Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
07 Sep 2013 01:17 #131805 by Γιάννης Σκιαδάς
Δεν μου πέρασε από το μυαλό και είναι και πολύ καλό παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι τα άλλα δύο κάνουν περίπου 15 ευρώ και αυτό 30. Δεν θα με ένοιαζε πολύ η τιμή αν δεν έβγαιναν οι κονσόλες νέας γενιάς φέτος και τόσα καινούργια παιχνίδια. Αν πάρω αυτό θα πρέπει να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για να πέσει η τιμή αλλά μετά θα έχει βγει το xbox one ή θα κυκλοφορήσει το 2014 και θα υπάρχει το killing instinct που φαίνεται τρομερό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2013 01:40 #131812 by AlexMastermind
Εγώ έχω PC και Xbox 360 και θα ήθελα ένα παιχνίδι που να μοιάζει με το L.A. Noire ή το Mafia 2.

More
07 Sep 2013 02:59 #131817 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Φίλε AlexMastermind, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η σειρά The Godfather, τσεκαρε:

The Godfather:
www.gameworld.gr/news/action/item/415-2009-09-29-20-05-10

The Godfather II:
www.gameworld.gr/reviews/item/10586

More
20 Sep 2013 16:19 #132500 by Alex Filos
Μου μπήκε στο μυαλό πρόσφατα να πάρω ένα Xbox 360. Έχω Playstation 3 και gaming PC οπότε δεν μου λείπονται τα games αλλά δεν είχα την ευκαιρία να παίξω Xbox exclusives. Σίγουρα δεν είναι πολλά που αξίζουν αλλά υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα, έστω, με τη λογική ότι μπορώ να βρω ένα μεταχειρισμένο για 100 ευρώ και τα παιχνίδια για κάτω από 10 ευρώ το ένα.

Η ερώτηση μου είναι αν έχετε κάποια Xbox-exclusives να μου προτείνετε, ώστε να δω αν μαζεύονται αρκετά παιχνίδια για να δικαιολογήσουν μια τέτοια αγορά.

Ξέρω ήδη τα Fable 2, όλα τα Halo μετά το 2 και τα Gears of Wars 2 και 3 (αν και δεν παίζω γενικώς shooter και ακόμα χειρότερα όταν είναι με χειριστήριο) και το Saints Row 1.

More
20 Sep 2013 17:39 #132509 by Stathis Yannacopoulos

Vitril wrote: Η ερώτηση μου είναι αν έχετε κάποια Xbox-exclusives να μου προτείνετε, ώστε να δω αν μαζεύονται αρκετά παιχνίδια για να δικαιολογήσουν μια τέτοια αγορά.

Ξέρω ήδη τα Fable 2, όλα τα Halo μετά το 2 και τα Gears of Wars 2 και 3 (αν και δεν παίζω γενικώς shooter και ακόμα χειρότερα όταν είναι με χειριστήριο) και το Saints Row 1.

Τα πιο δυνατα αποκλειστικά τα είπες. Halo, Gears και Fable. Σε αυτά πρόσθεσε τα Forza αν σου αρέσουν τα racing. Ένα ακόμη παιχνιδάκι απο τα launch της κονσόλας είναι το ΚΑΜΕΟ το οποίο είναι action adventure ( τεχνολογικά αρκετά ξεπερασμένο αλλα καλο) Άλλα παιχνίδια που πρόχειρα θυμάμαι είναι τα 2 Crackdown (οκ παιχνίδια), το bullet witch (επίσης παλιό και με το ζόρι μέτριο), το ninenty-nine nights (μέτριο) Perfect Dark Zero (παιχνίδαρος αλλα απο τα πρώτα της κονσόλας) και κάποια ακόμα με πολλά να είναι αδιάφορα κινεκτ.

Αν αξίζουν? Χμμ απο την στιγμή που λες οτι δεν σου αρέσουν τα shooter (σημείωση το gears ειναι 3rd person και νομίζω οτι σε αυτή την κατηγορία το cont. είναι καλύτερος τρόπος χειρισμόυ) δεν ξέρω κατα πόσο θα σε ικανοποιούσε μια τέτοια κίνηση. Αν μου έλεγες οτι είσαι λάτρης των shooter θα σου έλεγα πάρε Halo 3-4, Reach, Anniversary και όλα τα gears και λιώσε... Τώρα δεν μπορώ να το πω αυτό.

Εγώ θα σου μιλήσω ως gamer που στην παρούσα gen είχα μονο xbox.

Το δυνατό σημείο του xbox απέναντι στο ps και μάλιστα τόσο σημαντικό που με έκανε να μη μετανιώσω στιγμή (πέρα απο το controller που εγώ θεωρώ μακραν το καλύτερο σε κονσόλα) ήταν το xbox live. Πέρα απο το γεγονος οτι πρόκειτε για μια πολύ σταθερή υπηρεσία το γεγονός οτι έδινε την δυνατότητα να έχεις cross-game parties εκανε την διαφορά. Στο xbox μπορούσες (μπορείς) να δημιουργήσεις παρέες και να μιλάς με άτομα ανεξάρτητα το παιχνίδι που παίζεις. Τα αποκλειστικά του εμένα προσωπικά λίγο με ενδιέφεραν.

Αν στην παρούσα φάση μου έλεγε κάποιος πιο κονσόλα να πάρω αποκλειστικά για τα games θα του έλεγα ps3. Απλά αυτή η δυνατότητα που έδινε το live έκανε την διαφορά. Σπάνια έπαιζα μόνος μου κάποιο game χωρίς να μιλάω για διάφορα με κάποιο φίλο και γενικά όλο αυτό έκανε την φάση πιο ευχάριστη.

Στην περίπτωση σου δεν ξέρω αν αξίζει να προβείς σε μια τέτοια αγορά στην παρούσα χρονική στιγμή. Η αγορά ΜΤΧ παιχνιδιών είναι επίσης πιο δυνατή στην Ελλάδα στο ps3. Eγώ στην θέση σου θα άφηνα τα χρήματα στην άκρη για να πάω για next-gen κονσόλα. Αν έχεις μεγάλη οικονομική άνεση οκ βρες ένα ΜΤΧ 360 και δοκίμασε. Σε αντίθετη περίπτωση απλά προχώρα παρακάτω.

More
23 Sep 2013 17:00 #132650 by Alex Filos
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον θα περιμένω μπας και το βρω ακόμα φτηνότερο σε μερικούς μήνες. Άλλωστε έχω μπόλικα παιχνίδια σε PC και PS3 για την ώρα. Θυμήθικα και ένα ακόμα ενδιαφέρον exclusive, το Lost Odyssey.

Για καινούριες κονσόλες έχω τον εξής κανόνα: ποτέ μην πάρεις νέα κονσόλα πριν τα 3 πρώτα χρόνια κυκλοφορίας της. Από τη μία δεν έχει παιχνίδια και από την άλλη αν έχει προβλήματα θα βγούνε στα 3 πρώτα χρόνια (Red Ring of Death πχ).

More
23 Sep 2013 20:48 #132653 by VTW
Εχω PS3 και θελω να ρωτησω ποιο παιχνιδι θεωρειτε καλυτερο για να αποκτησω, το GTA V ή το Watch Dogs? Παρακαλω απαντηστε με επιχειρηματα.

More
23 Sep 2013 21:00 #132654 by Βασίλης Καμακάρης
Watch Dogs 1) ποιο φρέσκια ιδέα σε σχέση με το GTA.
2) Περισσότερες ενέργειες σε σχέση με το GTA.
3) ωραίος σχεδιασμός σε γραφικά.
Μέχρι στιγμής αυτά έχω αν μπορεί κάποιος άλλος να πρόσθεση κάτι :)

More
23 Sep 2013 22:54 #132661 by Alex Filos
Το GTA V γιατί πρώτον, ξέρεις ότι θα είναι καλό ενώ για το Watch Dogs υπάρχουν μόνο ενδείξεις. Μου θυμίζει λίγο την κατάσταση με το πρώτο Assassin's Creed που όλοι περίμεναν ότι θα είναι τρομερό αλλά ήταν μέτριο. (Το 2 διόρθωσε τα πράγματα βέβαια).

Δεύτερον, το GTA V μπορείς να το παίξεις τώρα ενώ το Watch Dogs αργεί ακόμα.

Τρίτον, σχεδόν όλα τα βίντεο που έχουν δείξει για Watch Dogs είναι για PC, PS4 ή XBOX One. Είναι σίγουρο ότι σε PS3 τα γραφικά θα είναι πολύ χειρότερα.

More
23 Sep 2013 23:32 #132664 by Κώστας Προμπονάς

Vitril wrote: Η ερώτηση μου είναι αν έχετε κάποια Xbox-exclusives να μου προτείνετε, ώστε να δω αν μαζεύονται αρκετά παιχνίδια για να δικαιολογήσουν μια τέτοια αγορά.

Good thinking!

Προσωπικά έλοιωσα και απόλαυσα τα εξής exclusive για 360:

-Beautiful Katamari
-Ace Combat 6
-Ridge Racer 6
-Forza 3, 4 & Horizon
-Too Human
-Crackdown 1 & 2 (ειδικά σε multiplayer, πολύ πλάκα)
-Viva Pinata: Trouble in Paradise
-Shadow Complex
-Project Sylpheed
-Perfect Dark Zero

ενώ έπαιξα αλλά δεν μου πολυάρεσαν τα Kameo, Blue Dragon και Infinite Undiscovery

Αυτοί καθεαυτοί οι τίτλοι δεν δικαιολογούν πάντως την αγορά. Αν όμως προσθέσεις και τα HALO 3, 4, Reach & ODST, όπως και GΟW & Fable (ειδικά το 2 πάρα πολύ καλό), έχεις μία ικανή λίστα.
Τα Halo σε split/screen multiplayer είναι πολύ fun και προσφέρουν μοναδική εμπειρία, ειδικά αν έχεις 42+ ιντσες οθόνη.

Έχοντας πει όλα παραπάνω, θέλω να προσθέσω ότι ίσως το μεγαλύτερο κίνητρο για να πάρει κάποιος 360 τώρα, είναι αν τυχόν θέλει να παίξει το Bayonetta. Δεν είναι exclusive αλλά τα σπάει και σε γενική ομολογία το port για το PS3 δεν είναι το ίδιο απολαυστικό. Συγκεκριμένα, ο Ibata το αποκαλεί ώς Platinum's "biggest failure"...
Τέλος, γενικότερα έχω την εντύπωση ότι προς το παρόν τα μεταχείρο για 360 είναι πιο φτηνά από αυτά του PS3.

Ελπίζω να βοήθησα