- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Manos wrote: Να προσθέσω εγώ: "Εντυπωσιακά για τους casual gamers", πάντα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
rafor wrote: Γιατι ειναι μια μοναδικη εμπειρια , αλλα για τους πιο απλους και καθολου απαιτητικους gamers.
rafor wrote: Τι να ελπιζεις ρε Leo?Το Kinect απευθυνεται στους ακομα πιο casual gamers,ακομα και απο το Wii,δεδομενου οτι για το Wii εχουν κυκλοφορησει και hardocore τιτλοι οπως το Call Of Duty Modern Warfare 2 Reflex, το James Bond 007 Quantum Of Solace και καποιοι αλλοι.Και αν μπορεις πες μου ενα παιχνιδι που εχει κυκλοφορησει για το Kinect και δεν ειναι casual.Ποιο δηλαδη, το Joy's Ride ή το Kinect Animals?Και μην μου πεις τιποτα για κανενα Dance Central, γιατι σε εφαγα.Το ολο θεμα με το Κinect ειναι λιγο αντιφατικο και γιατι?Γιατι ειναι μια μοναδικη εμπειρια , αλλα για τους πιο απλους και καθολου απαιτητικους gamers.
rafor wrote: Καταρχην, δεν μιλουσα καθολου σαν να σε εβριζα, για να λυθει αυτη η παρεξηγηση.Επειτα ειδικα το 2ο παιχνιδι, που ειναι FPS, αναρωτιεμαι πως θα στοχευεις στο Kinect και εαν ο χειρισμος θα ειναι ευκολος, κατι που θεωρω απιθανο.Τωρα , για το τριτο, δεν θα ειναι σπαστικο να τεντωνεις συνεχεια τα χερια σου για να κανεις βηματα για να εξερευνησεις τους χωρους???Σαν ιδεες εμενα μου αρεσαν, δεν μπορω να πω, αλλα απο θεμα χειρισμου δεν ξερω τι μπορει να γινει...