Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sephiroth wrote: Μέχρι στιγμής αγόραζα μόνο laptop,αν και σπανίως τα έβγαζα από το σπίτι.Έμεναν σταθερά στο γραφείο.Επειδή θέλω να πάρω καινούριο, κάτι στα 700-800 ευρώ, τι είναι προτιμότερο? Να πάρω laptop ή desktop+οθόνη+πληκτρολόγιο?
Δεν τα χρησιμοποιώ για gaming πέρα από κανένα emulator που και που.Η αλήθεια είναι πως η δεύτερη λύση μου φαίνεται καλύτερη επειδή θα ήθελα η οθόνη να είναι 23-25 ίντσες.Το laptop το χρησιμοποιώ κυρίως για browsing και ταινίες/σειρές
Blood Prince wrote: Τον Οκτώβριο του 2020 το Laptop μου κλείνει 5 χρόνια και επειδή ορισμένα πλήκτρα έχουν αρχίσει να μην ανταποκρίνονται σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο πρός στο τέλος του έτους.
Δεν αγοράζω άμεσα επειδή τα πλήκτρα που δεν ανταποκρίνονται υπάρχουν δύο φορές στο πληκτρολόγιο οπότε δεν μου δημιουργούν πρόβλημα για την ώρα.Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπορώ να αλλάξω μόνο το πληκτρολόγιο.
Πάντως το 2015 που αγόρασα το Laptop μου είχα πληρώσει 500 € και είχε Intel HD κάρτα γραφικών και μνήμη Ram 4 GB (1 χρόνο μετά την άλλαξα και έβαλα 2x4 8GB) αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως εν έτη 2020 βρίσκω Laptop κάτω από 300 € και με μνήμη Ram 8 GB και κάρτα γραφικών AMD !!!
Ποιο είναι το budget σου?TutuOfTutunia wrote: Σκέφτομαι να αλλάξω υπολογιστή και έχω το κλασικό δίλημμα laptop ή desktop. Κατ'αρχας, πάντα είχα laptop γιατί μετακινούμαι συχνά και το παίρνω συχνά μαζί μου. Θέλω ό,τι καινούριο πάρω να σηκώνει games, αυτό με νοιάζει περισσότερο από κάθετι άλλο, αλλά θέλω ό,τι καλύτερο σε οικονομικό σχετικά υπάρχει. ( Το σχετικά το βάζω γιατί νομίζω δεν υπάρχει κάτι αρκετά φθηνό και αρκετά καλό)
TutuOfTutunia wrote: Σκέφτομαι να αλλάξω υπολογιστή και έχω το κλασικό δίλημμα laptop ή desktop. Κατ'αρχας, πάντα είχα laptop γιατί μετακινούμαι συχνά και το παίρνω συχνά μαζί μου. Θέλω ό,τι καινούριο πάρω να σηκώνει games, αυτό με νοιάζει περισσότερο από κάθετι άλλο, αλλά θέλω ό,τι καλύτερο σε οικονομικό σχετικά υπάρχει. ( Το σχετικά το βάζω γιατί νομίζω δεν υπάρχει κάτι αρκετά φθηνό και αρκετά καλό)