Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι laptop να αγοράσω?

More
27 Nov 2016 21:12 #189802 by Ιασων Κεσισογλου
ωραια μια χαρα! ευχαριστώ πολυ! λογικα θα μου αρκουν τα 4 GΒ με το λαπτοπ που ποσταρα! εδω στο desktop που εχω μου αρκουν τα 4 αφου δεν παιζω πολυ απαιτητικά παιχνιδια και συνηθως σε αυτα που κόβομαι ειναι κυριως λογο καρτας γραφικών και μετα για επεξεργαστή! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2018 13:31 #215090 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μέχρι στιγμής αγόραζα μόνο laptop,αν και σπανίως τα έβγαζα από το σπίτι.Έμεναν σταθερά στο γραφείο.Επειδή θέλω να πάρω καινούριο, κάτι στα 700-800 ευρώ, τι είναι προτιμότερο? Να πάρω laptop ή desktop+οθόνη+πληκτρολόγιο?
Δεν τα χρησιμοποιώ για gaming πέρα από κανένα emulator που και που.Η αλήθεια είναι πως η δεύτερη λύση μου φαίνεται καλύτερη επειδή θα ήθελα η οθόνη να είναι 23-25 ίντσες.Το laptop το χρησιμοποιώ κυρίως για browsing και ταινίες/σειρές

More
06 Oct 2018 15:18 #219246 by Blood Prince

Sephiroth wrote: Μέχρι στιγμής αγόραζα μόνο laptop,αν και σπανίως τα έβγαζα από το σπίτι.Έμεναν σταθερά στο γραφείο.Επειδή θέλω να πάρω καινούριο, κάτι στα 700-800 ευρώ, τι είναι προτιμότερο? Να πάρω laptop ή desktop+οθόνη+πληκτρολόγιο?
Δεν τα χρησιμοποιώ για gaming πέρα από κανένα emulator που και που.Η αλήθεια είναι πως η δεύτερη λύση μου φαίνεται καλύτερη επειδή θα ήθελα η οθόνη να είναι 23-25 ίντσες.Το laptop το χρησιμοποιώ κυρίως για browsing και ταινίες/σειρές

Αν δεν το θες για έξω από το σπίτι πάρε Desktop καλύτερα.Εγώ αγόρασα ένα Laptop Lenovo G50-70 πριν τρία χρόνια,επειδή έφυγα από το σπίτι για άλλη πόλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και το Laptop μπορούσα εύκολα να το μετακινήσω παντού.

Επιπλέον αν δεν το θες για gaming,ακόμα και για Laptop,τα 800 € είναι αρκετά.Μπορείς να βρεις άνετα και με 500 € ή και λιγότερο ένα ικανοποιητικό Laptop.

Με 1000 € αγοράζεις ένα πολύ καλό Gaming Laptop απ'οτι ξέρω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Feb 2020 14:28 - 10 Feb 2020 14:57 #231473 by Blood Prince
Τον Οκτώβριο του 2020 το Laptop μου κλείνει 5 χρόνια και επειδή ορισμένα πλήκτρα έχουν αρχίσει να μην ανταποκρίνονται σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο πρός στο τέλος του έτους.

Δεν αγοράζω άμεσα επειδή τα πλήκτρα που δεν ανταποκρίνονται υπάρχουν δύο φορές στο πληκτρολόγιο οπότε δεν μου δημιουργούν πρόβλημα για την ώρα.Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπορώ να αλλάξω μόνο το πληκτρολόγιο.

Πάντως το 2015 που αγόρασα το Laptop μου είχα πληρώσει 500 € και είχε Intel HD κάρτα γραφικών και μνήμη Ram 4 GB (1 χρόνο μετά την άλλαξα και έβαλα 2x4 8GB) αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως εν έτη 2020 βρίσκω Laptop κάτω από 300 € και με μνήμη Ram 8 GB και κάρτα γραφικών AMD !!!

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Feb 2020 14:57 by Blood Prince.

More
10 Feb 2020 19:38 - 10 Feb 2020 19:54 #231480 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Τον Οκτώβριο του 2020 το Laptop μου κλείνει 5 χρόνια και επειδή ορισμένα πλήκτρα έχουν αρχίσει να μην ανταποκρίνονται σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο πρός στο τέλος του έτους.

Δεν αγοράζω άμεσα επειδή τα πλήκτρα που δεν ανταποκρίνονται υπάρχουν δύο φορές στο πληκτρολόγιο οπότε δεν μου δημιουργούν πρόβλημα για την ώρα.Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπορώ να αλλάξω μόνο το πληκτρολόγιο.

Πάντως το 2015 που αγόρασα το Laptop μου είχα πληρώσει 500 € και είχε Intel HD κάρτα γραφικών και μνήμη Ram 4 GB (1 χρόνο μετά την άλλαξα και έβαλα 2x4 8GB) αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως εν έτη 2020 βρίσκω Laptop κάτω από 300 € και με μνήμη Ram 8 GB και κάρτα γραφικών AMD !!!

Τελικά δεν θα αγοράσω Laptop...θα αλλάξω απλά πληκτρολόγιο.

Ετσι και αλλιώς και με Nvidia να πάρω στα 500 € δεν θα παίζει παιχνίδια PS5....και θα μου κοστίσει περισσότερο να αγοράσω και Laptop και Playstation 5.

Δεν θα κερδίσω κάτι με αγορά νέου Laptop καθώς έχω το Playstation 4 για παιχνίδια.

Οσα χρόνια το Lenovo G50-70 που έχω λειτουργεί θα το έχω και από οτι έμαθα μπορώ να αγοράσω και να αλλάξω πληκτρολόγιο και να λύσω το πρόβλημα δυσλειτουργίας που παρουσιάζει με ορισμένα πλήκτρα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 10 Feb 2020 19:54 by Blood Prince.

More
25 Feb 2020 23:41 #231819 by Μάνος Γρυπάρης
Για αυτό που αναφέρεις κάτω από 300€, έχει πολλά καλά refurbished laptops σε τέτοιες τιμές στο Laptops Clearance:
laptopsclearance.com.cy

Όποιος θέλει μπορώ να αγοράσω ένα και να του το στείλω με ΕΛΤΑ ή (αν είναι από Αθήνα) να το φέρω στη βαλίτσα όταν ξαναέρθω Αθήνα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Nov 2020 18:17 #241083 by Αναστασία Κεραμάρη
Σκέφτομαι να αλλάξω υπολογιστή και έχω το κλασικό δίλημμα laptop ή desktop. Κατ'αρχας, πάντα είχα laptop γιατί μετακινούμαι συχνά και το παίρνω συχνά μαζί μου. Θέλω ό,τι καινούριο πάρω να σηκώνει games, αυτό με νοιάζει περισσότερο από κάθετι άλλο, αλλά θέλω ό,τι καλύτερο σε οικονομικό σχετικά υπάρχει. ( Το σχετικά το βάζω γιατί νομίζω δεν υπάρχει κάτι αρκετά φθηνό και αρκετά καλό)

More
13 Nov 2020 18:34 #241087 by Giorgos Tsolaridis

TutuOfTutunia wrote: Σκέφτομαι να αλλάξω υπολογιστή και έχω το κλασικό δίλημμα laptop ή desktop. Κατ'αρχας, πάντα είχα laptop γιατί μετακινούμαι συχνά και το παίρνω συχνά μαζί μου. Θέλω ό,τι καινούριο πάρω να σηκώνει games, αυτό με νοιάζει περισσότερο από κάθετι άλλο, αλλά θέλω ό,τι καλύτερο σε οικονομικό σχετικά υπάρχει. ( Το σχετικά το βάζω γιατί νομίζω δεν υπάρχει κάτι αρκετά φθηνό και αρκετά καλό)

Ποιο είναι το budget σου?

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
13 Nov 2020 18:41 - 13 Nov 2020 18:53 #241092 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Σκέφτομαι να αλλάξω υπολογιστή και έχω το κλασικό δίλημμα laptop ή desktop. Κατ'αρχας, πάντα είχα laptop γιατί μετακινούμαι συχνά και το παίρνω συχνά μαζί μου. Θέλω ό,τι καινούριο πάρω να σηκώνει games, αυτό με νοιάζει περισσότερο από κάθετι άλλο, αλλά θέλω ό,τι καλύτερο σε οικονομικό σχετικά υπάρχει. ( Το σχετικά το βάζω γιατί νομίζω δεν υπάρχει κάτι αρκετά φθηνό και αρκετά καλό)

Θές να αλλάξεις υπολογιστή γιατί αυτός που έχεις δεν λειτουργεί ή για να έχεις έναν καλύτερο ώστε να παίζεις games ;

Γιατί για τα games η πιο οικονομική λύση είναι ή Desktop ή Κονσόλα.

Εάν αγοράσεις PS5 ή XBOX Series X θα πληρώσεις 500 € και θα την έχεις για 7 + χρόνια.

Στο Laptop δεν είναι σίγουρο πως θα παίζουν όλα τα παιχνίδια της επόμενης 7 ετίας.

Το φτηνότερο gaming laptop κάνει 900 €

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Nov 2020 18:53 by Blood Prince.

More
13 Nov 2020 19:04 #241105 by Αναστασία Κεραμάρη
Ο υπολογιστής που έχω δε σηκώνει games για κανένα λόγο...κι όταν λέω δε σηκώνει, εννοώ το πιο ελαφρύ χαζό game σκαλώνει εντελώς...Δεν μπορείς να παίξεις! Κατα τ'άλλα κολλάει λιγάκι και γενικά, αλλά παλέψιμα.
Θέλω να τον παραχωρήσω στη μαμά μου γιατί αυτόν τον πήρα για να κάνω κάποια βασικά πράγματα επειδή τότε μου κάηκε το λάπτοπ, είχα 250 ευρώ, πήρα έναν ίσα για τα βασικά και προσπαθώ να μαζέψω να πάρω ένα δυνατό.
Από κονσόλες έχω ό,τι χρειάζομαι και μέσα σε όλες είναι και το Ps4. Αλλά έχω κάποια παιχνίδια τα οποία είναι για PC και θέλω να τα παίζω, όπως επίσης και κάποια που θα αποκτήσω. Στο PC δε θα παίζω συνέχεια, αλλά θέλω τα παιχνίδια που επιλέγω, να έχω την δυνατότητα να τα παίζω και να τα ευχαριστιέμαι.
Τώρα το budget μου δεν είναι πολύ υψηλό, οπότε θέλω την καλύτερη δυνατή πρόταση, ώστε να νιώθω ασφαλής με την επιλογή μου ότι ο υπολογιστής που επέλεξα θα αντέξει και θα τραβάει για ένα καλό χρονικό διάστημα. Να μην αλλάξω σε 2 χρόνια ας πούμε.