Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
23 Dec 2011 16:59 #103169 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Half Life σου προτείνω, μπορεί σήμερα να μην έχει την απήχηση που είχε παλιότερα ωστόσο παραμένει μια πολύ καλή εμπειρία.

Εγώ απέκτησα God of War 3 (δεν έχω παίξει τα πρώτα 2), Heavy Rain και Ico Collection. Ποιο μου προτείνετε να αρχίσω πρώτα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
23 Dec 2011 22:43 #103183 by Παναγιώτης Σεντουκάς

draginfable wrote: Heavy Rain δαγκωτό!

καλο για αρχη.το god of war 3 θα σου ελεγα να μην το αρχισεις μεχρι να παιξεις τα αλλα 2(και τα αλλα 2 για το psp μη σου πω.αντε τυχερε εχουν βγει ολα για το ps3 :D ).δεν θα πιασεις ολο το epicness αμα δεν ξερεις ολη την ιστορια

More
01 Jan 2012 15:42 #103412 by Unbeaten
Λοιπόν κοιτάξτε ,έχω έναν πολύ παλιό υπολογιστή και θέλω να αγοράσω ένα πολεμικό παιχνίδι για αυτό ,αλλά δεν μπορώ να το κάνω καθώς ,θα σας δώσω 2 παραδείγματα , πέρσι δεν μπορούσα να βάλω το PRO 2011 λόγο των γραφικών και πρίν από λίγες μέρες προσπάθησα να βάλω το Call of duty 5(World at War) και μου έβγαλε πάλι σφάλμα για τον ίδιο λόγο .
1.Ποιο πολεμικό παιχνίδι θα μου προτείνατε για να αγοράσω ( για υπολογιστή πάντα ) που να μην είναι call of duty - ή να είναι ένα call παλιό ας πούμε το 4 - και να είναι και σε προσιτή τιμή εννοείτε.

More
02 Jan 2012 14:26 #103431 by Άγγελος Φασούλης
Δώσε μας αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου για να σου βρούμε κάτι.

More
03 Jan 2012 23:04 #103480 by theogfilis
Επιτέλους, θα τσιμπήσω το Uncharted 3. Αξίζει, όμως, να δώσω άλλο ένα 20αρι για να πάρω και το "Among Thieves"΄ή δεν έχει να μου προσφέρει κάτι περισσότερο απ' αυτά που μου προσέφερε το "Drake's fortune" κι απ' αυτά που θα μου προσφέρει το "Drake's deception";

One more match, I promise..

More
03 Jan 2012 23:13 #103482 by Άγγελος Φασούλης
Προφανώς και αξίζει να πάρεις και το 2. Είναι εξίσου καλό,έχει εξαιρετικά γραφικά και έχει περισσότερα chapter από το πρώτο. Επίσης παίξε το πριν το τρία για να μην έχεις κενά(δεν έχω παίξει ακόμα το τρία, οπότε δεν ξέρω αν και τι κενά θα σου αφήσει).

More
05 Jan 2012 08:46 #103520 by nkatsar
Καλημερα, ψάχνω για κανενα καλο offline co-op παιχνιδι για ps3, για να παίζω με κοπέλα. Έχω ηδη τα Buzz, Little Big Planet, Dead Nation, Resident Evil 5, Trine, dungeon siege 3 Lego games, και το Lara Croft and the guardian of light. Καμιά προταση? κατι σαν το ara Croft yparxei? Ευχαριστώ..

More
06 Jan 2012 12:51 #103552 by Άγγελος Φασούλης
Αν σου αρέσουν παιχνίδια του στυλ Dead Nation και Lara Croft and the guardian of light δοκίμασε το Alien Breed, το οποίο μπορείς να το βρεις στο psn(Θα κάνω edit σε λίγο να σου γράψω και τιμές).

Edit:

Alien Breed: Impact 8.99 :euro:
Alien Breed 2: Assault 4.49 :euro:
Alien Breed 3: Descent 4.49 :euro:

More
11 Feb 2012 01:52 #104689 by zed
Ψάχνω game Windows , single player rpg , στυλ Gothic/Fable..aka 3rd Person view, setting Japan feudal warfare ε με κανα ninja ή samurai :ninja: :ninja: , κατά προτίμηση μέχρι το '07, καλό θα ήταν αν υπήρχε και στο Steam

:-k :-k :-k