- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mystique wrote: Μονο 3.249 ευρω βλεπω οτι κανει. Τζαμπα πραγμα δηλαδη. Κατι σε πιο προσιτη τιμη δεν υπαρχει?, γυρω στο χιλιαρικο νομιζω κατι μπορει να βρεθει.
Celebrongr wrote: Παιδιά για gaming laptop με ικανοποιητικά specs και τιμή έως 1000 euro δείτε το Lenovo y50-70. Είναι τούμπανο, το έχω 1 χρονo και παίζει τα πάντα, τώρα είδα οτι βγαίνει και με καλύτερη κάρτα γραφικών από το δικό μου την gtx 960m οποτε είναι value for money!
Prince of Persia 30 wrote:
Celebrongr wrote: Παιδιά για gaming laptop με ικανοποιητικά specs και τιμή έως 1000 euro δείτε το Lenovo y50-70. Είναι τούμπανο, το έχω 1 χρονo και παίζει τα πάντα, τώρα είδα οτι βγαίνει και με καλύτερη κάρτα γραφικών από το δικό μου την gtx 960m οποτε είναι value for money!
Αυτό ακριβώς έχω εγώ και το αγόρασα με έκπτωση πριν 5 μήνες περίπου.Η κάρτα γραφικών είναι Intel HD 4400 shared μνήμης αν και ο επεξεργαστής ξεχωρίζει πιο πολύ αλλά και η δυνατότητα επέκτασης της μνήμης Ram.
www.e-shop.gr/laptop-lenovo-g50-70-59-439788-156-intel-core-...-500gb-windows-81-p-PER.910446
edit:Το y50-70 λες...μοιάζει στο όνομα..anyways
Mystique wrote: Χαχα, διαβαζω τα σχολια εκει στο e-shop απο αυτους που το εχουν αγορασει. Δεν τους πολυαρεσε απ'οτι βλεπω. Ριξε μια ματια.
Δεν ξερουν να ρυθμίζουν την κάρτα του, και εγώ είχα πρόβλημα αλλα έκατσα και έμαθα.Mystique wrote: Χαχα, διαβαζω τα σχολια εκει στο e-shop απο αυτους που το εχουν αγορασει. Δεν τους πολυαρεσε απ'οτι βλεπω. Ριξε μια ματια.