Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
TutuOfTutunia wrote: Ο υπολογιστής που έχω δε σηκώνει games για κανένα λόγο...κι όταν λέω δε σηκώνει, εννοώ το πιο ελαφρύ χαζό game σκαλώνει εντελώς...Δεν μπορείς να παίξεις! Κατα τ'άλλα κολλάει λιγάκι και γενικά, αλλά παλέψιμα.
Θέλω να τον παραχωρήσω στη μαμά μου γιατί αυτόν τον πήρα για να κάνω κάποια βασικά πράγματα επειδή τότε μου κάηκε το λάπτοπ, είχα 250 ευρώ, πήρα έναν ίσα για τα βασικά και προσπαθώ να μαζέψω να πάρω ένα δυνατό.
Από κονσόλες έχω ό,τι χρειάζομαι και μέσα σε όλες είναι και το Ps4. Αλλά έχω κάποια παιχνίδια τα οποία είναι για PC και θέλω να τα παίζω, όπως επίσης και κάποια που θα αποκτήσω. Στο PC δε θα παίζω συνέχεια, αλλά θέλω τα παιχνίδια που επιλέγω, να έχω την δυνατότητα να τα παίζω και να τα ευχαριστιέμαι.
Τώρα το budget μου δεν είναι πολύ υψηλό, οπότε θέλω την καλύτερη δυνατή πρόταση, ώστε να νιώθω ασφαλής με την επιλογή μου ότι ο υπολογιστής που επέλεξα θα αντέξει και θα τραβάει για ένα καλό χρονικό διάστημα. Να μην αλλάξω σε 2 χρόνια ας πούμε.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εχε υπόψην πως η κάρτα γραφικών που ανέφερες κυκλοφόρησε το 2019.παιδιά ψάχνω για γκειμινγκ λάπτοπ και θέλω τη βοήθεια σας, το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 700 με 800κατι, έχω ξεχωρίσει το lenovo ideal pad 3 με ραιζεν 5 4600η και Νβιντια γτξ 1650τι αλλά άμα υπάρχει κάτι καλύτερο περιμένω τις προτάσεις σας
δεν είναι πιο και καινούρια η ti από την απλή η πιο καλή; δεξέρω, πάντως το συγκεκριμένο δεν έχει ssd οπότε νομίζω δεν αξιζει