Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
22 May 2012 10:31 #108062 by nikitaras
God of war collection και θα περάσεις τέλεια. για τη δυσκολία δεν ξέρω, αλλά το Gameplay είναι καλόοο[/quote]

ΕΝΑ ΚΑΛΟ shooter game? ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2012 10:37 #108064 by nikitaras

Patatokeftes6 wrote: Κάτι που θα σου πάρει πολύ ώρα να τερματίσεις,μπορείς να βρείς φτηνά και α3ίζει ειναι το "Red Dead Redemption"...
Παλιό και καλο :D
Γιατί τα καινούρια είναι και ακριβά.
Και βασικά πριν να πας να τα σκάσεις στο Public,Πλαισιο etc κλεφτομάγαζα ψά3ε μπας και το βρείς που8ενά μεταχειρισμένο για κάνα 10αρακι ευρώ. (εγω μεταχειρισμένα αγοραζω -χωρίς γρατζουνιές φυσικα)

ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΜΕΧΡΙ 60 EURO ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΡΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΟ EBW ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ...

More
22 May 2012 11:04 #108065 by nikitaras
ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ DEAD SPACE 2 Η INFAMOUS 2... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ??? ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΟΡΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

More
22 May 2012 12:07 #108068 by eliminator
Το Infamous 2 θα σε κρατησει περισσότερο αλλα το Dead Space 2 είναι καλύτερο σαν παιχνίδι...Δε ξέρω, βάζεις δύσκολα δική σου επιλογή.

More
22 May 2012 12:45 #108075 by nikitaras

eliminator wrote: Το Infamous 2 θα σε κρατησει περισσότερο αλλα το Dead Space 2 είναι καλύτερο σαν παιχνίδι...Δε ξέρω, βάζεις δύσκολα δική σου επιλογή.

ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ INFAMOUS 2 ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ. ΤΟ ΒΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ....

More
22 May 2012 15:44 #108086 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν μην γράφεις κεφαλαία και διάβασε τους κανόνες του forum.

Κατά δεύτερον το Infamous 2 είναι πιο εύκολο από το Dead Space 2 άρα θα κάνεις καλή επιλογή (αν και οποιοδήποτε από τα 3 Uncharted είναι καλύτερο από τα Infamous, εκτός κι αν έχεις παίξει όλα τα Uncharted στο παρελθόν).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 May 2012 21:44 #108098 by nikitaras

Manos wrote: Καταρχήν μην γράφεις κεφαλαία και διάβασε τους κανόνες του forum.

Κατά δεύτερον το Infamous 2 είναι πιο εύκολο από το Dead Space 2 άρα θα κάνεις καλή επιλογή (αν και οποιοδήποτε από τα 3 Uncharted είναι καλύτερο από τα Infamous, εκτός κι αν έχεις παίξει όλα τα Uncharted στο παρελθόν).

γιατι ειναι κακο να γραφω κεφαλαια? anyway,1ον δεν θελω το παιχνιδι να ειναι δυσκολο η ευκολο εε αν το βαλεις στο easy θα ειναι ευκολο αν το βαλεις στο hard θα ειναι δυσκολο. 2ον το uncharted 3 το εχω τερματιση και δεν θελω να παρω τωρα τα προιγουμενα. 3ον ειδα το infamous 2 και δεν μου αρεσαν πολυ τα γραφικα.

More
22 May 2012 22:15 #108100 by nikitaras
διαβασα το review του dead space 2 και μου αρεσε περισσοτερο

More
23 May 2012 12:15 #108110 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά μπορείς απλά να δεις στο youtube video με gameplay των παιχνιδιών και να δεις τι σου αρέσει περισσότερο.

More
23 May 2012 13:54 #108117 by Μάνος Γρυπάρης
Τα Uncharted 1 και 2 είναι ωραίο να τα παίξεις κι ας έχεις τερματίσει το 3. Είναι τα κορυφαία action games στο PS3.

Επίσης όλα τα Mass Effect έχουν 5 επίπεδα δυσκολίας και μπορείς να τα ρυθμίσεις όπως θέλεις, άρα εξυπηρετούν τον σκοπό σου (δεν είναι τόσο RPG όσο νομίζεις, περισσότερο σε Action Shooter παραπέμπουν).

Το Dead Space είναι Action με στοιχεία Horror, απλά το επίπεδο δυσκολίας του κατά την άποψή μου είναι υψηλό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)