Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
BigBoss wrote:
Nikolis wrote: Ότι δέχεται διορθώσεις και τελειοποιήσεις ναι. Αλλά σαν σύστημα καλό είναι ρε.
Σαν ιδέα ειναι καλο, σαν συστημα οχι
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Nikolis wrote: Εγώ ακόμα έχω την απορία τι θα γίνει στις γνωστές σκηνές που κάποιος άσχετος περάσει μπροστά από την τηλεόραση την ώρα του παιχνιδιού. Παλαιότερα κουνιόμασταν για να δούμε την οθόνη, τώρα τι θα γίνε
μιας και πηγα στην Gamescom και επαιξα το παιχνιδι εχω να σου πω οτι εκτος το οτι εχει παρα πολυ lag η μονη κινηση που κανεις ειναι να κουνας το χερι σου μπροστα και πισω ](*,)TheReaper wrote:
Aλλά δεν έχετε δίκιο. Έχει λίγη πλάκα το παιχνιδάκι. (ετοιμαστείτε για το απόλυτο κάψιμο) Εγώ θα έβαζα την κοπέλα μου να παίζει κάθε φορά που θα έβγαινε η Ερμιόνη και μετά θα έλεγα ότι φίλησα την Emma Watson!(αν και τώρα με το καινούριο κούρεμα έχει γίνει ψιλομπάζο, τεσπα)
geo1990 wrote: το move πρεπει να ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το kinect!!!!τι λετε?
TheReaper wrote:
geo1990 wrote: το move πρεπει να ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το kinect!!!!τι λετε?
Εγώ το είχα πει και στην εκπομπή όταν πήγα την Παρασκευή. Το move είναι πιο ακριβές σε σχέση με το kinect, αλλά σκέψου το εξής: το kinect ανιχνεύει την κίνησή σου, το ολόγραμμά. To move ανιχνεύει το χειριστήριο, το οποίο του στέλνει σήμα για το που βρίσκεται. Οπότε για μένα το kinect είναι καλύτερο και πιο προχωρημένο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η τεχνολογία μας είναι πολύ πίσω, ώστε να κάνει το kinect να είναι ακριβές στον εντοπισμό της κίνησης.
BigBoss wrote:
TheReaper wrote:
Εγώ το είχα πει και στην εκπομπή όταν πήγα την Παρασκευή. Το move είναι πιο ακριβές σε σχέση με το kinect, αλλά σκέψου το εξής: το kinect ανιχνεύει την κίνησή σου, το ολόγραμμά. To move ανιχνεύει το χειριστήριο, το οποίο του στέλνει σήμα για το που βρίσκεται. Οπότε για μένα το kinect είναι καλύτερο και πιο προχωρημένο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η τεχνολογία μας είναι πολύ πίσω, ώστε να κάνει το kinect να είναι ακριβές στον εντοπισμό της κίνησης.
Εφοσων δεν λειτουργει σωστα δεν μπορει να ειναι καλυτερο. Ακόμα και το Wii καλύτερα ανταποκρινεται. Πιο προχωρημενο πάντως σίγουρα ειναι.