολευει...εξαλου λαπτοπ ειναι!
Last edit: 04 Apr 2016 19:16 by Anastasios Vozatzidis.

More
04 Apr 2016 19:16 - 04 Apr 2016 19:19 #179372 by Blood Prince

Mystique wrote: Ειναι μικρη η οθονη των φορητων δυστυχως αλλα νομιζω οτι μπορουμε να τα συνδεουμε και στην κανονικη οθονη που εχουμε για το desktop μας, ετσι δεν ειναι?. Μεσω HDMI υποδοχης?. ;)

Στο Desktop η οθόνη που έχω είναι μικρότερη από του Laptop είχα μια με ανάλυση 1280 χ 1024 και μου χάλασε.

Εμένα μια χαρά με βολεύει η οθόνη στο Laptop δεν είναι καθόλου μικρή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 04 Apr 2016 19:19 by Blood Prince.

More
04 Apr 2016 19:17 #179373 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Πόσες ίντσες είναι ;;;; Εμένα είναι 15,6"

[IMG

Peter Baylish

More
04 Apr 2016 19:18 #179374 by Κατερίνα Μαρίνου
Ποσο μικροτερη ειναι η οθονη του desktop σου?. :woohoo: Κατω απο 16''' δεν θα μπορεις να ευχαριστηθεις τα παιχνιδια. ;)