Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
24 Sep 2013 21:26 - 24 Sep 2013 21:37 #132693 by Γιώργος Μέριανος
Αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιο ελαφρυ παιχνιδι για PC στο οποιο να πολεμας πολλους εχθρους, να εχει δυναμικη μαχη με combo, με αμυνες και αποφυγες, να πολεμας με οπλα οπως σπαθια, δορατα, ασπιδες μαγεια και κλασσικα να εχει αφεντηκα. Κατι σε ancient ή medieval fantasy ή japanese concept. Δεν με νοιαζουν καθολου τα γραφικα αρκει να ειναι ελαφρυ, ουτε αν θα ειναι 2D ή 3D ή pixels. Κατι πχ οπως Bastion, Dark Souls, Dynasty Warriors και αλλα παρομοιου στυλ.
Last edit: 24 Sep 2013 21:37 by Γιώργος Μέριανος .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2013 21:34 #132695 by Βασίλης Καμακάρης
Αν θες κάτι παλιό θα σου έλεγα το Dungeon Siege series και Neverwinter nights.

More
24 Sep 2013 21:42 #132696 by Γιώργος Μέριανος

Vasilis wrote: Αν θες κάτι παλιό θα σου έλεγα το Dungeon Siege series και Neverwinter nights.

Ναι ξερω τα εχω παιξει και μου αρεσαν αρκετα ειδικα το Dungeon Siege :cool: . Δεν θελω να εχω μπροστα μου πολλα εικονιδια και να παταω κλικ απο εχθρο σε εχθρο πχ. Θελω η μαχη να ειναι πιο δυναμικη με combo και parrying οπως στο Dark Souls. Λιγοτερο RPG πιο πολυ action/arcade. Επισης καθολου turn based και no online.

More
More
25 Sep 2013 00:05 #132702 by Alex Filos
Θα σου προτείνω παλιότερα παιχνίδια καθώς δεν κυκλοφορούν πολλά αυτού του είδους πια σε PC.

Devil May Cry 3, το καλύτερο παιχνίδι στην κατηγορία του. Έχουν βγει και το 4 καθώς και το καινούριο για PC αλλά δεν τα έχω παίξει.

Onimusa 3, αρκετά καλό με πολύ περίεργη υπόθεση, μπλέκει φεουδαρχική ιαπωνία με σύγχρονη Γαλλία και δαίμονες. Επίσης χειρίζεσαι τον Jean Reno.

Prince of Persia: Warrior Within. Και τα 3 της τριλογίας Sands of Time είναι εξαιρετικά αλλά το Warrior Within έχει τις πιο προσεγμένες μάχες.

Jedi Knight και Jedi Academy. Δύο από τα καλύτερα Starwars games και ίσως η καλύτερα φτιαγμένη μάχη με lightsaber. Tο Jedi Knight το παίζεις ως shooter για μερικές πίστες μέχρι να βρεις lightsaber αλλά αξίζει η αναμονή.

Dungeon Siege 3. Δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές αλλά είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και το DLC του είναι αρκετά καλύτερο από το main game. Παίζει περισσότερο ως τέτοιο παιχνίδι που αναφέρεις και πολύ λιγότερο σαν Diablo-clone, ειδικά αν παίξεις με χειρηστήριο.

More
25 Sep 2013 02:39 #132704 by Νικολής Ασημάκης
Devil May Cry 3 για PC μακριά. Έχει άθλιο χειρισμό (λόγω κακού port) ακόμα και αν παίζεις και με χειριστήριο. Prince of Persia σίγουρα, όπως είπε ο Vitril. Αν και θα πρότεινα να τα παίξεις με τη σειρά. Jedi Academy εξίσου γαμάτο, αν έχεις κάποια τρέλα με Star Wars παίξ'το με χίλια. Καθαρό μεσαιωνικό δεν μπορώ να σκεφτώ.

More
25 Sep 2013 12:25 #132706 by Γιώργος Μέριανος
Onimusha το ειχα σκεφτει να το παιξω. Θα το τσεκαρω σιγουρα.
Λατρευω το Star Wars και Yoda. "Για τα παιχνιδια που μου προτεινετε σας ευχαριστω εγω παρα πολυ" :D
Θα τα ψαξω ολα και θα κατσω να λιωσω παλι. Thanks!

More
03 Oct 2013 22:52 #133234 by AlexMastermind
Σκέφτομαι να παίξω το Castlevania: Lords of Shadow. Είναι καλό; Αξίζει;

More
03 Oct 2013 22:54 #133235 by Νικολής Ασημάκης
Αν σου αρέσουν τα action games με combo σε στυλ Devil May Cry, God of War κλπ, θα σου αρέσει. Είναι γαμάτο παιχνίδι με φοβερή ιστορία και αισθητική.

More
04 Oct 2013 00:24 #133242 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Castlevania: Lords of Shadow, συμφωνώ καλοφτιαγμένο και με "βαρύ" όνομα, το είχα παίξει λίγο στο PS3, ήρθε η ώρα να το ολοκληρώσω στο PC!!