Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Mystique wrote: Ενα απ'τα 2 MSI ειναι οι καλυτερες επιλογες για την τιμη τους.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Vagelis13.Θ wrote: Με βάση αυτά που μου είπατε με 16 γιγα Ράμ που συμφωνώ και επειδή τα msi ειναι όντως απο οτι ξερω πολύ καλα κοίταξα αυτο για να πάρω ενα δυνατό και να κρατήσει για πολύ και το βρήκα στο εξωτερικό σε εξαιρετική τιμή(1500€) γι αυτά που δίνει (αν θέλει κάποιος μου λεει να του πω την σελίδα) ειναι αυτο εδω για πείτε γνώμες:
www.skroutz.gr/s/7714137/MSI-GS70-Stealth-Pro-i7-6700HQ-16GB...-GeForce-GTX-970M-FHD-W10.html
Πιστεύω πως μια 970m θα μπορει να τρέξει τα πάντα με άνεση τι λέτε;
jasonas wrote: Καλησπερα!! σκεφτομαι να παρω ενα φθηνο laptop 400 ευρω πανω κατω! το θελω για χρήση για απλα παιχνιδια χωρις εξελιγμένα γραφικά κλπ (αλλα βέβαια να μην σέρνεται κιόλας), για να βλεπω καμια ταινια και σερφαρισμα! οχι δηλαδη για καποια πολυ δυνατη χρηση!
εχετε κατι να προτεινετε? ποιες μαρκες laptop ειναι καλες και ποιες οχι?
μου εχουν πει οτι καλο ειναι να κοιταξω λαπτοπ με εξωτερικη καρτα γραφικων και οχι με αυτα με την Intel HD πανω κλπ τι λετε?
εαν ξέρετε και καποιο site που να μπορω να συγκρίνω χαρακτηριστικα των laptop θα βοηθούσε!
(σορυ για τις πολλες ερωτήσεις, αλλα ειμαι άσχετος με τον συγκεκριμένο χωρο των laptop π.χ. πως παει η σειρα των επεξεργαστών ή με τις καρτες γραφικων, απο το χειρότερο προς το καλύτερο κλπ)
jasonas wrote: κατι τετοιο σκέφτομαι να παρω τι λετε?
οταν λεω για site σύγκρισης εννοω π.χ. να βαζω δυο καρτες γραφικων ή επεξεργαστες ή ακομα και ολοκληρα συστηματα, να μου τα συγκρινει και να μου λεει ποιο ειναι καλυτερο σε καθε τομεα! στο skroutz μου εμφανιζει απλα τα χαρακτηριστικα των μηχανημάτων αλλα σαν ασχετος που ειμαι δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο απο το αλλο
jasonas wrote: ωραια και κατι αλλο! στο λαπτοπ μπαίνει μια καρτα ραμ ή μπορω να βαλω 2η οπως στο desktop ωστε 4+4 να την κάνω 8Gb?
την Nvidia Geforce Gtx 660 ειναι σε laptop?