Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
12 Jan 2010 01:04 #67828 by Μάνος Γρυπάρης

Το Project Natal στα τέλη του 2010
Ο Robbie Bach, επικεφαλής του τομέα του Xbox στην Microsoft, αποκάλυψε ότι το Project Natal, το νέο σύστημα ανίχνευσης κίνησης της κονσόλας, θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360 στα τέλη του 2010, με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας γύρω στα Χριστούγεννα. Η κάμερα του Project Natal, υπολογίζεται ότι θα ανιχνεύει τρισσεκατομμύρια κινήσεις σώματος των χρηστών, με 30 frames ανά δευτερόλεπτο. Κατά την παρουσίαση, δεν έγινε γνωστό ποια games θα υποστηρίξουν το Project Natal, όμως ήδη ξέρουμε ότι η Microsoft έχει προμηθεύσει όλες τις μεγάλες προγραμματιστικές εταιρείες με μία πρώιμη έκδοση του Project Natal, ώστε να δουν στην πράξη τις δυνατότητές του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Mar 2010 13:30 #69301 by Βασίλης Δρέττας
πριν λιγες μερες ακουσα οτι για fps θα χρεισιμοποιουνται διαφορα εξαρτηματα .επισης κατα την γνωμη μου θα κανει πανω απο 70 € αφου τοσο κανι το move του ps3

More
15 Mar 2010 23:27 #69368 by elegio
Αν λειτουργει οπως φαινεται στα video τοτε μιλαμε για την απολυτη συσκευη. Και να κοστιζει πανω απο 70 ευρω δεν πειραζει, αφου η κονσολα σε καποια καταστηματα κοστιζει κατω απο 150 ευρω.

Imposible is nothing

More
01 Apr 2010 18:26 #70021 by Μάνος Γρυπάρης
Το Project Natal στις 13 Ιουνίου
Το σύστημα ανίχνευσης κινήσεων της Microsoft για το Xbox 360, θα κάνει όπως φαίνεται πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου. Η πρεμιέρα αυτή ουσιαστικά συμπίπτει με την έκθεση E3, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια games θα υποστηρίξουν το Project Natal. Το μόνο υλικό που έχουμε δει έως τώρα είναι δύο games, το Ricochet (3D Arkanoid) και το Paint Party (σχεδιαστική εφαρμογή), καθώς και ο εικονικός χαρακτήρας Milo της Lionhead Studios. Η Microsoft πάντως μας καθησύχασε, δηλώνοντας ότι αρκετά games βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη από μεγάλους publishers, όπως η Activision Blizzard, η Electronic Arts, η Konami και η Square Enix.

ΥΓ. Εδώ μιλάμε για πρεμιέρα-event και όχι για διάθεση της κονσόλας στην αγορά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Apr 2010 20:27 #70136 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sony είχε απορρίψει πρώτη το Project Natal!
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η Sony είχε την δυνατότητα να συνεργαστεί με την εταιρεία 3DV Systems για την ανάπτυξη του Project Natal στο Playstation 3. Η Ισραηλινή εταιρεία, η οποία τώρα ανήκει στην Microsoft, είχε πλησιάσει την Sony και της είχε προτείνει συνεργασία για εφαρμογή της 3D κάμερας καταγραφής κινήσεων στο PS3, η οποία και απερρίφθη.

Ο Dr. Richard Marks, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της Sony που δουλεύει πάνω στο Playstation Move, αιτιολόγησε την απόρριψη αυτή. Δήλωσε ότι η Sony είχε δοκιμάσει πολλές 3D κάμερες και ότι είχε πειραματιστεί με το EyeToy, το οποίο χρησιμοποιεί μια παρόμοια 3D κάμερα. Η εφαρμογή της κάμερας στο gaming αποδείχθηκε τελικά ότι είχε υψηλό κόστος, ενώ δεν απέφερε την εμπειρία του gaming που θα ήθελαν. Πάντως, η 3DV Systems είχε μιλήσει και με την Nintendo (σ.σ. έπιασε και τους τρεις "μεγάλους" δηλαδή!) η οποία επίσης απέρριψε την ιδέα λόγω του υψηλού κόστους.

Η Microsoft ήταν η μόνη που συμφώνησε με την ιδέα, αλλά για να μειώσει το υψηλό κόστος, αποφάσισε να κάνει μετατροπές στο Project Natal, μεταφέροντας μέρος της κατανάλωσης ενέργειας στο Xbox 360. Έτσι, η κονσόλα αναμένεται να είναι κατά 15% ασθενέστερη στην λειτουργία του επεξεργαστή, όποτε χρησιμοποιείτε το Project Natal.

Μένει τελικά να δούμε στην πράξη, αν η Microsoft έπιασε το κελεπούρι ή αν η Sony και η Nintendo είχαν δίκιο στις επιλογές τους.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Apr 2010 13:35 #70717 by konstantinos77
Πολύ καλό!! Τώρα βέβαια είναι και το θέμα πόσο θα έχει.....?
Εγώ προσωπικά μέχρι 50-60 euros δίνω... παραπάνω δεν νομίζω......

More
27 Apr 2010 16:57 #71369 by pandelisgreen13
θα κοστίζει λογικά γύρω στα 50€ για να το αγοράσει ο κόσμος και η ms θα στηριχτεί στις πωλήσεις παιχνιδιών και κονσόλων για να βγάλει κέροδς

More
03 May 2010 18:18 #71555 by grhools7
εγω παντως πιστευο πος θα κανει πολυ καλη εντιποση απο το σχεδον παρομιο που εφιαξε οι sony και ετζι κιαλιος διαβασα στο περοδοκο του xbox οτι εχουν ετοιμη απαντησι μετα απο το project natal

More
23 May 2010 11:15 #72599 by Βασίλης Δρέττας
εγω πιστευω οτι ο λογος που δεν διαλεξε η sony να εχει το natal ειναι οτι δεν εχει αλλα περιθωρια ζημιας εφοσον δεν πετυχει το natal και ετσι δοκιμαζει κατι συγουρο που εχει δοκιμαστει απο την nintedo

More
25 May 2010 17:54 #72710 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι τελευταιες αναφορες λενε πως το Natal θα κοστιζει 100 ευρω. Ακριβη τιμη για ενα add-on. Περιμενουμε επιβεβαιωση εν οψη Ε3