Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
01 Mar 2011 21:18 #90486 by taoustaous
ενα παιχνιδι της προκοπης δεν υπαρχει ακομα για το kinect τι να παρω να παιζω? ασε που εμεις που ειμαστε κοντα στην τηλεοραση δεν μπορουμε να το χαρουμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2011 20:15 #90580 by Μάνος Γρυπάρης
Kinect για PC με το SDK της Microsoft
Η Microsoft ανοίγει τον δρόμο του Kinect στα PC, ανακοινώνοντας το Software Development Toolkit.

Πλέον και επίσημα το Kinect θα πάρει τον δρόμο του προς τα PC. Η Microsoft ανακοίνωσε το Software Development Toolkit του περιφερειακού για τα Windows 7. Με την χρήση του, ερασιτέχνες και επαγγελματίες προγραμματιστές θα μπορούν να αξιοποιήσουν το Kinect στα PC, σε δικές τους εφαρμογές και με τον τρόπο που επιθυμούν.

To SDK της Microsoft θα είναι σε πρώτη φάση μη εμπορικό. Οι προγραμματιστές θα μπορούν δηλαδή να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή και να πειραματιστούν. Αργότερα, θα κυκλοφορήσει και εμπορική έκδοση με διαφορετικές προδιαγραφές. Οι επίδοξοι προγραμματιστές λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τόσο την κίνηση, όσο και την αναγνώριση φωνής του Kinect, αναπτύσσοντας έτσι τις δικές τους εφαρμογές.

Στην ανακοίνωσή της, η Microsoft εξέφρασε την επιθυμία της οι φιλόδοξοι προγραμματιστές και οι ακαδημαϊκοί ερευνητές να δοκιμάσουν την τεχνολογία του Kinect. Δεν διευκρίνισε ωστόσο το αν επιτρέπει την ανάπτυξη...οποιασδήποτε εφαρμογής. Όπως και να 'χει, το Software Development Toolkit θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη. Αναμείνατε λοιπόν νεότερα για το σχετικό download link.

taoustaous wrote: ενα παιχνιδι της προκοπης δεν υπαρχει ακομα για το kinect τι να παρω να παιζω? ασε που εμεις που ειμαστε κοντα στην τηλεοραση δεν μπορουμε να το χαρουμε.

Για τους hardcore gamers δεν υπάρχει κάτι. Εκτός κι αν αληθεύουν οι φήμες για Kinect Gears of War οπότε εκεί απλά περιμένεις.

Δοκίμασε πάντως σε κανένα Πλαίσιο να παίξεις Kinect Sports ή Kinect Joy Ride. Αν σε τραβήξουν τότε οκ δοκίμασέ τα. Το online τους αξίζει κυρίως, άρα θα πρέπει να είσαι και συνδρομητής Xbox Live Gold.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Mar 2011 19:30 #90846 by Ιβάν
10 εκατομμύρια πωλήσεις για το Kinect
Η Microsoft σπάει κάθε ρεκόρ.

Τον Ιανουάριο, στο Consumer Electronics Show του Las Vegas, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Kinect κατάφερε να πουλήσει 8 εκατομμύρια κομμάτια και ότι η κονσόλα Xbox 360 έφτασε τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις. Τώρα, η Αμερικανική εταιρεία μας ενημέρωσε ότι το Kinect έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι 1 στους 6 κατόχους Xbox 360, έχει πλέον και το Kinect. Ο αριθμός των πωλήσεων είναι πολύ σημαντικός, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι το Kinect βρίσκεται στην αγορά μόλις τέσσερις μήνες.

Το Κinect έχει καταφέρει να μπει στο βιβλίο Γκίνες ως το ταχύτερο σε πωλήσεις περιφερειακό. Μέσα στις πρώτες 60 ημέρες του, η πώληση των 8 εκατομμυρίων αντιτύπων (133.333 ανά ημέρα) το έφερε στην κορυφή. Σήμερα, το Kinect έχει 17 τίτλους στην αγορά και η τιμή του στα καταστήματα ξεκινάει από 132€.

Μάνος Γρυπάρης

More
29 Mar 2011 16:29 #91477 by Μάνος Γρυπάρης
Ταχύτερο Kinect ερευνάει η Microsoft
Το ερευνητικό κέντρο της Microsoft στο Cambridge, έχει μία νέα τεχνολογία η οποία ενδεχομένως θα μπορέσει να αυξήσει την ταχύτητα με την οποία το Kinect αντιλαμβάνεται τις κινήσεις σας.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Microsoft ανακάλυψε ένα σύστημα με το οποίο μπορεί να αναλύει εκατομμύρια 3D εικόνες ανθρώπων πιο γρήγορα.

Οι τεχνικοί της Microsoft πιστεύουν ότι η CPU του Xbox 360 μπορεί να αφομοιώσει αυτή την τεχνική και να την τρέξει σε λιγότερο από 5ms, δηλαδή ένα κλικ πιο γρήγορα από την τωρινή τεχνολογία.

Aκολουθεί το σχετικό βίντεο που τα εξηγεί καλύτερα.
[youtube:3ptqh64u]
[/youtube:3ptqh64u]

Αυτή η τεχνολογία είναι ίσως μία λύση στο lag που παρατηρείται μέχρι στιγμής στις κινήσεις μας προς το Kinect.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Mar 2011 22:14 #91493 by Aνέστης Αδαμίδης
Καιρός του ήταν. Είδατε που άρχισε να εξελίσσεται;

More
01 Apr 2011 02:21 #91563 by Μάνος Γρυπάρης
Kinect στο Playstation 3

[youtube:bzo9e3kp]
[/youtube:bzo9e3kp]

Περισσότερα εδώ

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
08 Apr 2011 22:44 #91842 by Vasilis stathoulopoulos
αντε να δουμε που αλλου θα το δουμε να χρησιμοποιειται
δεν τους εχει ξεφυγει και τιποτα

More
20 Apr 2011 16:08 #92299 by mery
Πάντως,είναι ότι πρέπει για γυμναστική το πρωί στο σπίτι.Το είδα σε κατάστημα και εντυπωσιάστηκα.Έχω την κονσόλα,θα περιμένω λίγο να πάρω και το kinect

More
30 Jun 2011 14:31 #95171 by Μάνος Γρυπάρης
Πιο ακριβές το Kinect
H Microsoft μας λέει σήμερα ότι μετά από τόσους μήνες κυκλοφορίας, το Kinect σήμερα θεωρείται πιο ακριβές απ' ότι ήταν όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Αυτό δήλωσε ο David Dennis (product manager του Kinect) με βάση το demo του Ghost Recon: Future Soldier της Ubisoft, που παρουσιάστηκε στην E3 με την χρήση του Kinect.

Φυσικά το αν έχει μεγαλύτερη ακρίβεια ή όχι μένει να μας το πείτε εσείς που το δοκιμάζετε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Jul 2011 09:41 #95568 by Βασίλης Δρέττας
πηρα και εγω kinect πριν λιγες εβδομαδες. Πραγματικα ειναι απιστευτο. την πρωτη εβδομαδα δεν επαιζα τιποτα αλλο εκτος απο kinect. τωρα λογο οτι δεν εχω τιτλους το εχω ψιλοαφησει. Manos αν ειναι πιο ακριβες θα το διαπιστωσουμε στα επομενα παιχνιδια