Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι laptop να αγοράσω?

More
13 Apr 2016 00:50 - 13 Apr 2016 01:09 #179854 by Blood Prince

Mystique wrote: Ενα απ'τα 2 MSI ειναι οι καλυτερες επιλογες για την τιμη τους. ;)

Δεν ζήτησε το φτηνότερο και επιπλέον είναι καλύτερα να αγοράσει Laptop με μνήμη Ram 16 G.B και ας πληρώσει 10 € παραπάνω ή και 30 € παραπάνω το πολύ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Apr 2016 01:09 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2016 17:29 #179901 by Vagelis
Με βάση αυτά που μου είπατε με 16 γιγα Ράμ που συμφωνώ και επειδή τα msi ειναι όντως απο οτι ξερω πολύ καλα κοίταξα αυτο για να πάρω ενα δυνατό και να κρατήσει για πολύ και το βρήκα στο εξωτερικό σε εξαιρετική τιμή(1500€) γι αυτά που δίνει (αν θέλει κάποιος μου λεει να του πω την σελίδα) ειναι αυτο εδω για πείτε γνώμες:
www.skroutz.gr/s/7714137/MSI-GS70-Stealth-Pro-i7-6700HQ-16GB...-GeForce-GTX-970M-FHD-W10.html

Πιστεύω πως μια 970m θα μπορει να τρέξει τα πάντα με άνεση τι λέτε;

More
13 Apr 2016 17:50 #179902 by Myrmidon

Vagelis13.Θ wrote: Με βάση αυτά που μου είπατε με 16 γιγα Ράμ που συμφωνώ και επειδή τα msi ειναι όντως απο οτι ξερω πολύ καλα κοίταξα αυτο για να πάρω ενα δυνατό και να κρατήσει για πολύ και το βρήκα στο εξωτερικό σε εξαιρετική τιμή(1500€) γι αυτά που δίνει (αν θέλει κάποιος μου λεει να του πω την σελίδα) ειναι αυτο εδω για πείτε γνώμες:
www.skroutz.gr/s/7714137/MSI-GS70-Stealth-Pro-i7-6700HQ-16GB...-GeForce-GTX-970M-FHD-W10.html

Πιστεύω πως μια 970m θα μπορει να τρέξει τα πάντα με άνεση τι λέτε;

Αμέ. :)

More
27 Jun 2016 13:02 #183129 by Τάσος Νικολακόπουλος
Αν θέλετε ένα gaming laptop που να είναι ικανό να τρέξει... κυριολεκτικά τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα να είναι έτοιμο για την VR γενιά, η Σουηδική εταιρεία IVY σας έχει την λύση. Το IVY 17P είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με την Nvidia GTX 1080M GPU. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

Attachments:

More
26 Nov 2016 17:05 #189769 by Ιασων Κεσισογλου
Καλησπερα!! σκεφτομαι να παρω ενα φθηνο laptop 400 ευρω πανω κατω! το θελω για χρήση για απλα παιχνιδια χωρις εξελιγμένα γραφικά κλπ (αλλα βέβαια να μην σέρνεται κιόλας), για να βλεπω καμια ταινια και σερφαρισμα! οχι δηλαδη για καποια πολυ δυνατη χρηση!
εχετε κατι να προτεινετε? ποιες μαρκες laptop ειναι καλες και ποιες οχι?
μου εχουν πει οτι καλο ειναι να κοιταξω λαπτοπ με εξωτερικη καρτα γραφικων και οχι με αυτα με την Intel HD πανω κλπ τι λετε?
εαν ξέρετε και καποιο site που να μπορω να συγκρίνω χαρακτηριστικα των laptop θα βοηθούσε!
(σορυ για τις πολλες ερωτήσεις, αλλα ειμαι άσχετος με τον συγκεκριμένο χωρο των laptop π.χ. πως παει η σειρα των επεξεργαστών ή με τις καρτες γραφικων, απο το χειρότερο προς το καλύτερο κλπ)

More
26 Nov 2016 19:04 #189770 by Blood Prince

jasonas wrote: Καλησπερα!! σκεφτομαι να παρω ενα φθηνο laptop 400 ευρω πανω κατω! το θελω για χρήση για απλα παιχνιδια χωρις εξελιγμένα γραφικά κλπ (αλλα βέβαια να μην σέρνεται κιόλας), για να βλεπω καμια ταινια και σερφαρισμα! οχι δηλαδη για καποια πολυ δυνατη χρηση!
εχετε κατι να προτεινετε? ποιες μαρκες laptop ειναι καλες και ποιες οχι?
μου εχουν πει οτι καλο ειναι να κοιταξω λαπτοπ με εξωτερικη καρτα γραφικων και οχι με αυτα με την Intel HD πανω κλπ τι λετε?
εαν ξέρετε και καποιο site που να μπορω να συγκρίνω χαρακτηριστικα των laptop θα βοηθούσε!
(σορυ για τις πολλες ερωτήσεις, αλλα ειμαι άσχετος με τον συγκεκριμένο χωρο των laptop π.χ. πως παει η σειρα των επεξεργαστών ή με τις καρτες γραφικων, απο το χειρότερο προς το καλύτερο κλπ)

Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις Laptop με κάρτα γραφικών της Nvidia ή της AMD και σε καμία περίπτωση με Intel HD Graphics.

Αγόρασα ένα παιχνίδι το οποίο δεν είναι συμβατό με την κάρτα γραφικών που έχω (Intel HD Graphics 4400 ) και αν τελικά το κρατήσω θα το χρησιμοποιήσω για μελλοντική χρήση (σε δύο-τρία χρόνια) για όταν θα αγοράσω καινούργιο Laptop.

Επιπλέον θα σε συμβούλευα για να ξέρεις πως στα Laptops δεν μπορείς να αλλάξεις την κάρτα γραφικών,μόνο την μνήμη Ram αλλά η κάρτα γραφικών είναι η πιο σημαντική για games.Αν η κάρτα γραφικών δεν κάνει ακόμα και με μνήμη Ram 16 G.B θα είσαι ένα απο τα ίδια.

Διάφορα site για συγκρίσεις είναι το Πλαίσιο,E-shop και υπάρχει και το Public απο τα γνωστά.Επίσης θα σε συμβούλευα να δεις και την μηχανή αναζήτησης του Skroutz.Εκεί συνήθως βρίσκεις Laptop σε ιδανικές τιμές με τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 Nov 2016 23:01 #189783 by Ιασων Κεσισογλου
κατι τετοιο σκέφτομαι να παρω τι λετε?

οταν λεω για site σύγκρισης εννοω π.χ. να βαζω δυο καρτες γραφικων ή επεξεργαστες ή ακομα και ολοκληρα συστηματα, να μου τα συγκρινει και να μου λεει ποιο ειναι καλυτερο σε καθε τομεα! στο skroutz μου εμφανιζει απλα τα χαρακτηριστικα των μηχανημάτων αλλα σαν ασχετος που ειμαι δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο απο το αλλο :P :P

More
26 Nov 2016 23:09 - 26 Nov 2016 23:16 #189784 by Blood Prince

jasonas wrote: κατι τετοιο σκέφτομαι να παρω τι λετε?

οταν λεω για site σύγκρισης εννοω π.χ. να βαζω δυο καρτες γραφικων ή επεξεργαστες ή ακομα και ολοκληρα συστηματα, να μου τα συγκρινει και να μου λεει ποιο ειναι καλυτερο σε καθε τομεα! στο skroutz μου εμφανιζει απλα τα χαρακτηριστικα των μηχανημάτων αλλα σαν ασχετος που ειμαι δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο απο το αλλο :P :P

Οντως στο Skroutz μπορείς να συγκρίνεις τιμές κυρίως.Στο Πλαίσιο νομίζω μπορείς να κάνεις τις συγκρίσεις που ενδιαφέρεσαι αλλά και στο Eshop.Για Public να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος.

Οπως και να έχει αυτό που προτείνεις μια χαρά το βρίσκω και εφόσον μελλοντικά αγοράσεις και καλύτερη μνήμη Ram θα είναι ότι καλύτερο.Η κάρτα γραφικών είναι πολύ καλή αναλογικά με την τιμή που σε ενδιαφέρει.Βέβαια είναι χειρότερη απο την Nvidia Geforce Gtx 660 που είναι στις ελάχιστες απαιτήσεις του Assassin's Creed Syndicate που αγόρασα πρόσφατα. :P

Για παράδειγμα το έφερα,βέβαια έχεις γράψει πως δεν σε ενδιαφέρουν τόσο τα απαιτητικά παιχνίδια. www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=3453&gid2=688&compare=...-920mx-2gb-vs-geforce-gtx-660m

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Nov 2016 23:16 by Blood Prince.

More
27 Nov 2016 05:10 #189788 by Ιασων Κεσισογλου
ωραια και κατι αλλο! στο λαπτοπ μπαίνει μια καρτα ραμ ή μπορω να βαλω 2η οπως στο desktop ωστε 4+4 να την κάνω 8Gb?

την Nvidia Geforce Gtx 660 ειναι σε laptop?

More
27 Nov 2016 11:39 - 27 Nov 2016 12:09 #189792 by Blood Prince

jasonas wrote: ωραια και κατι αλλο! στο λαπτοπ μπαίνει μια καρτα ραμ ή μπορω να βαλω 2η οπως στο desktop ωστε 4+4 να την κάνω 8Gb?

την Nvidia Geforce Gtx 660 ειναι σε laptop?

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείς να βάλεις και δεύτερη.Αυτό εξαρτάται απο το πόσα port είναι διαθέσιμα.Συνήθως μπορείς να βάλεις απο δύο ή και τέσσερις μνήμες Ram ανάλογα την συσκευή.Αλλά σε αυτήν περίπτωση καλό είναι οι μνήμες Ram να είναι στα ίδια Giga δηλαδή 2 x 4 σε περίπτωση που έχεις 2 ports και όχι 4 + 8 και να είναι απο την ίδια εταιρία για να είσαι σίγουρος πως θα υπάρξει συμβατότητα.

Η Nvidia Geforce Gtx 660 είναι κάρτα γραφικών δεν είναι μνήμη Ram.Υπάρχει έκδοση για Laptop αυτής της κάρτας γραφικών αλλά είναι κάρτα γραφικών.Είναι προεγκατεστημένη ήδη απο την στιγμή που αγοράζεις το Laptop αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να την αλλάξεις.Δεν ισχύει στα Laptop ότι ισχύει στα Desktop που αποσυναρμολογούνται τα πάντα.

Επιπλέον καλό είναι να ξέρεις πως οι μνήμες Ram για Laptop είναι διαφορετικού τύπου απο αυτές του Desktop.Δεν μπορείς να αφαιρέσεις τις μνήμες Ram του Desktop σου και να τις εγκαταστήσεις στο Laptop.

Επίσης πάντα κοιτάς τον τύπο που έχουν οι εργοστασιακές-προεγκατεστημένες μνήμες Ram πριν αγοράσεις καινούργια.Ας πούμε αν η εργοστασιακή είναι τύπου DDR3L (το L είναι η ονομασία που την ξεχωρίζει απο την έκδοση για Desktop) θα πρέπει και η μνήμη Ram που θα αγοράσεις και θα εγκαταστήσεις να είναι ίδιου τύπου και όχι DDR4L ή DDR3 ας πούμε.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Nov 2016 12:09 by Blood Prince.