Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Αμα το Project Natal έχει τιμή 50 ευρώ την 1η ημέρα κυκλοφορίας του, τότε θα σταματήσω να παίζω PC για την υπόλοιπη ζωή μου και θα κλειστώ μοναχός (στη Μονή Βατοπεδίου) μαζί με το Xbox 360, το Natal και τον Milo. Ε μα δεν γίνονται αυτά που λες!TziniSan wrote: γύρω στο 50 ευρω θα είναι το natal γιατί όπως είπε και ο Bill Portas,το xbox 360 βγήκε με σκοπό το ’’χτίσιμο’’ του brand και της εταιρίας,οπότε και το περιφερειακό θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ώστε να είναι προσιτό στους καταναλωτές που ήδη διαθέτουν θρι-σιξτι αλλά και σε αυτούς που θα δελεαστούν από το bundle 360-natal
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos wrote: Αμα το Project Natal έχει τιμή 50 ευρώ την 1η ημέρα κυκλοφορίας του, τότε θα σταματήσω να παίζω PC για την υπόλοιπη ζωή μου και θα κλειστώ μοναχός (στη Μονή Βατοπεδίου) μαζί με το Xbox 360, το Natal και τον Milo. Ε μα δεν γίνονται αυτά που λες!
Οριακά το γλιτώνω το μοναστήρι απ' οτι βλεπω!Αμα το Project Natal έχει τιμή 50 ευρώ την 1η ημέρα κυκλοφορίας του, τότε θα σταματήσω να παίζω PC για την υπόλοιπη ζωή μου και θα κλειστώ μοναχός (στη Μονή Βατοπεδίου) μαζί με το Xbox 360, το Natal και τον Milo. Ε μα δεν γίνονται αυτά που λες!