Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
03 Oct 2016 01:01 - 03 Oct 2016 01:10 #188355 by Grigoris
Πολυ διαφήμιση στο νεο theme του site ρε παιδια πολυ διαφήμιση σε σημειο που κανει πολυ λιγο το χωρο του φορουμ.

Λογικο απο τη στιγμη που σας πληρωνουν για αυτες τις διαφημίσεις αλλα στην ουσια μικρύνατε κι αλλο το χωρο του φορουμ στη σελιδα σε σχεση με παλια.
Last edit: 03 Oct 2016 01:10 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2016 12:27 #188357 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δε νομίζω ότι μίκρυνε ο χώρος του forum, μάλλον δίνεται αυτή η εντύπωση λόγω των πολύ μικρών fonts που όμως είπαν το κοιτάνε. Δε ξέρω ίσως να έχεις και δίκιο αλλά θα περιμένω μέχρι να φτιάξουν τα fonts.

More
03 Oct 2016 21:27 #188369 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό που έχω εγώ δει να συμβαίνει, είναι ότι μερικές φορές ενώ βάζω τα στοιχεία για να κάνω είσοδο, δεν γίνεται τίποτα και μένει η οθόνη παγωμένη για αρκετή ώρα. Το κάνω πάνω από 3-4 φορές για να ξεκολλήσει, δε ξέρω μήπως ευθύνεται το γεγονός ότι μπαίνω από incognito mode. Παρόλα αυτά δεν έχω προσέξει κάποια άλλα θέματα, με καλύψανε οι παραπάνω ως επί τω πλείστω. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνηθίσει το μάτι.

More
03 Oct 2016 21:38 #188371 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έκανα logout από το site από το chrome και τώρα δεν μου ξανά μπαίνει. Πατάω τα στοιχεία και δεν γίνεται τίποτα, σαν να μην πατιέται. Από firefox μπήκε κανονικά.

More
03 Oct 2016 21:51 #188372 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Πολυ διαφήμιση στο νεο theme του site ρε παιδια πολυ διαφήμιση σε σημειο που κανει πολυ λιγο το χωρο του φορουμ.

Λογικο απο τη στιγμη που σας πληρωνουν για αυτες τις διαφημίσεις αλλα στην ουσια μικρύνατε κι αλλο το χωρο του φορουμ στη σελιδα σε σχεση με παλια.

Το GameWorld.gr όπως και όλα τα sites στον κόσμο, χρειάζονται διαφημίσεις-χορηγούς για να συντηρηθούν. Διαφορετικά θα δούλευαν όλοι δωρεάν. Αυτή είναι, δηλαδή, η μόνη πηγή εσόδων. Οι μόνες διαφημίσεις που ενοχλούν είναι αυτές που εμφανίζουν popup banners , καλύπτουν την σελίδα και πρέπει να κάνεις κλικ στο Χ πάνω δεξιά για να τις κλείσεις.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
04 Oct 2016 02:02 #188375 by Μάνος Γρυπάρης

Shikabane_Hime7 wrote: Έκανα logout από το site από το chrome και τώρα δεν μου ξανά μπαίνει. Πατάω τα στοιχεία και δεν γίνεται τίποτα, σαν να μην πατιέται. Από firefox μπήκε κανονικά.

Δοκίμασε απο τον browser να κάνεις clear cookies και cache.
Στο παλιό site σου είχε συμβεί ποτέ αυτό?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Oct 2016 08:57 - 04 Oct 2016 12:43 #188376 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Manos wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Έκανα logout από το site από το chrome και τώρα δεν μου ξανά μπαίνει. Πατάω τα στοιχεία και δεν γίνεται τίποτα, σαν να μην πατιέται. Από firefox μπήκε κανονικά.

Δοκίμασε απο τον browser να κάνεις clear cookies και cache.
Στο παλιό site σου είχε συμβεί ποτέ αυτό?

Στο παλιό site δεν είχε συμβεί ποτέ.
Στο pc της δουλειάς έγινε login κανονικά χωρίς θέμα από chrome. Άρα το πρόβλημα είναι από μεριάς μου λογικά, θα το τσεκάρω το μεσημέρι.

*EDIT: Έκανα logout και προσπάθησα να ξανά μπω από chrome από το PC στη δουλειά και δεν μπαίνει τώρα. Πατάω login και απλά είναι σαν να μην έχει πατηθεί. Μετά έκανα restart το PC και μπήκε κανονικά. Απορώ τι παίζει. Θα το τσεκάρω και στο PC στο σπίτι το μεσημέρι.
Από firefox είναι όλα κομπλέ.
Last edit: 04 Oct 2016 12:43 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
04 Oct 2016 14:46 #188382 by Βασιλης Γαλανος
Και εγω το επαθα απο χτες το βραδυ.Ακριβως οτι λεει και ο Shikabane συμβαινει και σε μενα.
Απο mozilla μπηκα τωρα και εγω,γιατι ειναι ο μονος τροπος που με βαζει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
04 Oct 2016 16:41 #188393 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έκανα στο PC μου στο σπίτι αυτό που πρότεινε ο Μάνος, clear cookies και cache και μπήκε κανονικά τελικά. Όλα κομπλέ!

More
04 Oct 2016 23:46 #188410 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι το θέμα του Login διορθώθηκε.
Επομένως δείτε από εδώ και στο εξής αν αντιμετωπίζετε προβλήματα.
Μπορείτε να συνδεθείτε και με Facebook και Google+ πλέον. Το Twitter θα επιστρέψει αύριο.
Συνεχίζουμε το update με ταχύτατους ρυθμούς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)