Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
23 Jul 2011 15:22 #96511 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εξαρτάται απο το πόσο δυνατό pc έχεις. Υπάρχουν και άλλα NFS (με σειρά παλαιότητας) Most Wanted, Carbon, Undercover κ.α. Τώρα το τελευταίο δεν το έχω παίξει, αλλά τα προηγούμενα 2 που είπα είναι πολύ καλά. Εκτός και αν έχεις καινούριο pc οπότε μπορείς να πας σε κάτι εντελώς καινούριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2011 15:29 #96515 by oxachris
Πολυ καλο ειναι το PC μου... Αν γνοριζεται καποιο καινουργειο να μου προτεινεται... :wink:

More
23 Jul 2011 15:38 #96518 by Άγγελος Φασούλης
Τότε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Need for Speed: Hot Pursuit, Gran Tourismo 5 και Need for Speed Shift 2.

More
23 Jul 2011 16:09 #96520 by eliminator

draginfable wrote: Τότε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Need for Speed: Hot Pursuit, Gran Tourismo 5 και Need for Speed Shift 2.

Gran Turismo 5 για PC? Αποκλειστικό του ps3 δεν είναι ή κάνω λαθος;

More
23 Jul 2011 16:43 #96522 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Έχω την εντύπωση ότι είναι αποκλειστικότητα του ps3 οπότε δεν μπορείς να το παίξεις σε pc. Αυτές τις μαγκιές θα τις κάνουν μόνο τα Win8 με το Xbox :P

More
24 Jul 2011 14:47 #96579 by oxachris
Αυτα ομως ειναι παιχνδια με supercars και επισημους αγωνες... προτιμαω κατι σε πιο real... :)

Edit: Ποια η αποψη σας για το Need For Speed World και Need for speed Undercover??

More
24 Jul 2011 17:20 #96589 by Άγγελος Φασούλης
Το world δεν το έχω παίξει, αλλά το undercover είναι πάρα πολύ καλό ειδικά άμα σκεφτείς ότι είναι παιχνίδι του 2008. Διάβασε τα reviews και των δύο για να πάρεις μία γεύση. Need for Speed: Undercover Review & Need for Speed: World Review

More
29 Aug 2011 11:27 #97785 by GeoT21
Παιδιά βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα. Ποιο να πάρω; inFamous 2 ή το Deus Ex Human Revolution;

More
29 Aug 2011 15:02 #97789 by Μάνος Γρυπάρης

oxachris wrote: Αυτα ομως ειναι παιχνδια με supercars και επισημους αγωνες... προτιμαω κατι σε πιο real... :)

Edit: Ποια η αποψη σας για το Need For Speed World και Need for speed Undercover??

Αγόρασε κάποιο από την σειρά Dirt της Codemasters.
Need for Speed World είναι free. Googlισέ το και παίξτο. Αλλά δεν προσφέρει και πολλά.
Need for Speed Undercover εμένα μου άρεσε το σενάριό του μέχρι τέλους.

GeoT21 wrote: Παιδιά βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα. Ποιο να πάρω; inFamous 2 ή το Deus Ex Human Revolution;

Deus Ex. Το Infamous 2 δεν είχε πολλές σοβαρές διαφορές από το 1ο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Aug 2011 15:14 #97791 by Μπάμπης Γιαλαμάς

GeoT21 wrote: Παιδιά βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα. Ποιο να πάρω; inFamous 2 ή το Deus Ex Human Revolution;

Θα προτείνω και εγώ το Deus Ex...πάρα πολύ καλός τίτλος και αν έχεις και steam account μπορεί να δεις κάποια σχετική προσφορά με αυτό!