Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
26 Nov 2016 21:35 #189780 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μπορώ να βάλω για υπογραφή τις trophy cards μου?

[IMG

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2016 22:56 #189812 by Πιέρρος Φουστέρης

Sephiroth wrote: Μπορώ να βάλω για υπογραφή τις trophy cards μου?

Φίλε Βασίλη, πήγαινε εδώ και γράψε τι θέλεις να μπει για υπογραφή στο προφίλ σου στο forum. :)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
29 Nov 2016 02:09 #189865 by Μάνος Γρυπάρης
Το optimization του site συνέχισε και σήμερα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε το optimization μέσα στην εβδομάδα ώστε ακόμα και οι logged in users να έχουν γρηγορο loading του site.

Προσοχή: Για τις επόμενες ώρες δεν φορτώνουν τα drop-down menus του site. Το θέμα είναι προσωρινό!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Dec 2016 21:35 #190374 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το έγραψα και στο σχετικό άρθρο αλλά εδώ νομίζω είναι καλύτερα, θα ήθελα αν γινόταν να ξαναπροστεθεί το κουμπάκι του Twitch πάνω αριστερά και κάτω δεξιά μιας και επιστρέψατε εκεί! Βασικά χρησιμοποιώ πολύ αυτά τα κουμπιά για να πλοηγηθώ στα διάφορα social media του GameWorld γι'αυτό και το προτείνω :cheer:

More
12 Dec 2016 17:59 #190809 by tsakos
Μπορώ να αλλάξω το Nickname στο Forum; :side:

More
19 Dec 2016 01:12 #191143 by Μάνος Γρυπάρης

tsakos wrote: Μπορώ να αλλάξω το Nickname στο Forum; :side:

Ναι, αρκει να στειλεις email στο info [ατ] gameworld.gr .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Jan 2017 04:04 - 10 Jan 2017 04:24 #192193 by Αποστόλης Αναστασίου
Έχω δυο-τρεις προτάσεις, δυο για το Forum και μια ακόμη για τις ειδήσεις, για να γίνουν πιο πρακτικές, όσον αφορά τις ειδήσεις που ενημερώνονται συνεχώς με τον χρόνο.

Πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο το Forum να έχει το Quick Reply χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το κουμπάκι "Quick Reply", για να είναι άξιο της ονομασίας του.
Επίσης, μια κατά την γνώμη μου πολύ πρακτική λύση για το BB Code (Bold, Italic, Center, Undo/Redo κλπ.) είναι να υπάρχουν Keyboard Shortcuts ώστε να είναι πιο Interactive το User Interface με τον χρήστη και να ανεβάσει ένα επίπεδο παραπάνω το φόρουμ.

Τελευταία πρόταση, είναι οι ειδήσεις που έχουν ενημερώσεις (Updates), για να είναι και σαν εικόνα πιο ευχάριστες αλλά και πιο πρακτικές στον αναγνώστη που τις διαβάζει, είναι να χωρίζονται σε υποειδήσεις ενώ διαβάζεις το άρθρο.
Τι εννοώ ; Κάτι σαν τα "Spoilers" στο Φορουμ όπου δεν μπορείς να τα διαβάσεις εκτός και αν πατήσεις πάνω στο Spoiler.
Με αυτόν τον τρόπο ο Χρήστης επικεντρώνεται περισσότερο στις ειδήσεις και όχι στο σκρολλάρισμα για να κατεβεί μέχρι κάτω για να διαβάσει την ενημέρωση, και επίσης διαβάζει απευθείας τους τίτλους αντί για το μάτι του να κουράζεται καθώς διαβάζει παλιότερες ολόκληρες ειδήσεις κατά το σκρολλάρισμα.
Η διαφορά με το Spoiler του Φορουμ θα είναι ότι :
Θα έχει ένα τίτλο ώστε ο χρήστης να γνωρίσει τι θα διαβάσει με το που το πατήσει όπου ο Τίτλος θα είναι του Format :
[ Ημερομηνία ] [ Τίτλος Υποείδησης/Ενημέρωσης ]

ΠΡΙΝ :

ΜΕΤΑ :
ΜΗ ΠΑΤΗΜΕΝΟ

ΠΑΤΗΜΕΝΟ

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.
Last edit: 10 Jan 2017 04:24 by Αποστόλης Αναστασίου.

More
10 Jan 2017 11:32 #192196 by Βασίλης
Το φορουμ και το σαιτ ειναι αψογα!
Δεν υπαρχει κατι καλυτερο να γινει εκτος απο βελτιωση του χρονου του να μπαινεις σε διαφορα θεματα!

Απλα δεν ξερω για ποιο λογο,εδω και καναν μηνα ,εμενα με εβαζε ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ στο σαιτ και στο φορουμ..
Καταφερα για παραδειγμα να ψηφισω στο greek game of the year αλλα στο game of the year δεν με εβαζε ποτε..
Δεν ξερω αν ηταν θεμα σαιτ η παροχου αλλα δοκιμασα και με Mobile data απο αλλη εταιρια(σπιτι εχω connx,κινητο στο νετ απο κοσμοτε αλλα μπηκα και με Mobile vodafone) Και παλι τα ιδια..
Παραδοξως,μετα το τελευταιο Update του σαιτ(πριν λιγες ημερες δηλαδη) αρχισε παλι να με βαζει κανονικα και τωρα ειναι ολα οκ...

More
10 Jan 2017 21:28 #192238 by Πιέρρος Φουστέρης
Προς general656:
1) Προτείναμε στους developers το Quick Reply να υπάρχει εξ αρχής σε όλα τα topics.
2) Τεχνικά, αυτό με τις ειδήσεις δεν γίνεται. Καλή η ιδέα σου, πάντως.
Ευχαριστούμε για τις προτάσεις!

Προς aims:
Η ταχύτητα στο Forum θα βελτιωθεί μόλις προσλάβουμε νέο developer που θα είναι ειδικός σε θέματα optimization γιατί αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο επειδή το site έχει στηθεί σε Joomla. Θα σας ενημερώσουμε μόλις διορθωθεί οριστικά η ταχύτητα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Feb 2017 17:30 - 02 Feb 2017 19:11 #193380 by Blood Prince
Εχω παρατηρήσει πως τώρα τελευταία όταν είμαι Online,φαίνεται η ένδειξη πως είμαι Offline ή Κρυφός Χρήστης προφανώς.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μέσα απο τις ρυθμίσεις στο προφίλ μου να το διορθώσω.Δεν είχα παρατηρήσει ανάλογο θέμα όταν το site είχε την παλιά του μορφή.

Θα συμφωνήσω σχετικά με την ταχύτητα. Εχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τις πρώτες μέρες και έχω συνηθίσει την νέα μορφή.

edit:Παρατήρησα πως κάποιες φορές το πρόβλημα διορθώνεται και ξαναφαίνομαι online ενώ άλλες φορές είμαι online και φαίνομαι offline.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Feb 2017 19:11 by Blood Prince.