Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
10 Oct 2012 14:59 #113147 by Παναγιώτης Γαζής
Αν και εχω ξανακανει την ιδια ερωτηση, τωρα που περασε λιγος καιρος θα την επαναλαβω, μηπως και εχει βγει τιποτε καινουριο...

Παιζω σε PC, σχεδον αποκλειστικα sports games και racing games (Fifa, Nba 2k, F1) αλλα ψαχνω να παιξω και κανα αλλο παιχνιδι. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο που να ΜΗΝ εχει επιστημονικη φαντασια ( μαγικες δυναμεις ηρωων, spells κλπ ) ουτε να ειναι δρακουλιαρικο. Θελω κατι..."λογικο".

Ψαχνω για κανενα fighting game, κανενα σε εποχη assassins creed που να με κρατησει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2012 15:09 #113148 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά να σου πω επιστημονική φαντασία είναι άσχετο με την παρένθεση. Επιστημονική φαντασία έχει σχέση με μέλλον. Είτε αυτό είναι διαστημόπλοια κλπ σε φάση Mass Effect, είτε πιο προσγειωμένο, σε φάση Deus Ex. Ακόμα και τα Half Life θα θεωρούνταν sci-fi (science fiction -> επιστημονική φαντασία). Κάτι τέτοιο θα γούσταρες;

More
10 Oct 2012 15:17 #113149 by Παναγιώτης Γαζής

Zaratoth wrote: Βασικά να σου πω επιστημονική φαντασία είναι άσχετο με την παρένθεση. Επιστημονική φαντασία έχει σχέση με μέλλον. Είτε αυτό είναι διαστημόπλοια κλπ σε φάση Mass Effect, είτε πιο προσγειωμένο, σε φάση Deus Ex. Ακόμα και τα Half Life θα θεωρούνταν sci-fi (science fiction -> επιστημονική φαντασία). Κάτι τέτοιο θα γούσταρες;

Οχι...Γενικως επιστημονικη φαντασια και...δρακουλιαρικα δεν μου αρεσουν καθολου.

More
10 Oct 2012 15:45 #113150 by Βασίλης Σπετσιέρης
Sleeping dogs.Action adventure game στο Hong Kong με ΠΟΛΥ ξύλο και πολλές κινήσεις.

More
10 Oct 2012 15:53 #113152 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Βασικά επιστημονική φαντασία είναι έργα φαντασίας του συγγραφέα αλλά που "πατάν" πάνω σε επιστημονικά δεδομένα, δείτε πχ το κλασσικό έργο της Οδύσσειας του Διαστήματος και το Ράμα του Αρθουρ Κλαρκ. Τουλάχιστον έτσι θέλω να τα ξεχωρίζω εγώ :) Αν και απο το '80 που διαβάζω αυτό το είδος, θεωρούσαν όλα τα έργα που έχουν να κάνουν με το μέλλον ή/και το διάστημα, όπως λέει και ο φίλος Zaratoh, επιστημονικής φαντασίας άσχετα αν δεν βασίζονταν σε επιστημονικά δεδομένα.
Αν και ο ορισμός εδώ που τα λέμε είναι πολύ δύσκολος. Τα βιβλία του Ιούλιου Βερν είναι και αυτά επιστημονικής φαντασίας και θεωρούνται τέτοια ακόμα και σήμερα.

Μακρηγόρησα και χωρίς να σου έχω απαντήσει φίλε gazp. Γνώμη μου είναι να δεις κάποιο κλασσικό adventure γιατί τα περισσότερα fighting είναι είτε με δράκους, ξωτικά κλπ είτε επιστημονικής φαντασίας.

More
10 Oct 2012 16:13 #113153 by Κώστας Προμπονάς
@gazp:

Αν θες δοκίμασε το Splinter Cell: Conviction, έχει καλό stealth και εντυπωσιακό mode όπου αιφνιδιάζεις τους εχθρούς.

Αν σου αρέσουν τα sandbox, δες και το Just Cause 2. Όμορφο παιχνίδι, όπου χρησιμοποιείς ένα γάντζο για να κάνεις...πράγματα και θαύματα. Τώρα το βρίσκεις φτηνά.

Αν σου αρέσει πιστολίδι με bullet time, δες το Stranglehold (εδώ θα πρέπει να δείξεις λίγο υπομονή μέχρι να συνηθίσεις το χειρισμό) .

Τέλος, τα δύο Batman, Arkham Asylum & Arkham City έχουν πολύ καλά fighting mechanics (αν και μάλλον θεωρούνται sci-fi, πάντως ο Batman υποτίθεται είναι ο μόνος super ήρωας χωρίς μαγικές δυνάμεις :rolleyes: )

More
10 Oct 2012 16:30 #113156 by Νικολής Ασημάκης

Misfit wrote: Τέλος, τα δύο Batman, Arkham Asylum & Arkham City έχουν πολύ καλά fighting mechanics (αν και μάλλον θεωρούνται sci-fi, πάντως ο Batman υποτίθεται είναι ο μόνος super ήρωας χωρίς μαγικές δυνάμεις :rolleyes: )

Έχει όμως τους κακούς των comic, που αρκετοί έχουν σούπερ δυνάμεις. Ή είναι αφύσικοι (βλέπε Killer Croc)

More
10 Oct 2012 17:37 #113167 by Γιώργος
Χαχαχαχα!!! "Δρακουλιάρικα" τα έλεγε η γιαγιά μου! :D

More
26 Oct 2012 20:29 #113732 by Eluse
είμαι ανάμεσα σε 2 παιχνίδια.

Metal Gear Solid 4 και Guildwars 2.

:rolleyes:

Μιλάμε γαι δύο διαφορετικά εντελώς genres. Μου αρέσουν και τα δύο το ίδιο (τα έχω δοκιμάσει), η διαφορά τιμής (20ευρω) δεν αποτελεί κριτήριο...και είμαι ...αναποφάσιστος.

Στο review βλέπω το MGS έχει 9.5 έναντι του 9 στο GW2 (στην αντοχή) Κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό ? (δεδομένου οτι δεν θα παίξω το MGS4 ονλαιν και βλέπω competion times <30ωρες...)

More
26 Oct 2012 21:12 #113733 by Νικολής Ασημάκης
Το online του MGS4 έχει κλείσει ή πρόκειται να κλείσει εδώ κοντά έτσι κι αλλιώς. Η ιστορία του τα σπάει. Προσωπικά θα διάλεγα αυτό, καθώς ξέρω πως τα mmo τα παρατάω πανεύκολα. Αλλά και το GW2 έχει καλή ιστορία (στη beta που έπαιξα μου άρεσε) και τη δείχνει αρκετά καλά. Αν έχεις παρέα έτοιμη, θα πρότεινα GW2, αλλιώς MGS4.