Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
17 May 2017 23:17 #198594 by Μάνος Γρυπάρης
Klimball Battle. Νέο AR game με το Kinect, που ουσιαστικά μετατρέπει την αναρρίχηση...σε Pong!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2017 20:25 #207311 by Μάνος Γρυπάρης
Τέλος το Kinect επίσημα σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

Σταματάει η κατασκευή του. Ότι βλέπετε στα καταστήματα είναι τα τελευταία κομμάτια. Αν το θέλετε πραγματικά πάρτε το διότι μετά από χρόνια θα χρυσοπουλιέται στο eBay.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Oct 2017 22:39 #207314 by Aνέστης Αδαμίδης
Ούτως ή άλλως, δεν ακουγόταν ιδιαίτερα εδώ και πολύ καιρό. Συν το ότι το πουλούσαν μαζί με τις κονσόλες, οπότε σε ανάγκαζαν να το πάρεις, ακόμη κι αν δεν το ήθελες. Δε νομίζω να λείψει σε κανέναν...

More
27 Oct 2017 10:07 #207355 by A
Σκέτη αποτυχία, λυπάμαι τα χρήματα που έδωσα. Μόνο για τα κορίτσια αξίζει πλέον. Δηλαδή ότι έχει σχέση με χορό. Μόνο το FRU αξίζει και το Sports Rivals, αν και κάποια παιχνίδια επαναλαμβάνονταν.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
03 Jan 2018 20:54 #210997 by Giannhs
Δεν είχα ποτέ, ούτε είχα κατά νου την ύπαρξή του, γενικότερα όμως δεν νομίζω να ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο οπότε μάλλον είχε λόγο η Microsoft να σταματήσει την παραγωγή του. Ίσως ήθελε να διαθέσει αυτούς τους πόρους από την κατασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος κάπου αλλού, σε μια VR συσκευή ας πούμε που θα υποστηρίζεις μόνο την πλατφόρμα της όπως η αντίστοιχη της Sony. Το μέλλον θα δείξει.

More
04 Jan 2018 00:05 #211006 by Angel
Σταματάει και η παραγωγή του αντάπτορα

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματάει και επίσημα την παραγωγή του αντάπτορα Kinect.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι έχετε ήδη ένα Kinect στην κατοχή σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε τον αντάπτορα. Διαφορετικά θα χρειαστεί να ψάχνετε κάποιον για αγορά σε αγγελίες ή στο eBay. Η κίνηση αυτή ήταν λογικό να συμβεί από πλευράς Microsoft λόγω μειωμένης ζήτησης, μιας και η παραγωγή του Kinect έχει σταματήσει.

Θυμίζουμε ότι πρόπερσι είχε σταματήσει και η παραγωγή του Kinect για τα PC. Πάντως, η Αμερικάνικη εταιρεία δεν έδωσε σαφή απάντηση για το αν θα επανέλθει ποτέ με την κατασκευή του ίδιου ή κάποιου νέου Kinect στο μέλλον.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.