Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
02 Nov 2009 13:50 #63868 by Μάνος Γρυπάρης

TziniSan wrote: γύρω στο 50 ευρω θα είναι το natal γιατί όπως είπε και ο Bill Portas,το xbox 360 βγήκε με σκοπό το ’’χτίσιμο’’ του brand και της εταιρίας,οπότε και το περιφερειακό θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ώστε να είναι προσιτό στους καταναλωτές που ήδη διαθέτουν θρι-σιξτι αλλά και σε αυτούς που θα δελεαστούν από το bundle 360-natal

Αμα το Project Natal έχει τιμή 50 ευρώ την 1η ημέρα κυκλοφορίας του, τότε θα σταματήσω να παίζω PC για την υπόλοιπη ζωή μου και θα κλειστώ μοναχός (στη Μονή Βατοπεδίου) μαζί με το Xbox 360, το Natal και τον Milo. Ε μα δεν γίνονται αυτά που λες! :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2009 14:03 #63869 by FrozenCompass
Κι αν το αφήνεις ανοιχτό όση ώρα δεν παίζεις, αυτομάτως θα παίζεις Sims.

Millions of songs all these years in my soul
And when we met I just knew they´re for you
Now your voice is singing them all
Your wings at mine we will never fall

More
02 Nov 2009 14:12 #63870 by Kwnstantina

Manos wrote: Αμα το Project Natal έχει τιμή 50 ευρώ την 1η ημέρα κυκλοφορίας του, τότε θα σταματήσω να παίζω PC για την υπόλοιπη ζωή μου και θα κλειστώ μοναχός (στη Μονή Βατοπεδίου) μαζί με το Xbox 360, το Natal και τον Milo. Ε μα δεν γίνονται αυτά που λες! :D

δε βάζω και στοίχημα αλλά το σίγουρα είναι ότι θα κάνει λιγότερο απο 70 ευρώ
γιατί ισχύει αυτό που λέω και είναι official δήλωση όχι φήμες κλπ
η microsoft έχει αρκετά περιθώρια για μείωση τιμής με τα κεφάλαια που διαθέτει
κι εξάλλου όπως είπα θα τα κονομήσουνε περισσότερο από την πώληση των engines και του bundle και όχι τόσο του natal ξεχωριστά

More
02 Nov 2009 15:57 #63878 by Μάνος Γρυπάρης
Έχεις κάποιο link από ξένο αξιόπιστο site? Για ακριβή τιμή δηλαδή.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 Nov 2009 23:48 #64373 by Tasos Georgos
Δείτε το παρακάτω video και τσεκάρετε το νέο Project Natal του Xbox 360 και τα παιχνίδια του μέλλοντος

[youtube:2uesca7w]
[/youtube:2uesca7w]

More
08 Nov 2009 00:04 #64376 by Frank
πολυ καλο, αλλα βαριεαμαι να κουναω τα χερια μου την ωρα που παιζω ... πολυ κουραστικο θα ειναι :mrgreen:

More
10 Nov 2009 20:30 #64625 by Tasos Georgos
Φαντάζεστε παιχνίδι XBOX 360 με αντίπαλο τον αχώνευτο γειτονά σας;;;; Κορυφαίο

More
10 Nov 2009 20:42 #64628 by antonis 21
θα ειναι πολυ ωραιο......φανταστειται fps για αυτο το πραγμα.....mega ποροση :finga: :icon bow:

More
10 Nov 2009 23:29 #64644 by rayden678
Πολύ καλό φαίνεται αν και φαντάζομαι θα είναι λίγο κουραστικό... :)

More
12 Nov 2009 23:16 #64848 by Μάνος Γρυπάρης
Project Natal: Φήμες για επίσημη κυκλοφορία και τιμή

Η πολυαναμενόμενη συσκευή καταγραφής κίνησης για το Xbox 360, αρχίζει να αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας της, καθώς και την τιμή της!

Το Project Natal παρουσιάστηκε φέτος στην έκθεση E3 και συζητήθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο για την κονσόλα Xbox 360 της Μicrosoft. Μέχρι τώρα, στο New Mexico κρατούσαν τα χαρτιά τους κλειστά για οποιαδήποτε δήλωση. Αυτό όμως ενδέχεται να αλλάξει σύντομα, καθώς πριν από λίγες ώρες, δημοσίευμα του Βρετανικού site MCV, αναφέρει ότι έχει στα χέρια του αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από την Microsoft. Οι πληροφορίες αυτές κάνουν λόγο για κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2010, με την λιανική τιμή του Project Natal να ανέρχεται στις 50 λίρες (55 ευρώ με τα σημερινά δεδομένα). Αυτό αν αληθεύει τότε σίγουρα αποτελεί έκπληξη, καθώς αρχικά οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τιμή περίπου 50% υψηλότερη από την συγκεκριμένη, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι τα περιφερειακά του Xbox 360 είναι ήδη ακριβά!

Ο αριθμός των Project Natal που θα διοχετευτεί στην αγορά, εκτιμάται ότι θα είναι γύρω στα 5 εκατομμύρια κομμάτια, κάτι απόλυτα λογικό αν λάβουμε υπόψη μας ότι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν ήδη πωληθεί 34 εκατομμύρια κονσόλες Xbox 360.

Για όλα αυτά, η Microsoft είπε ότι "αρνείται να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με φήμες". Αν όμως τελικά επιβεβαιωθούν τα παραπάνω σχετικά με την κυκλοφορία και την τιμή του Project Natal, τότε σίγουρα σε ένα χρόνο από τώρα, η Microsoft θα έχει μαζί της έναν πολύ δυνατό σύμμαχο στον πόλεμο κόντρα στο Wii και το Playstation 3.

ΥΓ.

Αμα το Project Natal έχει τιμή 50 ευρώ την 1η ημέρα κυκλοφορίας του, τότε θα σταματήσω να παίζω PC για την υπόλοιπη ζωή μου και θα κλειστώ μοναχός (στη Μονή Βατοπεδίου) μαζί με το Xbox 360, το Natal και τον Milo. Ε μα δεν γίνονται αυτά που λες! :D

Οριακά το γλιτώνω το μοναστήρι απ' οτι βλεπω!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)