Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
22 Aug 2010 20:50 #77067 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote:

Nikolis wrote: Ότι δέχεται διορθώσεις και τελειοποιήσεις ναι. Αλλά σαν σύστημα καλό είναι ρε.

Σαν ιδέα ειναι καλο, σαν συστημα οχι :D

Ντάξει ρε, λογικό είναι να χρειαστεί να περάσει καιρός για να γίνει εντάξει το σύστημα. Εγώ ακόμα έχω την απορία τι θα γίνει στις γνωστές σκηνές που κάποιος άσχετος περάσει μπροστά από την τηλεόραση την ώρα του παιχνιδιού. Παλαιότερα κουνιόμασταν για να δούμε την οθόνη, τώρα τι θα γίνει; :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2010 23:55 #77074 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά πρέπει να σκέφτεσαι την κίηνση που θα κάνεις μερικά λεπτά πριν την κάνεις, αλλά όντως αυτό διορθώνεται. Αλλιώς θα χάνεις συνεχώς με τον ρυθμό αυτό και στο τέλος όλοι θα το διαολοστείλουν το Kinect.

Aλλά δεν έχετε δίκιο. Έχει λίγη πλάκα το παιχνιδάκι. (ετοιμαστείτε για το απόλυτο κάψιμο) Εγώ θα έβαζα την κοπέλα μου να παίζει κάθε φορά που θα έβγαινε η Ερμιόνη και μετά θα έλεγα ότι φίλησα την Emma Watson!(αν και τώρα με το καινούριο κούρεμα έχει γίνει ψιλομπάζο, τεσπα)

Nikolis wrote: Εγώ ακόμα έχω την απορία τι θα γίνει στις γνωστές σκηνές που κάποιος άσχετος περάσει μπροστά από την τηλεόραση την ώρα του παιχνιδιού. Παλαιότερα κουνιόμασταν για να δούμε την οθόνη, τώρα τι θα γίνε

Απλό: δεν θα περνάει κανείς μπροστά από την τηλεόραση. Θα φύγει κάνα χέρι και θα νομίζουν ότι το κάναμε επίτηδες! Θα λες πρώτα σε όλους "Ρε! Θα παίξω στο Kinect! Μην τολμήσει και έρθει κανείς, σας έφαγα!" και μετά θα πηγαίνεις με την ησυχία σου και θα λιώνεις όσο θες. Να σου πω κι άλλη λύση?!

More
29 Aug 2010 17:07 #77459 by Βασίλης Δρέττας

TheReaper wrote:
Aλλά δεν έχετε δίκιο. Έχει λίγη πλάκα το παιχνιδάκι. (ετοιμαστείτε για το απόλυτο κάψιμο) Εγώ θα έβαζα την κοπέλα μου να παίζει κάθε φορά που θα έβγαινε η Ερμιόνη και μετά θα έλεγα ότι φίλησα την Emma Watson!(αν και τώρα με το καινούριο κούρεμα έχει γίνει ψιλομπάζο, τεσπα)

μιας και πηγα στην Gamescom και επαιξα το παιχνιδι εχω να σου πω οτι εκτος το οτι εχει παρα πολυ lag η μονη κινηση που κανεις ειναι να κουνας το χερι σου μπροστα και πισω ](*,)

More
29 Aug 2010 19:11 #77468 by Aνέστης Αδαμίδης
Ήταν μια φαντασίωση που διαλύθηκε!!!! :cry: Δεν έπρεπε να το πεις αυτό(που ήδη ήξερα), δεν έπρεπε...

More
29 Sep 2010 01:59 #79789 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ρε παιδιά, ισχύει ότι στην έκθεση που πρωτοπαρουσίασε η Microsoft το kinect δεν έδειχνε παιχνίδι, αλλά βίντεο και απλά αυτός που υποτίθεται ότι έπαιζε κούναγε τα χέρια του ανάλογα με το βίντεο;;;

More
29 Sep 2010 02:08 #79791 by Γιωργος Βλαχος
το move πρεπει να ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το kinect!!!!τι λετε?

More
29 Sep 2010 12:54 #79819 by Aνέστης Αδαμίδης

geo1990 wrote: το move πρεπει να ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το kinect!!!!τι λετε?

Εγώ το είχα πει και στην εκπομπή όταν πήγα την Παρασκευή. Το move είναι πιο ακριβές σε σχέση με το kinect, αλλά σκέψου το εξής: το kinect ανιχνεύει την κίνησή σου, το ολόγραμμά. To move ανιχνεύει το χειριστήριο, το οποίο του στέλνει σήμα για το που βρίσκεται. Οπότε για μένα το kinect είναι καλύτερο και πιο προχωρημένο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η τεχνολογία μας είναι πολύ πίσω, ώστε να κάνει το kinect να είναι ακριβές στον εντοπισμό της κίνησης.

More
29 Sep 2010 23:47 #79940 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:

geo1990 wrote: το move πρεπει να ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το kinect!!!!τι λετε?

Εγώ το είχα πει και στην εκπομπή όταν πήγα την Παρασκευή. Το move είναι πιο ακριβές σε σχέση με το kinect, αλλά σκέψου το εξής: το kinect ανιχνεύει την κίνησή σου, το ολόγραμμά. To move ανιχνεύει το χειριστήριο, το οποίο του στέλνει σήμα για το που βρίσκεται. Οπότε για μένα το kinect είναι καλύτερο και πιο προχωρημένο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η τεχνολογία μας είναι πολύ πίσω, ώστε να κάνει το kinect να είναι ακριβές στον εντοπισμό της κίνησης.

Εφοσων δεν λειτουργει σωστα δεν μπορει να ειναι καλυτερο. Ακόμα και το Wii καλύτερα ανταποκρινεται. Πιο προχωρημενο πάντως σίγουρα ειναι.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Sep 2010 23:57 #79945 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote:

Εφοσων δεν λειτουργει σωστα δεν μπορει να ειναι καλυτερο. Ακόμα και το Wii καλύτερα ανταποκρινεται. Πιο προχωρημενο πάντως σίγουρα ειναι.

Αυτό σου λέω όμως που οφείλεται. Το setback είναι ότι η τεχνολογία μας δεν είναι όσο εξελιγμένη απαιτείται για ένα τέτοιο μηχάνημα. Με τον καιρό όμως θα φτιάξει πιστεύω. Και το wii λειτουργεί βάσει συστήματος μετάδοσης της θέσης που βρίσκεται το χειριστήριο. Αυτό το κάνει κατά πολύ πιο εύκολο για την κονσόλα να το εντοπίσει.

More
01 Oct 2010 15:11 #80099 by Βασίλης Δρέττας
κατα την γνωμη μου το kinect παει την τεχνολογια ενα βημα παραπανω ακομα και αν δεν το πετυχαινει με το καλυτερο τροπο. ενω το move εξελησει το wii . αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν και το move θα επρεπε να εχει πιο πολυ ανταποκριση σε σχεση με το kinect τωρα το kinect εχει τις διπλασιες πωλησεις