Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Trivial Pursuit? Εννοείς puzzle? Αν ναι, τσέκαρε machinarium, braid, corgs και fez. Πέρα από το ότι θέλουν όλα πολύ μυαλό δεν έχουν κανέναν άλλο κοινό.....sa7 wrote: Μπορείτε να προτείνετε games σε στυλ Trivial Pursuit? Και ειδικά στα ελληνικά αν ξέρετε. Ευχαριστώ.
HourFiend wrote: Θέλω πρόταση...
PC, mystery και να τερματίζει δύσκολα....
Δε με ενδιαφέρει να μοιάζει με κάποιο.. Αρκεί να είναι μυστήριο και να τερματίζει ΔΥΣΚΟΛΑ....
HourFiend wrote: Θέλω πρόταση...
PC, mystery και να τερματίζει δύσκολα....
Δε με ενδιαφέρει να μοιάζει με κάποιο.. Αρκεί να είναι μυστήριο και να τερματίζει ΔΥΣΚΟΛΑ....
Zaratoth wrote: Δεν ήταν πια και τόοοοσο δύσκολο το Scratches.
Μπορεί το gameplay τους να μην έχει καμία σχέση όμως έχουν δυνατό story (ασχέτως εάν στο the last of us δεν έχεις επιλογές που επηρεάζουν το story όπως στο Heavy rain) Δεν έχω πρόβλημα σχετικά με την παλαιότητα που έχουν όμως επειδή δεν έχω ακουστά αυτά τα παιχνίδια μπορείς να μου δώσεις μια σφαιρική εικόνα για τι περί τίνος πρόκειται?Lordwinter wrote: Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ του The Last of Us και του Heavy Rain. Παρόλα αυτά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό και εμένα είναι το Fahrenheit. Μπορείς παρόλα αυτά να δοκιμάσεις και αρκετά παλιότερα cinematic adventures όπως τα δύο Phantasmagoria.