Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
26 Nov 2011 17:37 #101898 by xristinaga
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω και αυτό! Ελπίζω να είναι εύκολο και να μην θέλει εκατομμύρια clicks για να βρω τα αντικείμενα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2011 16:05 #101980 by vradipous1
Γειά σας..
Έχω pc . Θέλω να βρώ ένα παιχνίδι παρόμοιο με το medal of honor breakthrough..πάνω κάτω ίδια όπλα...ίδιες δυνατότητες του παίχτη..
THX..!!

More
28 Nov 2011 22:29 #101999 by Άγγελος Φασούλης
Αν μιλάς για παιχνίδι στον Δεύτερο παγκόσμιο δοκίμασε το αμέσως επόμενο, Medal of Honor: Pacific Assault.

More
05 Dec 2011 01:24 #102425 by Παναγιώτης Σεντουκάς
ειναι περισσοτερο αν αξιζει να το παιξω παρα ποιο να παιξω

για καιρο ακουγα για το folklore(ps3)αλλα παντα το αγνοουσα(λογω του ξενερωτου boxart υποθετω :p)

σημερα ειδα footage και τελικα μου κινησε το ενδιαφερων,μιας και μοιαζει να ειναι ο τυπος του παιχνιδιου που μου αρεσει.θελω να μου πει καποιος που το εχει παιξει αν αξιζει,σε θεμα gameplay,controlls,αν εχει τιποτα σπαστικο που χαλαει την εμπειρια,τετοια πραγματα

More
06 Dec 2011 14:07 #102507 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ έπαιξα το demo και μπορώ να πω πως μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει καθώς μπορείς να το βρεις σε πολύ περιορισμένα μαγαζιά και σε πολύ υψηλή τιμή. :-k

More
06 Dec 2011 14:58 #102514 by Παναγιώτης Σεντουκάς
ναι,τα ιδια πραγματα θα ελεγα και εγω αφου επαιξα το demo.και ψαχνωντας το λιγο βλεπω οτι πραγματι ειναι αρκετα ακριβο(και απ οτι ακουω ειναι μικρο σε διαρκεια οποτε δεν θα αξιζε).θα παιξω λιγο ακομα με το demo και αν το θελω τελικα ειτε θα το παρω απ το εξωτερικο σε ποιο λογικη τιμη ειτε θα ψαξω μπας και το εχουν ξεχασμενο σε κανα καταστημα

More
06 Dec 2011 17:14 #102517 by vradipous1
Το Medal of Honor: Pacific Assault το έχω παίξει..Πολύ καλό και αυτό

More
06 Dec 2011 20:49 #102525 by Άγγελος Φασούλης
Το Call of Duty World at War το έχεις παίξει;

More
22 Dec 2011 16:34 #103152 by call of duty
τα TOP 15 GAMES εδω

[youtube:hzybnfkz]
[/youtube:hzybnfkz]

More
23 Dec 2011 15:50 #103168 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Λοιπόν κατέβασα από το Steam τώρα στις εκπτώσεις το Portal 2, Metro 2033 και όλα τα half-life (7 σύνολο). Μόλις τερμάτισα το Portal και θέλω να ασχοληθώ με το επόμενο παιχνίδι. Ποιο να παίξω όμως? Να παίξω το Μετρό και μετά να παίξω όλα υα Half-life ή αντίστροφα? Και όταν πάω να παίξω το half-life, να παίξω το orginal ή το source. Τα δύο expansion του original είναι είναι έτσι και αλλιώς μόνο στην Goldsrc μηχανή γραφικών. Άντε, ακούω προτάσεις. Και αν έχει καμιά πολύ καλή προσφορά το Steam πάλι πείτε μου.

PC user forever !!!