Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
03 Oct 2011 12:22 #99512 by Μπάμπης Γιαλαμάς

alxlightning wrote: Αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το warcraft 3. Υπάρχουν φήμες πως θα κυκλοφορήσει και 4, αλλά ως τότε, έχετε να μου προτείνετε τίποτα παρόμοιο?

League of Legends, και αν σε ενδιαφέρουν τα RPG δοκίμασε το DC Universe Online που γίνεται Free 2 play σύντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2011 17:23 #99681 by Γιώργος Αρναούτογλου
Γεια χαρά σε όλους.

Ψάχνω προτάσεις για παιχνίδια που είναι για 2 άτομα να παίζουν παρέα (και ιδανικά ταυτόχρονα).
Όπως πχ το Resident Evil 5 Gold Edition που παίζουν 2 άτομα με split screen.

Το είδος παιχνιδιών είναι αδιάφορο. Είτε co-op είτε versus.

Ευχαριστώ

More
05 Oct 2011 17:41 #99685 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ που είμαι περισσότερο των fps θα σου προτείνω Killzone 3 και Resistance 3.

More
05 Oct 2011 17:50 #99687 by eliminator

nightowl3 wrote: Γεια χαρά σε όλους.

Ψάχνω προτάσεις για παιχνίδια που είναι για 2 άτομα να παίζουν παρέα (και ιδανικά ταυτόχρονα).
Όπως πχ το Resident Evil 5 Gold Edition που παίζουν 2 άτομα με split screen.

Το είδος παιχνιδιών είναι αδιάφορο. Είτε co-op είτε versus.

Ευχαριστώ

Σου προτείνω από fps το Killzone 3 το όποιο έχει πολύ καλό co-op.
Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης tekken 6, pro 12, fifa 12 που είναι ιδανικά για παρέα.

More
06 Oct 2011 12:10 #99728 by Γιώργος Αρναούτογλου
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Ναι φυσικά τα tekken, pro και fifa ξέχασα να τα αναφέρω ως δεδομένα στην κατηγορία αυτή.

More
24 Oct 2011 10:05 #100561 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Σε λίγες μέρες θα πάρω το Ico & Shadow of the Colossus HD αλλά θα ήθελα να πάρω άλλο ένα game μαζί μ' αυτό και είμαι ανάσεμα σε Red Dead Redemption Game Of The Year Edition & Portal 2 και τα δύο έχουν ίδια τιμή (€29.45).Πιο μου προτείνετε?

More
24 Oct 2011 11:38 #100562 by Stathis Yannacopoulos

rapperdelis wrote: Σε λίγες μέρες θα πάρω το Ico & Shadow of the Colossus HD αλλά θα ήθελα να πάρω άλλο ένα game μαζί μ' αυτό και είμαι ανάσεμα σε Red Dead Redemption Game Of The Year Edition & Portal 2 και τα δύο έχουν ίδια τιμή (€29.45).Πιο μου προτείνετε?

Και τα 2 παιχνιδια που αναφερες ειναι τρομερες επιλογες. Το Red Dead (και μαζι με το expansion) θα σου δωσει εγγυημενα 30-40 ωρες παιχνιδιου και αν ψαχνεις πραγματα και δοκιμασεις και το multi-player μιλαμε για πολλες ωρες. Εμενα πχ οτο παιχνιδι με 76% ολοκληρωμενο μου εχει γραψει 22 σχεδον ωρες. Βαλε σιγουρα ενα 6-7 ωρες ακομα για το undead nightmare το οποιο αν και το εχω τελειωσει ειμαι στο 50%. 30 ωρες περιπου που αν το ζοριζα πηγαινουν ανετα 40. Multiplayer εχω 70 ωρες ( θελει υπομονη μεχρι να μπεις σε αυτο το κομματι και να μη ξενερωνεις αν δεν τα πηγαινεις καλα)

To portal 2 ειναι αλλη κατηγορια παιχνιδιου. Puzzle-platform οχι παρα πολυ μεγαλο σε διαρκεια αλλα πραγματικο διαμαντι.

Ειναι αποκλειστηκα θεμα γουστου τι θα επιλεξεις. Οποιο ειδος σου αρεσει περισοτερο απο τα 2

More
24 Oct 2011 13:08 #100567 by eliminator

rapperdelis wrote: Σε λίγες μέρες θα πάρω το Ico & Shadow of the Colossus HD αλλά θα ήθελα να πάρω άλλο ένα game μαζί μ' αυτό και είμαι ανάσεμα σε Red Dead Redemption Game Of The Year Edition & Portal 2 και τα δύο έχουν ίδια τιμή (€29.45).Πιο μου προτείνετε?

Red Dead Redemption, πολύ καλό παιχνίδι, θα αργήσεις να το βαρεθείς πολλές ώρες gameplay.

More
24 Oct 2011 13:39 #100569 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Έχεις παίξε το Portal 1? Half-life τίποτα? Αν ναι παίρνεις Πορταλ 2 για να παίξεις για δυο-τρεις μέρες. Αλλιώς για διαρκή απασχόληση παίρνεις RDR

PC user forever !!!

More
20 Nov 2011 13:39 - 21 Nov 2011 13:10 #101643 by glaz_7
Γεια σας παιδια....Λοιπον εχω ενα laptop το hp 630 ( h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 86782.html ) το εχω με celeron dual core T330 ΚΑΙ RAM 2GB οσο για VGA Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family......Μου αρεσουν τα fps,strategy,action και strategy....Βεβαια θα συμβιβαζομουν και με κατι αλλο λογο των χαμηλων δυνατοτητων του laptop.........Τι θα μου προτινατε???????
Last edit: 21 Nov 2011 13:10 by glaz_7.