Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
15 Jul 2017 02:20 #201977 by Grigoris
Οχι δεν ισχυε πριν την αναβάθμιση του site.
Τουλαχιστον σε εμενα δεν συνέβαινε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2017 02:22 #201978 by Πιέρρος Φουστέρης
Με θυμάμαι να το απενεργοποιούσα πάντα όταν πήγαινα ν' αφήσω σχόλιο, οπότε δεν ξέρω αν ίσχυε σε όλους ή σε συγκεκριμένους. Τέλος πάντων, θα το δώσουμε κι αυτό στους developers.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
15 Jul 2017 02:35 #201981 by Grigoris
Και πιστευεις οτι αυτο δεν ειναι σπαστικο να πρεπει καθε φορα να ξετσεκαρεις αυτο το τετραγωνακι γιατι αν δεν το κανεις θα φτασεις να παρακολουθεις(subscribe) οποιοδηποτε τοπικ εχεις ποσταρει.

Αν για εσενα αυτο δεν ειναι σημαντικο προβλημα δυστυχως δεν εχουμε την ιδια αποψη γιατι για εμενα προσωπικα ειναι και εξηγησα ποιο πανω το λογο.

More
15 Jul 2017 07:20 - 15 Jul 2017 07:24 #201983 by Grigoris
Τελικα για καλυτερα ή χειροτερα αλλαξατε το site γιατι ολο προβληματα βρισκω.
Τωρα ειναι μονιμος ανοιχτη η αριστερη πλευρικη μπαρα που μπορεις να επιλεξεις απο τα profile. my topics, search κ.τ.λ.
και μερικες φορες ειναι και η δεξια.

Αποψη μου:
Τι να πω οσο παει και χειροτερο το κανετε το site και δυσχρηστο.

Για εμενα μια χαρα ηταν η προηγουμενη εκδοση του forum ειχε μεν λιγα προβληματακια αλλα καμια σχεση με αυτα που εχει τωρα η νεα και οσο παει βγαζει κι αλλα.

Ναι μεν η νεα μπορει να ειναι ποιο γρηγορη αλλα τι να το κανεις αν βγαζει συνεχως προβληματα?
Last edit: 15 Jul 2017 07:24 by Grigoris.

More
15 Jul 2017 15:32 - 17 Jul 2017 08:20 #201988 by Μάνος Γρυπάρης
Μην προδικάζεις και μην γίνεται υπερβολικός γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί καν το upgrade.
1ον)Από πέρυσι που κάναμε το upgrade μέχρι και προχθές όλοι έλεγαν τα καλύτερα για το site, την εμφάνιση και την ταχύτητά του. Η προηγούμενη εμφάνιση απλά δεν βλεπόταν.
2ον)Το site από σφαίρα που πήγαινε τον Μάρτιο τώρα πάει σφαίρα x2.
3ον)Το upgrade ήταν αναγκαίο γιατί αποτέλεσε θέμα security. Είχαμε παλιά έκδοση και μας έκαναν εύκολα exploit. Αν δεν είχαμε κάνει το upgrade θα έμπαινε όποιος ήθελε κάθε μέρα και θα έκανε party. Δεν θα είχαμε καν site. Οπότε τι προτιμάς? Να μην άνοιγε ποτέ το site μήπως? Επίσης το Forum θα αλλάξει εντελώς από το πως είναι τώρα.
4ον)Σχετικά με την εμφάνιση του Forum, αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε templates να δούμε ποιο μας αρέσει περισσότερο. Δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στο οποίο να έχουμε καταλήξει.
5ον)Δεν ξέρεις από development γιατί αν ήξερες θα γνώριζες ότι όταν γίνεται μία αναβάθμιση, όλα τα components και modules που έχουν γίνει custom (έχουν παραμετροποιηθεί) δεν δουλεύουν, όπως επίσης στις πολύ νέες εκδόσεις κάποιων προγραμμάτων, οι δημιουργοί έχουν bugs τα οποία δεν έχουν λυθεί και εμείς τα τρώμε στη μάπα.

Οπότε όταν θα ολοκληρωθεί 100% το upgrade, γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, τότε βγες και κρίνε. Το πότε θα ολοκληρωθεί 100% θα το γράψουμε στην κεντρική σελίδα και εδώ.

Προσωρινά bugs
Όλα τα παρακάτω bugs θα επιλυθούν σύντομα από τους developers μας:
1) Οι ειδήσεις κάποιες φορές δεν ανοίγουν. Χρειάζονται refresh (error 1146).
2) Σε κάθε είδηση τα Likes και τα Shares βρίσκονται στο κάτω μέρος. Στο πάνω υπάρχουν 4 μικρά boxes τα οποία πρέπει να αφαιρεθούν γιατί παραπέμπουν σε νέα σελίδα. Η σωστή σειρά των Likes/Shares είναι: Facebook Like, Facebook Share, Twitter, Google+, Linkedin, Add to Favorites.
3) Στην αναζήτηση:
Α)Στο www.gameworld.gr/news και το www.gameworld.gr/reviews όταν γράφουμε ένα όνομα θα πρέπει να ψάχνει μόνο τον τίτλο της είδησης και όχι τα περιεχόμενα του κειμένου.
Β)Στο www.gameworld.gr/news και το www.gameworld.gr/reviews το πεδίο αναζήτησης δεν μας επιτρέπει να πληκτρολογήσουμε. Θα πρέπει να πατήσουμε μία φορά στο μπλε μενού "Αναζήτηση" και μετά θα μας επιτρέψει.
Γ)Στο autocomplete στο πάνω δεξιά μέρος όταν ψάχνουμε για κάτι και κανουμε κλικ σε ενα αποτέλεσμα δεν μας ανοίγει το άρθρο. Το ίδιο και στα 4 τελευταία reviews.
4) Στα σχόλια των άρθρων χρειάζεται refresh για να φανεί το σχόλιό σας, το template δεν λειτουργεί σωστά και τα προφίλ χρηστών δεν είναι clickable.
www.9themestore.com/index.php/our-themes/jcomments-themes/nts-jc-simpl
Επίσης: 1146 Table 'gameworl_new.#__jcomments_smilies' doesn't exist
5) Επανεμφάνιση των 10 τελευταίων forum posts.
=====================================================
6) Forum: Θέματα ασυμβατότητας. Α)Δεν μπαίνουν ακόμη attachments/εικόνες στο forum. Δεν σε αφήνει να βάλεις εικόνα με attachment και να την κάνεις Insert μέσα στο topic.
Β) Τα εικονίδια των subforums δεν εμφανίζονται σωστά όποιο template κι αν εισάγουμε., Γ)Πάνω δεξιά με κλικ στο προφίλ χρήστη, το status (Online, Away ή Busy) δεν αλλάζει ενώ στο Kunena.org αλλάζει.
7) Όταν γράφουμε νέο Review δεν μας επιτρέπει να εισάγουμε Related games (στα προηγούμενα reviews υπάρχουν κανονικά).
8) (Για Admins): Κάποια θέματα με τον Frontend editor. Αναμένουμε απάντηση από JReviews.
9) Να απενεργοποιηθεί το τσεκαρισμένο κουτάκι "Subscribe to forum topic" που εμφανίζεται σε όλους, ώστε να μην ειδοποιούνται αυτόματα αν δεν το προσέξουν (Forum default bug).

Μικρά bugs
- Αύξηση του ύψους στο box size του forum (αφορά μόνο το νέο template).
- Σε κάθε topic υπάρχουν δύο μπάρες που δείχνουν αριθμό σελίδων. (θέμα template αφού σε άλλα forum templates εμφανίζεται σωστά).
- Η υπογραφή στο Forum βρίσκεται κολλητά με το μήνυμα χωρίς να ξεχωρίζει. (θέμα template αφού σε άλλα forum templates εμφανίζεται σωστά).
- Forum topic: Δεν μπαίνει BBcode στα μηνύματα (θέμα template αφού σε άλλα forum templates εμφανίζεται σωστά).
- Δεν υπάρχει το πεδίο γρήγορης αναζήτησης πάνω δεξιά (ίσως θέμα template αφού στα Kunena v5 templates δεν βλέπω την αναζήτηση στο πάνω μέρος).

Λύθηκαν
1)Tο κουτί για να αφήσετε σχόλιο σε άρθρο ήταν μικρό σε ύψος.
2)Τα προφίλ συντακτών στις ειδήσεις πλέον εμφανίζονται σωστά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 17 Jul 2017 08:20 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Jul 2017 18:57 - 15 Jul 2017 19:14 #202008 by Grigoris
Εν ολιγης μου λες οτι απαγορευεται να εχω αποψη?
Αυτο μου λες?

Εγω ειπα απλα την αποψη μου που πιστευω δεν απαγορευεται να το κανω.

Προς το παρον λοιπον εμενα το νεο update δεν μ' αρεσει ειναι τοσο κακο δηλαδη που υπαρχει καποιο ατομο που το νεο update δεν του αρεσει?
Συγνωμη κιολας που εχω αποψη και τη λεω κιολας ετσι.

Θα μπορουσατε να δινατε την δυνατοτητα επιλογης theme στο χρηστη οπως εχουν παρα πολλα φορουμ και να καλυψετε μεγαλυτερη γκαμα γουστων.

Και ακομα ενα προβλημα ενω διαλεγω να με δειχνει online στο status δεξια δεν με δειχνει ποτε online αλλα away.
Last edit: 15 Jul 2017 19:14 by Grigoris.

More
15 Jul 2017 22:48 #202017 by Πιέρρος Φουστέρης
Κανένας δεν είπε ότι απαγορεύεται να πεις τη γνώμη σου ή να έχεις άποψη. Ο Μάνος, απλά, σε συμβούλευσε να δείξεις υπομονή και να περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί το upgrade, δηλαδή η μετάβαση από το παλιό template στο καινούριο, έτσι ώστε να έχουν λυθεί όλα τα bugs και να μην βρίσκεις προβλήματα. Θα προτιμούσαμε την άποψή σου, πάραυτα, να την έκφραζες πιο κόσμια. Έχει συμβεί επανελειμμένα να χρησιμοποιείς ειρωνική/προσβλητική χροιά στον λόγο σου και, άθελα ή θελημένα, να μην το καταλαβαίνεις. Ευχαρίστως να μας πεις την άποψή σου, αλλά να είναι σωστή και ορθά τοποθετημένη κριτική και όχι ειρωνικά σχόλια. Προτείνουμε σε όλους να δείξετε λίγες ημέρες υπομονή, ώστε να επιτευχθούν όλες οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, ώστε να απολαύσετε το forum μας με τον καλύτερο τρόπο.

" Θα μπορουσατε να δινατε την δυνατοτητα επιλογης theme στο χρηστη οπως εχουν παρα πολλα φορουμ και να καλυψετε μεγαλυτερη γκαμα γουστων. "
Δεν είμαι χρήστης άλλων forums, οπότε δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις μερικά links για να τα δούμε και οι υπόλοιποι; Μαντεύω, πάντως, ότι μία τέτοια επιλογή θα έχει αρκετό κόστος, κάτι το οποίο δεν επιθυμούμε, αυτή τη στιγμή.

" Και ακομα ενα προβλημα ενω διαλεγω να με δειχνει online στο status δεξια δεν με δειχνει ποτε online αλλα away. "
Το συγκεκριμένο έχει σημειωθεί και σταλθεί στους developers προς διόρθωση.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
15 Jul 2017 23:29 #202022 by Aνέστης Αδαμίδης
Douzos, το μόνο φόρουμ που μπορώ να σκεφτώ εγώ αυτή τη στιγμή είναι το anidb.net όπου σου δίνει μια μικρή ποικιλία από φόντο για να διαλέξεις. Θα τραβούσα screens, αλλά βαριέμαι. Αν χρειάζεται όμως, θα το κάνω και αυτό.

Παρόλα αυτά φίλτατε fits, καλό θα ήταν, όπως σου είπε και ο Douzos, να είσαι πιο ευγενικός. Όλοι βλέπουμε ποια είναι τα προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να τα καταδείξουμε χωρίς να προσβάλουμε. Συν ότι μερικοί παλαιότεροι που έχουμε περάσει κι άλλα τέτοια έχουμε ένα πιο "εκπαιδευμένο" μάτι και βλέπουμε πράγματα που κάποιος άλλος μπορεί να μην έχει παρατηρήσει. Η άποψη όλων σαφώς και μετράει, αλλά είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση της άποψης αυτής ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστεί η εν λόγω άποψη.

Καλή συνέχεια.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
16 Jul 2017 20:20 #202101 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχω παρατηρήσει αρκετές φορές να μου βγάζει αυτή τη σελίδα όταν αφήνω σχόλιο. Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται.

http://prntscr.com/fwe7qw

Επίσης, παρατήρησα ότι με πετάει μερικές φορές και πρέπει να ξανακάνω είσοδο.

More
16 Jul 2017 21:22 - 16 Jul 2017 21:46 #202107 by Blood Prince
Θα συμφωνήσω σε κάποια προβλήματα τα οποία ειπώθηκαν απο τους προλαλήσαντες όπως ο Fits 79.

Α) Είναι ενοχλητικό κάθε φορά που αφήνουμε σχόλιο στο forum να πρέπει να κάνουμε Unsubscribe και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που αφήνουμε σχόλιο.

Θέλω να ελπίζω όμως πως το θέμα όπως ανέφερε ο Μάνος πιο πάνω είναι προσωρινό.

Επιπλέον να προσθέσω πως η εμφάνιση του forum όπως την βλέπω τώρα είναι μια χαρά και είναι ευπρόσδεκτη κάθε αλλαγή πρός το καλύτερο απλά το σημαντικότερο είναι να λυθούν όσο το δυνατόν συντομότερα κάποιες δυσλειτουργίες που παρουσιάζει στις πρώτες μέρες μετά το refresh.

Β) Επιπλέον εγώ προσωπικά παρατήρησα πως όταν θέλω να διαβάσω κάποια προηγούμενη σελίδα σε ένα topic δεν μπορώ να μεταβώ. *edit Σχετικά με το B έχω την εντύπωση πως ήταν προσωρινό,γιατί με τα πολλά κατάφερα και διάβασα την προηγούμενη σελίδα ,αλλά κάποιες φορές μου το εμφανίζει.

Αυτά ήθελα να πω αν και είμαι βέβαιος πως το site όσο πάει και γίνεται πιο ευχάριστο για τους χρήστες του και τα όποια προβλήματα θα επιλυθούν. :)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Jul 2017 21:46 by Blood Prince.