Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
11 Feb 2012 07:27 #104692 by Γιώργος Λόλας

zed wrote: Ψάχνω game Windows , single player rpg , στυλ Gothic/Fable..aka 3rd Person view, setting Japan feudal warfare ε με κανα ninja ή samurai :ninja: :ninja: , κατά προτίμηση μέχρι το '07, καλό θα ήταν αν υπήρχε και στο Steam

:-k :-k :-k

Το παιχνιδάκι που μου έρχεται στο μυαλό, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτεις, είναι το Jade Empire. Πωλείται και μέσω Steam στα 15€. Το είχα παίξει όταν είχε πρωτοβγεί και μου άρεσε αρκετά.

Jade Empire: Special Edition

[youtube:1d32td9a]
[/youtube:1d32td9a]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2012 22:14 #104718 by Νικολής Ασημάκης
Βέβαια το Jade Empire είναι κυρίως σε μια χώρα στυλ Κίνας και βασίζεται περισσότερο στις πολεμικές τέχνες παρά στα όπλα (αν και υπάρχουν δυο στυλ με όπλα, σπαθί ή δόρυ) καθώς και στυλ μαγικών. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι 100% αυτό που θες, αλλά γενικά το παιχνίδι αξίζει τρελά.

More
14 Feb 2012 14:33 #104837 by zed
Είναι ο μόνος ενδοιασμός που έχω ότι το setting δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω, αλλά γενικά ευχαριστώ και αν έχει κανείς άλλος καμιά ιδέα, ας την πει

EDIT 15/2

ΟΚ, αν αφαιρέσουμε το φίλτρο μόνο του υπολογιστή, και βάλουμε και κονσόλες PSX,PS2, PS3 ,Xbox ,Xbox360 τί παίζει?

More
16 Feb 2012 00:28 #104896 by Ρωμανός Βογιατζής
Παίδες θέλω να μου προτείνεται το καλύτερο Free MMORPG κατά την άποψη σας να σκοτώσω τον χρόνο μου μέχρι να βγει το Τέρα Online ! Μην μου πείτε Lineage II το έχω κάψει από δευτερα γυμνασίου (και φτάσαμε πανεπιστήμιο ο.Ο ) ούτε το Lord Of The Rings Online γιατί το βρήκα epic fail ...!

More
16 Feb 2012 00:45 #104898 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ωχ ο Van Basten trolololo.

Γιατι δεν δοκιμάζεις το League of Legends ;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Feb 2012 09:33 #104905 by Ρωμανός Βογιατζής
Ωχ καιρός ήταν για come back :P ! Το έχω βαρεθεί και αυτό ρε Μπάμπη...!

More
16 Feb 2012 10:58 #104906 by Γιώργος Λόλας
Μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω. Ετοιμάζω και ένα αφιέρωμα με τα καλύτερα Free-to-Play MMORPG του 2012 ;)

Vindictus

[youtube:i0p5ocni]
[/youtube:i0p5ocni]

Forsaken World

Dragon Nest

More
03 Mar 2012 08:55 #105438 by theogfilis
Έψαχνα ένα παιχνίδι φτηνο, με σχετικά καλά γραφικά, το οποίο να συνδυάζει πιστολιδι με παρκουρ (περισσότερο απο uncharted & tomb raider). Είδα λίγο το mirror's edge, διάβασα το review και μου φάνηκε καλο, αλλα δεν τρελαινομαι στην ιδέα του fps. Καμία γνώμη για το παιχνίδι ή κάποια άλλη πρόταση;

One more match, I promise..

More
03 Mar 2012 11:30 #105440 by Μιχάλης Μητρόπουλος

theogfilis wrote: Έψαχνα ένα παιχνίδι φτηνο, με σχετικά καλά γραφικά, το οποίο να συνδυάζει πιστολιδι με παρκουρ (περισσότερο απο uncharted & tomb raider). Είδα λίγο το mirror's edge, διάβασα το review και μου φάνηκε καλο, αλλα δεν τρελαινομαι στην ιδέα του fps. Καμία γνώμη για το παιχνίδι ή κάποια άλλη πρόταση;

To mirror's edge είναι όντως ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν νομίζω να βρεις στην κατηγορία που ψάχνεις (Parkour and FreeRunning) κάτι καλύτερο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Το θέμα είναι ότι εαν θυμάμαι καλά δεν έχει καθόλου πιστολίδι από μέρους σου.Δηλαδή η κοπέλα που χειρίζεσαι δεν μπορεί να κουβαλήσει κάποιο όπλο ώστε να πυροβολήσει ή οτιδήποτε τέτοιο.Εσένα εννοείται ότι σε κυνηγάνε συνεχώς στις ταράτσες (και με όπλα) αλλά οι δικές σου κινήσεις βασίζονται αποκλειστικά στον αφοπλισμό και στα "ακροβατικά" σου!

More
03 Mar 2012 11:59 #105441 by Σπύρος Τσιμπάκης

halismi wrote:

theogfilis wrote: Έψαχνα ένα παιχνίδι φτηνο, με σχετικά καλά γραφικά, το οποίο να συνδυάζει πιστολιδι με παρκουρ (περισσότερο απο uncharted & tomb raider). Είδα λίγο το mirror's edge, διάβασα το review και μου φάνηκε καλο, αλλα δεν τρελαινομαι στην ιδέα του fps. Καμία γνώμη για το παιχνίδι ή κάποια άλλη πρόταση;

To mirror's edge είναι όντως ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν νομίζω να βρεις στην κατηγορία που ψάχνεις (Parkour and FreeRunning) κάτι καλύτερο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Το θέμα είναι ότι εαν θυμάμαι καλά δεν έχει καθόλου πιστολίδι από μέρους σου.Δηλαδή η κοπέλα που χειρίζεσαι δεν μπορεί να κουβαλήσει κάποιο όπλο ώστε να πυροβολήσει ή οτιδήποτε τέτοιο.Εσένα εννοείται ότι σε κυνηγάνε συνεχώς στις ταράτσες (και με όπλα) αλλά οι δικές σου κινήσεις βασίζονται αποκλειστικά στον αφοπλισμό και στα "ακροβατικά" σου!

Μπορείς να πυροβολήσεις στο mirrors edge απλα μην περιμενεις πολυ πιστολιδι καθως η φιλοσοφια του παιχνιδιου είναι άλλη... τρέχα