Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
01 Aug 2010 15:09 #76094 by Ιβάν
Τι προθέρμανση; Εδώ μιλάς στον πανελλήνιο πρωταθλητή στο Taekwondo. :king: :No1:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2010 17:18 #76100 by Lalo007

Alcatraz wrote: Τι προθέρμανση; Εδώ μιλάς στον πανελλήνιο πρωταθλητή στο Taekwondo. :king: :No1:

:P :P Θα μου μαθεις και εμενα κατι ΟΤΑΝ με το καλο παρω το kinect? :icon clap2:

More
01 Aug 2010 17:38 #76103 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote:

Alcatraz wrote: Τι προθέρμανση; Εδώ μιλάς στον πανελλήνιο πρωταθλητή στο Taekwondo. :king: :No1:

:P :P Θα μου μαθεις και εμενα κατι ΟΤΑΝ με το καλο παρω το kinect? :icon clap2:

Γιατι; Τι να τον κάνεις; Μπορεις να κάνεις απειρες δοκιμές στα βάζα του σπιτιου σου!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Aug 2010 17:51 #76106 by Lalo007
Εεεε.....( :roll: )...τα εχω σπασει τα περισσοτερα δοκιμαζοντας combos,αλλα ο ειδικος κατι παραπανω ξερει :!:

More
01 Aug 2010 18:42 #76109 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote: Εεεε.....( :roll: )...τα εχω σπασει τα περισσοτερα δοκιμαζοντας combos,αλλα ο ειδικος κατι παραπανω ξερει :!:

Έλα μωρε τώρα.. Λεπτομέριες

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Aug 2010 19:31 #76112 by Ιβάν
5 ευρώ η ώρα. Χωρίς πλάκα... πρώτη θέση έχω πάρει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo. Μπορώ να σας στείλω και το βίντεο. Αλλά είναι σε κασέτα. Αν με βοηθήσει κάποιος να το βάλω στον Η/Υ τότε θα το δείτε όλοι!

More
01 Aug 2010 19:34 #76113 by Lalo007
Και νομιζεις οτι θα κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ οτι θελεις στο game?πιστευω θα υπαρχουν συγκεκριμενα combos....εκτος βεβαια αν ειναι τοσο ελευθερο το παιχνιδι,οποτε :icon bow: .

More
01 Aug 2010 20:20 #76114 by Μάνος Γρυπάρης

Lalo007 wrote: Και νομιζεις οτι θα κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ οτι θελεις στο game?πιστευω θα υπαρχουν συγκεκριμενα combos....εκτος βεβαια αν ειναι τοσο ελευθερο το παιχνιδι,οποτε :icon bow: .

Συγκεκριμένες είναι οι κινήσεις. Όποιες είναι δηλαδή κι αν το παίξεις με χειριστήριο του Xbox 360. Εμένα με προβληματίζει κάτι που δεν είδαμε ακόμη. Πως θα γίνεται να παίξεις Street Fighter IV με το Kinect. Θα πρέπει π.χ. να πηδήξεις (έστω 5 εκατοστά) και μετά να πέσεις στο έδαφος και να κάνεις σκούπα? Κι ούτε καν μπορώ να φανταστώ το Shoruken.

Αν με το Wiimote τραυματίστηκαν τόσοι άνθρωποι, με το Kinect θα γκρεμιστούν σπίτια. Εκτός κι αν μένεις σε καμιά έπαυλη οπότε θα έχεις 9τ.μ. ελεύθερα γύρω σου χωρίς έπιπλα, να κάνεις σωστή δουλειά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Aug 2010 20:36 #76115 by Lalo007
Υπεροχα.Οποτε θα πρεπει να αρχισουμε απο τωρα προπονηση για εναεριες κλωτσιες...Αντε και εμεις τα καταφερνουμε,καποια ατομα ισως να μην μπορουν να κινηθουν,ενω αλλα ισως ειναι ευσωμα.Με αυτες τις κατηγοριες,και ειδικα με τη δευτερη,που ειναι σαφως μεγαλυτερη,τι θα γινει?Θα υποχρεωσεις καποιον να χοροπηδαει σαν το κατσικι? :bduh:

More
01 Aug 2010 22:08 #76119 by Γιωργος Βλαχος
το Kinect θα απαιτει μεγαλο χωρο για να κινηθει ο gamer γτ αλλιως βλεπω να ριχνουμε τα βαζα κατω και να σπρωχνουμε τα τραπεζακια απο το σαλονι!!!